Přejít na výpis diskuzí
Z Xbox 360 se dá vymáčknout cokoliv, tvrdí Bleszinski
9.11.2011 | levis
48 příspěvků
-
i beďár? *8*
-
To ano, ale u multiplatformových titulov ide o bežný problém (Viď PC vs. ostatné) a trochu mimo tohto článku..
-
mozno ale ked tam nacpes 4k textury a zachladis dusikom tak to vyzera bombovo a aj bombovo vyzerat dlho bude (vid crysis a jeho zatial neprekonana grafika)
a navyse nove grafiky zeru stale menej a menej a aj ked v celku zeru viac tak ked tam pripocitas vykon na tu spotrebu tak je to stale lepsie ako stare grafiky a procaky... -
Z Bleszinskiho se dá vymáčknout cokoli, tvrí Xbox 360 *5*
-
Ok.
-
"Dostatečně tvůrčím programováním z ní vymáčknete cokoliv," ... dobre Cliffy takže ak nasledujúca hra od Epicu nebude mať fotoreal grafiku a fyziku, že nám budú padať čeluste, znamená to že sa vam nechce dostatočne "tvůrčně" programovať, ergo ste lenivé lemry ktoré si zaslúžia jednu po papule...
-
staci ked vsetci budu mat tak 16GB ram, cim sa nacita cela hra do ram a pojde pekne svizne:)
-
Ved aj ta kvalita je patrna :D
-
Hlavni je aby cena SSD stale klesala. Jinak to nema cenu. Ja treba klasicky desktop nemam, pouzivam jen laptop. Tam cena a obsah SSD nejsou vubec ruzove.
-
Všichni asi ne, aktuální trend SSD je snižování ceny a snižování nákladů za cenu snižování životnosti a snižování rychlosti. Výsledkem bude, že ty nejrozšířenější SSD disky budou mít cca čtvrtinovou kapacitu oproti stejně drahým HDD, budou cca 4 - 6x rychlejší a budou mít garantovanou životnost 2-4 roky resp. nějakých 3000 přepsání. Já bych pořád šel do HDD.
-
Bleszinski tak prestaň plkat až se vymáčkní zatím nicmoc zlatý PC
-
tak jo kucí, už vidím, jak programujete Gears of War v assembleru...
-
Ano, pevný disk je to, co výrazně zpomaluje dnešní počítače. Počkej rok nebo dva, to budeme mít konečně všichni SSD disky.
-
nijak
-
A tohle patri do teto diskuse jak?
-
Zapomínáš na to, že v tom počítači je pevný disk, který je oproti tomu před osmi lety jen v průměru 1.5x rychlejší (ano vyjímečně lze najít ssd či něco jako raptory), popř. při masívní fragmentaci stejně pomalý. Zapomínáš na to, že na tom samém počítači běží pravděpodobně 2x víc procesů než před osmi lety, třeba jen z důvodu toho, že na windowsu běží zbytečné služby a další kraviny. A taky se za těch 8 let nezměnila rychlost objektu mezi židlí a klávesnici *4*
-
Tak Team Bondi bych do tehle diskuse netahal. Tam to nebyl ani tak problem programatoru, jako managementu. Navic, Team Bondi zapracoval velmi dobre na tom jak optimalizovat hru pro kazdou platformu. LA Noire vypada na PS3 vyborne, ale ani na x360 se neztrati. Tady jsem narazel spis na jedno nejmenovane studio ktere vcera vypustilo jeden nejmenovany blockbuster. Po srovnani screenshotu se potvrdilo ze z tehle nejmenovane hry se pomalu ale jiste stava X360 exclusive. Coz tedy neni velka skoda, alespon pro mne.
Jde mi spis o to, ze Sony vypustilo nove programatorske nastroje, a navic nabizi ze pro studia za velmi maly poplatek zaridi externiho experta na programovani pro PS3. Pokud se nepletu BF3 to vyuzil a vypada (na statickych screenech) vyborne. -
Podle mě je větší umění posouvat hranice SW se zastaralejším HW než tam na*rat Full HD textury a chladit to tekutým dusíkem... *1*
-
http://www.petitiononline.com/jkdf4/petition.html
-
Tady jde predevsim o jedno slovo ... optimalizace. Proste vyvojar si nemuze dovolit napsat komercni program (hra, textovy editor typu Word) ktery ti pobezi JEN na tech Ultra-High-end strojich. Samosebou profesionalni graficke programy jsou nekde jinde, ale to je zase jina pisnicka.