Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nie sú
  • jakubc
    Chápu, že lidi tvého věku si nepamatují, co to je datadisk a že se v zásadě od klasických DLC liší, ale nejprve si, prosím, doplň vzdělání, než začneš vykřikovat a obviňovat. Datadisk zdarma ti fakt nikdo nedá a CD Projekt to nikdy nesliboval. Jasně říkal, že těch 16 DLC bude zdarma, ale datadisky byly OD ZAČÁTKU brány zvlášť a byla známá i jejich cena (hned se spustila předobjednávka na GOGu).
  • To je zaujimave, mne na levely 16 davalo XP za 11 a 13 questy. Za 2 a 10 nie, takze ich dokoncim az po patchy.
  • Ale da a pohodovo, pretoze na max level je tam dostatocna rezerva. Pripadne zatial budes robit len questy co su neni 6 levelov pod tvojou urovnou.
  • Jack1947
    Its not relevant, stick to theme *3*
  • a prej ten patch na opravu XP bugu dneska nebude...jsou to sraci,kdyz se ta hra kvuli tomu neda hrat...
  • Otázečka - jsou ve hře pasti? Případně názor proč se od nich opustilo...
  • CRYPT
    Vedelo se to zhruba mesic nebo dva pred vydanim, cili v dobe kdy spousta hracu mela provedenou predobjednavku a do te doby byly krmeni sladkou kasi ze VSECHNA DLC budou ZDARMA
  • kazdopadne od patche na PS4 je to na *ovno a naprava bude buhvikdy...takze tohle chlapci moc nevychytali,kdyz to clovek nemuze hrat... :-/
  • bohuzel to neni pravda...jsem level 17 a nedava mi to XP za ukol levelu 14 ;)
  • nemyl si pojmy s dojmami..
    16 DLC - ano, budu zadarmo .. ale tieto dva su EXPANSION PACK(cize datadisk). A dlc a datadisk, to su 2 rozdielne veci..
  • Steam ti dá zadarmo propracovaný systém multiplayeru s miliony dalších hráčů? Že je to samozřejmost? Majitele konzolí by mohli vyprávět *4*
  • Ja zasa poznam hodne ludi co neriesia nejake nefunkcne stare hry, hry si kupia v zlave za par susnov a staci im ze to prejdu raz. Stale maju co hrat tak v tom problem nevidia, hlavne ak zastavaju v dnesnej dobe vseobecne rozsireny nazor ze moderne hry stoja za prd.
  • Nedava to len za ulohy ktore su sest levelov pod tvojou urovnou, cize si level 20 a quest napriklad 14. Patch ma byt tento tyzden a pribudne aj nejake triedenie inventara, ktory je momentalne hrozny gulas :)
  • A preco by ti Steam mal nieco davat zadarmo? O tom snad rozhoduje vydavatel uz tej konkretnej hry, preto mam navyse trebars Max Payne 1 a 2, ktore som dostal k trojke. A hlavne toto je tiez len akcia, k predobjednavke toho Expanssion passu. Proste cele zle, bud mas malo kyslika alebo to pises v stave spankoveho deliria.
  • Jack1947
    Co vám dá Steam k něčemu zadarmo nebo Origin, nebo Uplay? NOOO? ano, správně milé děti, pokud to není zrovna akce hra zdarma dostanete leda velké hovnoo a aby se nic neřeklo ještě za to hovnooo musíte zaplatit! Hlavní je že na hráčích jim záleží!
  • Přesně tak. 16 DLC zdarma bude (4 už jsou). Ne že by na tom záleželo.
  • Pethulla
    ale ono k tomu bude 16 DLC zdarma. To, že tyhle datadisky (z nichž jeden má mít údajně 20 a druhý 10 hodin) budou zpoplatněné se vědělo ještě před vydáním. Netřeba dělat z komára velblouda.
  • Upřímně trojku si koupím na základě toho, že mám jedničku a dvojku přehrané a přečtené knížky, protože mám Zaklínače prostě rád. Takže tento GOG bonus je mi k ničemu asi stejně jako ostatním fanouškům Zaklínače. Zapůsobí leda tak na někoho, kdo podlehl reklamám a nechal se nalákat na "jedinečnou" hru. Jenže na trojku si buď musím koupit nové PC nebo PS4/X1 (jaksi výhledově někdy ... možná :P) ... takže nějaké hry zdarma jsou jaksi k ničemu :)
  • Ono jim to casem dojde ... az jim ty gamesky na steamu prestanou postupne fungovat ... protoze ... Jop, taky tam par kousku mam, svym zpusobem z donuceni. A vsechny mam stazeny vcetne crcku. Protoze pro me je podobnej web zcela neduveryhodnej. A znam i par lidi, ktery si tam gamesky kupujou stylem co hra to ucet. Pak to muzou bez potizi strelit, vcetne toho uctu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit