Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravdu dis, ale jen castecne ... jeste musis v adblocku odskrtnout checkbox ... "povolit nerusive reklamy" ... kde si google (youtube mu samo patri) zacaloval vyjimku na svy svinstvo. Jop, a pak taky jeste musis povypinat primo v konfiguraci yt co se da.
  • Ale daj ... jen si bud musis precist zdrojak ... nebo si na to nahodit nejakej plugin.
  • lol ... youtube ... pokud chci video fakt zmrvit, tak je to dobra cesta ... to je fakt ... specielne pokud ma nejakej nebozak nahozeny html5 ... ktery pro jistotu yt zvlada jen 720p ... protoze vic prozmenu nezvlada 90% klientu, protoze je to vymysleny tak uzasne, ze to jede ciste pres CPU a optimalizace je tristni ...

Mno ... 60fps to jiste vytrhne ...
  • Budem dúfať, že si to nemyslel vážne *7*
  • Jack1947
    Fakt? to jsem netušil, já je tam mám takoví ty nepřeskočitelné asi je třeba provést upgrade.
  • Jak používám adblock, tak jsem zjistil, jak mě outdoorová reklama neuvěřitelně vytáčí, takový ty trapný plakáty, billboardy a videobillboardy. Za to by měly ty kdo to povolují pověsit za bradavky do průvanu.
  • Spades
    Musíš mít HTML5 přehrávač.
  • Keyz
    Na TV a s HW který neumí 60FPS je problém to dopočítávání. To je hovadský efekt... Jak to někdo může používat mi není jasné. Dopočítá to nějak něco co tam není apod.

Jo kdyby to fungovalo... Mám sra*ku PC zapnu a jede vše 60/120 FPS. Super :)
  • ringmancz
    mám adblock plus a na Youtube jsem neviděl ani jednu reklamu
  • kde se nastavuje rychlost. Ja nic nikde nevidim.
  • tak zaleží jak rychle se pohybuješ ve vztahu k okolnímu prostredí, když jedes hodne rychle tak možna jo, ale pri normalni chuzi je to jen cca 24 fps
  • ne warez tam zustne. Jen os warneru a spol. *8* Prej nezacnou mazaci orgie. Ale to prijde.
  • Phillios191
    30 FPS na YouTube není :) jen 25
  • Keyz
    Jak tam někdo napsal:

24 FPS for true cinematic experience! #ConsoleMasterRace!
    *15*

- Jinak super. Další možnost volby jak to udělat. Hlavně konečně lidé uvidí jak debilní byla ta videa s názvem 60FPS vs 30 FPS. když YT neuměl 60 FPS...
    - To BF vybrali blbě. Mnoho nehraných ukázek kde to nevypadá tak dobře. Jakmile tam bude čistý záznam akce z nějaké hry, pak to bude nejlépe zřetelné.
  • jindra.veliky
    se mi obe videa sekaji...to mi to jako nestiha PC?

C2D 2,4 Ghz...
  • kdo ma min jak 40 let a neumi si zapnout adblock avypnout ty bubliny kolem je marnej. Delaji to vsichni adbloku tezsi a tezsi, ale furt to funguje.
  • a davaji k tomu v kine i kbeliki? kdyby prislo lidem nevolno
  • voni rozeznají jesli si socka a vubec mužeš neco koupit (nabouravaji se ti do internet bankingu a pod.) tak pochopitelne kdo nema penize tak nema ani reklamu protože smyslem reklamy je prodat zboží.
  • a freemake to neumoznuje? Ja ho pouzivam uz par let. Nejjednodussi funkcni, nepada, rychlej. Schrousta cokoli, vychrousta na cokoli
  • zadny reklamy na youtube nejsou,pokud pouzivas adblock plus,coz je dneska snad uz standard vsech prohlizecu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit