Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takovýhle přístup je velmi krásný!!! THQ mi s CD projekt příjde jako nejvíce myslící studio na lidi... Žádný EA a Activision, žádné naval prachy ... *3*
  • osobni udaje? ne diky, uz ted me vsude pronasleduji novinari, jsem slavna osobnost *4*
  • Funguje to mám Metro 2033 na Steame zadarmo, diki Games.cz a to už som chcel ísť kvôli metru do Humble THQ bundle *4*
    • Rikas to, jak kdyby ten minimalni 1$ bylo kdovijak co, naopak pokud vezmes ty dalsi hry, tak te to vyjde levneji, nez ten cas, co bys musel stravit logovanim na facebook a vyplnovanim udaju :D
      • JohnyTheZik
        na fb zadny udaje nevyplnujes, to zvladne ta aplikace sama :D..
        vlastne jen kliknes na odkaz a das "like", takze to fakt moc casu nezabere :)
        • jen ho nech, musí si nějak kompenzovat vědomí že za to platil , když je to teď zadara ;)
    • Shaker
      taky dekuju games :)
      • spíš byste měli děkovat THQ... *3*
        • Shaker
          to sice jo, ale ti mi vedet nedali :)
  • key jde aktivovat i přes steam :)
    • JohnyTheZik
      ten tam musis aktivovat tak jako tak :D
  • Metro 3320 : J9WQ5-GV8NV-RZ884
    • Inquisitor
      Díky
    • Zbytočne sa snažíš, každý kód je zrejme jedinečný, ja som mal napríklad iný :)
      A ďakujem Games.cz, bez nich by som o tom nevedel, už sťahujem, je to od THQ úžasné, ostatné štúdia by si so staršími titulmi mohli vziať príklad :))
      • Já se snažím ho udat.Hru už vlastním.Né s tímto kódem.
  • Dystak jeste funkcni odkaz...
    • A to myslis ze kdyz je neco na internetu zadara ze to bude mit funkcni odkaz ?:)
      • Robotron3
        Tam kde jsou reklamy, tam nikdy nemáš vlastně Zadara :)
  • Mr.Lolendo
    Doufám že si na tohle rozhodnutí THQ nepřehryže větev pod sebou. Byla by to škoda. THQ je poslední firma která děla různorodé a kvalitní hry ve velkém. I když těmi posledními porty začíná ukazovat prostředníček na PC hráče (DarkSiders II) Metro 2033 je pro mě nejlepší FPS hrou jakou jsem posledně hrál proto zamrzí že je zadarmo a CODka se prodávají za plnou palbu.
  • Robotron3
    No jo, to jsou ty titulky. Já čekal, že kdo dokáže, že trpí depresema, má to někde na papíře, dostane teprv Metro zdarma. :)
  • Ataker
    To je podmínka nainstolavný Steam?
    • Ne.Babiččin štrůdl
      • *1*
  • Super predvianočný darček!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit