Přejít na výpis diskuzí
Za depresi z Metro: Last Light trailer berte zdarma Metro 2033
11.12.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
To bych řekl, že je jiný případ. A vůbec bych se nebál, že se ti může něco stát.
-
Já si na licenční podmínky dávám celkem pozor a pokud myslíš, že tam jsou ustanovení, která nemusí v některých právních řádech platit, tak to je pravda, ale jde hlavně o souhlas držitele majetkových práv a tam problém nebývá.
-
Zdravim,
jak tu kdo prisel na to, ze je to akce pouze pro USA? Zkuste si zadat licencni ujednani pro jine zeme, jako treba Nemecko, Rusko....ty ujednani pro USA se vztahujou pro 50 statu a Kolumbii a nejake casti a jde o vek hracu. -
Doufám že si na tohle rozhodnutí THQ nepřehryže větev pod sebou. Byla by to škoda. THQ je poslední firma která děla různorodé a kvalitní hry ve velkém. I když těmi posledními porty začíná ukazovat prostředníček na PC hráče (DarkSiders II) Metro 2033 je pro mě nejlepší FPS hrou jakou jsem posledně hrál proto zamrzí že je zadarmo a CODka se prodávají za plnou palbu.
-
jen ho nech, musí si nějak kompenzovat vědomí že za to platil , když je to teď zadara ;)
-
Díky
-
Ne.Jak opustíš danou čáru,okamžitě tě to vrátí na začátek hry.
-
last night asi sandbox nebude co
-
Já se snažím ho udat.Hru už vlastním.Né s tímto kódem.
-
Zbytočne sa snažíš, každý kód je zrejme jedinečný, ja som mal napríklad iný :)
A ďakujem Games.cz, bez nich by som o tom nevedel, už sťahujem, je to od THQ úžasné, ostatné štúdia by si so staršími titulmi mohli vziať príklad :)) -
Metro 3320 : J9WQ5-GV8NV-RZ884
-
Jestli tohle bylo ponižování, tak si pojď pro facku, ty lofasi.
-
ten tam musis aktivovat tak jako tak :D
-
na fb zadny udaje nevyplnujes, to zvladne ta aplikace sama :D..
vlastne jen kliknes na odkaz a das "like", takze to fakt moc casu nezabere :) -
Takže když jsi koupím Rage, třeba krabicu, budu tam mít kod a hodím ho na Steam, kde si Rage koupit nemůžu, to mi to můžou kvůli tomu locknout? :X
-
teď je Metro v humble bundle ... za ten aspoň 1USD to Metro snad stojí každýmu, navíc jsou k tomu další hry (a při zaplacení nad 6USD a víc ještě pár navíc)
http://www.humblebundle.com/ -
Až moc se bojíš. Tvoje licenční podmínky a kupovaní softwaru od zahraničních distributorů taky není 100% legální.
-
No mohl si to napsat i normálně přece jenom jsem se zeptal slušně a vůbec mě neznáš aby sis ze mě dělal srandu a ponižoval mě. Ale přesto ti děkuji za odpověď.
-
to sice jo, ale ti mi vedet nedali :)
-
*1*