Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli

To by dávalo větší smysl no. Teda ne ta část o extrému, ale kdo by kombinoval paměti tak aby dostal 12gb 🤦‍♀️. Napsané je to teda blbě, ale nikdy sem neměl zájem o 3060, a popravdě sem nevěděl že má 12gb vram, jinak by mi to snad došlo. 

• zanek.s

Autor to prostě blbě napsal. Tuším že myslel 12 GB VRAM na kartě

• Cítím s tou optimalizací problém, když framerate dropuje i v traileru...

• Maxianimal

BTW tenhle dojem z hraní nezestárne nejlépe, ukládám si.

• MalyZeli

Je to RTX 3000 tak to asi znamená extrém v jakémkoliv případě 🤷, ikdyž je to stejné, v některých případech o pár % horší než 2 generace stará 1080ti. To byla sice monster karta, ale určitě už to teď není extrém. A 12gb ram je už podprůměr, běžně mi při hraní hra schramstne 15, 16gb, sice nejspíš ve vyšším rozlišení než tady ten extrémně výkonný PC, ale i tak. Vysvětlilo by to propady a nestabilitu fps.

• zanek.s

"...extrémně výkonném PC s RTX 3060 a 12 GB RAM..."   😂😂

Já tomu asi rozumím jak bylo myšleno, ale lepší napsat:   ...výkonném PC s RTX 3060 s 12 GB RAM...

Neboť co je pak RTX 3080Ti a 32 GB RAM ? A to stále není extrém, ale spíš momentální herní (skoro) špička.

• ja osobne nemam problem s prumerne vypadajicimi hrami, co me ale hodne vadi, kdyz jsou nekde "prkenny" animace, snad zrovna tohle vychytali

dlouho jsem to nevidel, tak aktualni stav neznam

• Maxianimal

Jak je k těm průměrně vypadajícím hrám člověk hned shovívavější, když k tomu má osobní vztah, co :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit