Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatim zklamani. Mimo to jsem cekal isometrickej pohled a ne tenhle 3rd. Tohle neni zadne vraceni se ke korenum, ale proste dalsi navazani na ufa od Altaru.
    • tak tak uz sproneverili odkazu 3D do teto takticke hry nepatri mozna leda tak kdby melo fixni 3D iso pohled....
  • Je vidět že odsuzovana UFO trilogie od altaru byla ve skutečnosti jeste dost hardcore zalezitost. To je zivot kdyz prijde nekdo prvni se zmenami tak ho vsichni sezerou a za par let je to standard a všichni vyměknou a jsou radi i za to.
    • klidne at delají změny. V ovladani se musi udělat plno změn to ano. Ale měnit tahovy system hry ktery tvoří asi 60% hry a děla z ní pravě tu hardcore zalezitost. Vzdyt si pamatuji jak při obrovském ufu bylo jeho prohledavaní alespon na hodinu pokud jste chteli zajmout velitele.

Také to zaleželo na rase. Jedinou pořadnou chybou bylo když stal poslední cizak někde v koutu a nehybal se a musel se tak dlouho hledat.

Ale mit kameru za ramenem vojaka a pri sestreleni meho vojaka videt animaci jeho zastreleni....no co to bude UFO fallout?
    • Odsuzovaná? U všech třech UFO od Altaru jsem se výborně bavil. Schválně jsem se podíval na několik stránek a hráči tomu dávali 70-85%. Co je na tom teda tak špatný? *7*
      • Prvni dil se mi libil a hodne me bavil, ty dalsi me uz zase az tak moc neoslovily.
      • Nápodobně
      • kostejnesmrtelny
        Přesně tak! Afterlight bylo úplně boží (byť chápu, že někteří nemohli překousnout tu grafickou stylizaci). Atmosféra hutná, i když ne apriori hororová, komplexnost poměrně postačující aby se člověk nenudil ani v pozdní fázi a herní doba královská *3*
  • ja uz stary xcom drtim na mobile odkedy som cital prvy clanok. kto ma android, nahodte si AnDosBox a hrajte do bezvedomia!
    • Diky za info, o tomhle jsem nevedel. To ja asi jeste nainstaluju jagged aliance :-).
    • Harshday
      Sakra, to je možné? *1* Nemalá závist, po přečtení článku jsem vyhrabal x-com apocalypse a hurá s nim do PC *4* .
  • Na hru se moc těším. Vypadá to, že po X letech se konečně dočkáme důstojného pokračování. Grafika vypadá skvěle, nevím co proti ní většina lidí má (viz předešlý článek). To, že není ultrarealistická mi vůbec nevadí. Právě naopak! Když chci realitu, stačí vstát od kompu a jít se podívat ven (všem závislákům vřele doporučuju, ale !!! někteří hráči se můžou zděsit, bloom a hdr efekty jsou trošku zastaralé, ambient occlusion se nedá s PC srovnat, ale vyhlazování hran funguje skvěle :-)
  • No teda nevim zrušení akčních bodů je docela velká změna a zjednodušení pro masy. Tohle už na remake vubec nevypadá - bude to prostě nová hra co se zaštituje licenci a chce oslovit nové zakazniky a puvodní utěšovat:)))
    Neznamená to že to musí být špatná strategie ale remaky asi musíme hledat jinde.
    Dle meho nazoru vydavatel nechce přijít o zákazníky kterí odradilo že z xcomu děla střilečku ala bioshock a paralelně pojišťuje trh strategickym titulem ve stejne licenci.
    je to byznys těžko jim to mit za zle - je to lepší než dratem do oka po těch letech od puvodniho x-comu.
  • Hm začíná se nám to rýsovat. Hlavně si zachovat neutrální postoj, moc se pro to nenadchnout, ať nejsme potom zklamaní, ale ani to rovnou neshazovat. Ruku na srdce, všem pařanům, co hryzali UFO a X-COM na 486kách, buší srdce vždycky když se tady objeví článek s nadpisem X-COM...
    • U prvního oznámení o novém X-COMu jsem psal, že mě x-tá reinkarnace UFO nechává chladným, ale nemůžu si pomoci, těším se jak malej Jindra *5* Není to ani tak pro samotnou značku UFO/X-COM, kterou mám v top five všech svých nejoblíbenějších her, ale proto že ji dělá Firaxis Games. Jejich Civilizace a Alpha Centauri jsou moje herní nirvány, tak doufám, že budou v trendu pokračovat a neudělají z toho další Railroads...
  • dokud neuvidím finál :-) už se namlsat nenechám.. Počet zklamání vždy vyústil k návratu k legendě enemy unknown :o) Zaměření na větší vývoj jednotlivých vojáků mi moc nesedí.. ztráta vyšlechtěného ufobijce byla vždy bolestivě vykoupena loadingem :-) Proti emzákům jedině masový postup bez identit :-)
    • Na konkurenčím webu jsem viděl nové obrázky z z boje, a celkem mě to uklidnilo vypadají asi o 99 procent lépe než ty předešlé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit