Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hele, poslední dobou nedokončuješ některá slova... opravdu atp... čím to? šířen.. jen se ptám *7*
  • Keyz
    Mělo by se banovat za šířen jasných lží. Jinak to bude pořád dokola. Někdo napíše jasnou lež chytnou se toho ostatní a pak se to smaže.
    Rozdíl lze objektivně poznat. Na internetu je o tom řada faktů a článků a demonstrací. Není co řešit. Jestli je co řešit, prokaž jasně opak. Odborníci přes techniku si rádi přečtou tvojí práci *3*.

Zrovna u toho titanfall to je dobře vidět. Rychlopalné zbraně jsou konečně opravu rychlopalné *15* bez zpomalených záblesků apod. I ten pohyb je dobrý a ne jak 100kg medvěd. Netřeba psát další věci. Když je zde video a lze to konečně porovnat se starým záběrem na YT.
  • Možná sis updatoval prohlížeč ale nikoli doplněk pro blokování reklamy, takže ti přestal fungovat. Mně se přesně tohle stalo.
  • Nepamatuju se, že bych hrál nějakou hru jen v 30 fps.
  • Jen aby pořád neblokovali a nemazali videa, jak u nich bývá zvykem...
  • Jack1947
    Né díky, já už jsem na FF několik let vyhovuje mi. *4* Operu/Chrome leda tak na prohlížení bez ukládání cookies... a historie. *4*
  • TheGGG
    Takže obdobně negativní názor. BTW: používej chrome, ostatní sou mr*ky.
  • Jack1947
    Tyhle 2 co jsou v článku hlavně ten BF:Hardline to je hezké sekání... Titanfall už je trochu lepší no.
  • TheGGG
    počkat, který videa se víc trhaj, nějak to nemohu z tvé věty pochopit.
    Jak by řekl starej zm*d Komenský. "Interpunkce je důležitá sm*adi."
  • Takže ten rozdiel ktorý každý videl, neexistoval hej? http://www.fandimefilmu.cz/clanek/2172-hobit_hodnotime_48_fps
  • Jack1947
    Já rozdíl vidím že se ty videa více trhají než normální videa... proč je zase dráždíš? tebe to snad baví ne. Achjo. nepoučitelný a nepoučitelný... *7*
  • TheGGG
    nemáš 500 přátel a tak brečíš, hahaha
  • TheGGG
    s adblockem o žádných reklamách nevím, jen se směju jak mě na některých stránkách prosí abych ho vypnul, že potřebujou prachy na reklamu. LoL *5*
  • TheGGG
    ty si k*kůtek, jakých 60fps? Uvědomuješ si že všechny filmy i všechno televizní vysílání běží na 24fps. Každá TV když si ju připneš k PC umí 60fps, ale je ti to stejně k h*vnu, pokud nehraješ hry.
  • TheGGG
    LoL To si zas zdejší PC MASTER RACE bude nalhávat že pozná rozdíl *7* . No jde jim asi o ten pocit, vsugerujou si že je to plynulejší a sou spokojený. Pak zapnou nějakou hru a budou hrát hry v 30fps, ostatně jako většina pc hráčů.
  • TheGGG
    škoda že 80% pcčkářů se spokojí s 30fps. Jen zde na games hrají všichni se 120 *6* moc zejímavý
  • TheGGG
    hra ve 24fps a film ve 24fps je něco úplně jiného. A hobbit ve 48fps byl jen marketingový blábol.
  • Ďalší. Zisti si prosím o tom najprv niečo a potom sem píš. Samozrejme, že to oko vníma. Ty snáď hraješ hry v 25 fps? Filmy sa priemetajú v 24 fps, lebo to je limit pre analógovú technológiu a tak sa zaviedol tento štandart. Z nástupom digitálnej technológie, sa samozrejme môže ísť vyššie a už sa aj ide. Hobbit bol premietaný v 48 Fps, aj som na tom v kine bol a predstav si videl somrozdiel a videlo ho celé kino.
  • Jop, mozna tak nejakej postizenej, protoze to oko neni schopny vnimat. Klasickej film se totiz promita 25FPS a kazdy policko 2x, protoze zdroj blika a 25 bliknuti jeste clovek vnima, jenze monitor/projektor/... neblika, tudiz je jakykoli vyssi FPS zcela nesmyslny.
  • A vis proc? Protoze 3D uz neni dost khuull, takze vymastencum je treba predhodit jinou kravinu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit