Přejít na výpis diskuzí
Z ledového severu se řítí hrozba. V RPG Elex vás chce vysát agresivní frakce bez emocí
6.10.2017 | Václav Pecháček
43 příspěvků
-
tak tohle je poslední šance od pirani tak snad to neposerou.
-
místo Elmexu skus raději Colgate nebo Sensodyne.
-
já si pamatuju jak byly tehdy šipky pro určování smeru utoku a obranu genialní nápad. předbehli trochu dobu bych řekl. samozřejme trošku krkolomné ale místo klikání tam skutečně byla jakas takas simulace boje.
-
jenom aby z toho nebyl další MEA/DAI/Witchera3 klon, tj. obří svět plný repetitivní generické nudy. Je lepší udělat menší, ale chytře promyšlený svět (viz první dva Gothiky) než obří ale generický svět (Gothic 3). Každopádně nového Gothika nebo třeba i Risena 1 bych si nechal líbit.
-
Risen 3 ze mě vysál poslední zbytky chuti hrát hry od Piraní, ale Elmex samozřejmě zase zkusím... přitom je to tragédie, Gothic byla geniální série...
-
Nehorázně se na to těším :)
-
Docela se tesim,puvodni Gothicy a Riseny mne bavili. A hlavne scifi RPG je jak safranu a fantasy jsem uz presyceny. I proto jsem nehodnotil Andtomedu tak prisne, proste jsem si uzil scifi RPG. Prinejhorsim to tak bude i s Elexem.
-
Nemůžu si pomoct, ale vizuálem mi to připomíná původní Mass Effect..
-
:D boze muj.. to je neskutecny.
-
Už se moc těším, konečně po dlouhé době pořádné RPG v češtině *3*
-
ze ty jsi aleterego boba?
-
jejích hry mě nikdy nebavily, ale toto vypadá fakt dobře... pěkný kombo
-
Na nemeckym Gamestaru to dostalo 85 procent (stejne jako vsechny Riseny, ktery me vsechny bavili), takze nemam strach.
(reakce na iggydc) -
Nechápu proč to prezentují takhle. Tohle je správně:
https://www.youtube.com/watch?v=7zvQQBblYDA -
Navzdory celkem dobrým ohlasům na hru, Comgad vydá do pár dnů po premiéře češtinu. *14*
-
Kriste pane, četl sis ten článek nebo jen plácáš? :) Nic o žádný předobjednávce tam není, jen cena, která v tuto chvíli není aktuální a datum. Takže informace o tom, že za x dní vyjde hra s nějakou cenou je poněkud zvláštní, když pro ostatní hry tady nic takového nevyšlo, pokud si dobře pamatuji.
-
ta hra nemá naději :D
-
https://i.imgur.com/OmI20vs.png ???
-
Kryste pane... vazne? Predprodej ti nic nerika? Predobjednavkova sleva ti nic nerika? Prisel si odkud?
-
Dokonce i na steamu je už v prodeji se slevou... Nějak tenhle článek nechápu.