Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shiiiiiiit! Kurrrva fix. Jaky musi jit s dobou, jake zruseni akcnich bodu? Vic uz ten tahovy system zkurrrvit nemuzou, leda ho zrusit. Takze RIP x-com. To budu radsi hrat tohle, tam aspon ten tahovy system funguje jak ma: http://spokojeny.blogspot.com/2011/03/warhammer-44000-squad-command.html
    • No taky na to koukám , tahový režim je vždycky o počítání AP ..... bud´to někdo špatně přeložil / napsal , nebo nám tu chystají další pokus o "rychlejší" tahovku , a to nikdy dobře nedopadlo :(((((
  • filias
    Zatím jsem spíš skeptický. První XCom bylo skvělé (škoda jen protekání statistik). Po transportu tycoonu to je hra u které jsem sumárně strávil nejvíc času. Ale další díly se mi už moc nelíbil.
    Nová série od Altaru šla od lehké ironie a la Mars Útočí k realismu. Nebyla to vysloveně špatná hra, ale už mě to moc neoslovilo.
  • Tomik_123
    Vytvořil jsem nový klub "UFO" hry, kde najdete informace o připravovaných "UFO" hrách a odkazy na domovské stránky připravovaných "UFO" her. Odkaz na klub je zde http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=ufo_hry

- Bohužel je pro zobrazení nutná registrace (na www.lapiduch.cz), s tím nic nenadělám, ale za to dostanete přístup do spousty nejrůznějších klubů, kdo nezná vyzkoušejte, budete možná mile překvapeni, tak jako já, kdy jsem na tento projekt narazil náhodou. :-)
  • ... oh, a btw. počet x-com zakladen je limitovan na 1
  • Je vidět že odsuzovana UFO trilogie od altaru byla ve skutečnosti jeste dost hardcore zalezitost. To je zivot kdyz prijde nekdo prvni se zmenami tak ho vsichni sezerou a za par let je to standard a všichni vyměknou a jsou radi i za to.
    • klidne at delají změny. V ovladani se musi udělat plno změn to ano. Ale měnit tahovy system hry ktery tvoří asi 60% hry a děla z ní pravě tu hardcore zalezitost. Vzdyt si pamatuji jak při obrovském ufu bylo jeho prohledavaní alespon na hodinu pokud jste chteli zajmout velitele.

Také to zaleželo na rase. Jedinou pořadnou chybou bylo když stal poslední cizak někde v koutu a nehybal se a musel se tak dlouho hledat.

Ale mit kameru za ramenem vojaka a pri sestreleni meho vojaka videt animaci jeho zastreleni....no co to bude UFO fallout?
    • Odsuzovaná? U všech třech UFO od Altaru jsem se výborně bavil. Schválně jsem se podíval na několik stránek a hráči tomu dávali 70-85%. Co je na tom teda tak špatný? *7*
      • Prvni dil se mi libil a hodne me bavil, ty dalsi me uz zase az tak moc neoslovily.
      • Nápodobně
      • kostejnesmrtelny
        Přesně tak! Afterlight bylo úplně boží (byť chápu, že někteří nemohli překousnout tu grafickou stylizaci). Atmosféra hutná, i když ne apriori hororová, komplexnost poměrně postačující aby se člověk nenudil ani v pozdní fázi a herní doba královská *3*
  • Na "důstojnej" remake čekám už od doby, co jsem na černobílym laptopu 386 dohrál jedničku - to je, jestli dobře počítám, 16 let.:) I přes to, že hodně oceňuju jejich snahu, zatim jsem zažil jen zklamání - ať už s Altarem nebo s Chaos Conceptem.
    Třeba se teď dočkáme...ale dostat do hry původní atmosféru a hratelnost mi připadá jako extrémně náročnej úkol...doufejme, že právě tohle je priorita vývojářů.
  • Tomik_123
    Slova v článku "Dojde třeba k pozměnění systému tahů. Už nebudete počítat akční body, ale každá jednotka bude mít dvě fáze – pohyb a střelbu." se dají chápat i tak, že tahový systém nezmizí, ale že akční body budou rozděleny na pohyb a střelbu, a když vyčerpáte AP pro pohyb, tak stále máte plné AP pro střelbu. Takže si nemusíte hlídat AP body. Prostě chodíte chodíte a až někoho spatříte, tak do něj vyprázdníte všechny AP body určené pro střelbu :-). Tedy rád bych tyto slova takhle vnímal. :-) Jinak Já se vždy těším na všechny "UFO" hry a hltám veškeré informace o nich. A jak už jsem zmínil dříve, tak doufám, že vyjdou i v češtině, protože by mi nedalo a šel bych je překládat sám, ať je prožitek z hraní maximální, a o to by se mi prodloužila doba, než bych je začal hrát. :-)
    • Zjeeednnnnduššššeníííííí !!!!!! Arghhhh *13*
    • lipkozzi
      Myslim, ze to tak celkom aj dava zmysel. Napriklad aj cez v clanku spomenuty sniperov "Snap Shot" skill, pri ktorom sa to da chapat tak, ze u sniperky sa ti inak AP body na strelbu pri pohybe automaticky v danom kole vynuluju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit