Přejít na výpis diskuzí
Z neúspěšného Kickstarteru až do obchodů: za dva týdny vychází remake Outcastu
29.10.2017 | Adam Homola
32 příspěvků
-
RRRekt.
-
Di na KS a založ si kampaň na to , že potřebuješ mozek, že potom tady nebudeš smradit vzduch na forech. Nic velkého stačí slepičí ( lepší než ten sechlý ořech co tam máš teď ). My ti tady na to všichni přispějeme. A pak i ty uvidíš, že KS něco dobrého přinést může a už přinesl. Btw. já tomu hrozně fandím, hodně lidí má dobré nápady. Ale protože to nejsou hru určené pro mainstream ( nic proti němu taky hraju AAA tituly) tak na to nedostanou prachy. Realita je taková,že ty chlapče musíš být strašně neštastný magor. Podle toho co tu píšeš co si kupuješ a hraješ my přijde, že ti strašně chybý pozornost. Ale vaty je dostatek. Ta nebude tvoje. Takže co ? Bohatý uspěšný otec. Který nemá čas na syna, tak ho alespoň sype penězma ? A syn je tak strašně neštastný, že se dožaduje ( byť negativní ) pozornsti od anonymních lidí na internetových fórech. Svým způsobem je mi tě líto. Hlavně proto, že si nepochopil, že tohleto tě nenaplní...
-
ked si hlupy a nevyznas sa tak ano , vacsinou hier dopadlo tak jak pises, ale netreba vsetko hadzat do jedneho vreca, dole matej ti odpovedal ktore hry sa vdaka kickstarteru dostali hodne vysoko
-
chápeš, co znamená mimo jiné? *15*
-
Těším se, Outcast jsem si jako jedinou hru nechal dodnes v krabici.
Teď se jen obrnit vůči kydům na účet animací. A vy, co jste nehráli, určitě zahrajte, nenechte se Homolou a jemu podobnými ovlivnit. Ty jeho kydy na Elex, boha jeho, furt jen grafika, animace, grafika, animace.
Jinak LBA 1 a hlavně 2 bych si jako remaster nechal líbit na PS. -
V AAA se hry dodělávají přes mikrotransakce...
-
Torment: Tides of numenera, Pillars of Eternity, Wasteland 2, Elite, Divinity Original Sin, Kingdom Come, Star Citizen, Shadowrun, Dreamfall Chapters, Armikrog, Broken Sword, Banner Saga, Hyper light drifter, Thimbleweed park, Grim Dawn, Darkest dungeon, We happy few, Superhot, Night in the wood, Strafe, FTL, Giana Sisters, Sunless Sea, Sir you are being hunted, Stasis, That dragon Cancer.
Ano, kickstarter priniesol nieco dobreho, nie je to zdimacka penez, kedze od vas nik tie peniaze nepyta, je to na baze dobrovolnosti. Samotna podstata kickstarteru je slub tvorcu vytvorit hru a hracka podpora. A nedorobene hry, tie su sucastou aj AAA produkcie.
Matej Out -
tak pokud tam sypete prachy jen kvůli tomu, tak se vám směju třikrát tolik LuLz...
-
hrál jsem původního Outcasta, tekrát parádní hra. Tak trochu to stylem připomínalo Twinsena z Little Big Adventure, tj. člověk se octne na uplně cizí planetě s otrokářským systémem. Je to kombinace adventury s akční arkádou. Dobrý příběh.
-
Mimo jiné i to, aby krténi jako ty, měli na co nadávat.
-
Na tuhle hru mi tenkrát myslím nestačil počítač, takže si po těch letech rád doplním vzdělání.
-
přinesl ten kickstarter vůbec někdy něco dobrého? Zatím jen dobrá ždímačka peněz a továrna na sliby a nedodělané hry...