Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX
    updatovat systém...DirectX 11 dělá problém(a věci kolem toho)
  • Win 7.

No druhej den jsem nainstaloval nejnovější grafické ovladače také to nešlo spustit, pak jsem tam vrátil o dvě třídy starší ovladače kvůli jiné hře která s nejnovějšími nejde a vyzkoušel jestli to pude tak nevím proč to jeden den šlo bez problémů a dneska to spustit jde ale jakmile se hra načte zobrazí se mapa (hra) napíše že hráči lagujou a ukáže se Porážka a jakmile vypnu hru pak zase vyhodí error.

tak já nevim...si to dělá co chce.
  • XorxoxTalarius
    Mas vyssi system nez WinXP?
  • je to stale beta, takže balanc je otazka casu.....coh1 sa balancovala dlho a dokaz že aj dobre je to že vsetci placu rovnako:)))): nemci placu o rangeroch a para ako pobehuju po bojisku, americania placu o nemeckych tankoch a pod. PS: pozitivum je že už trochu fixli minomety, v predchadzajucich verziach to bolo ucinejsie ako už spominane delostreloctvo
  • Teď je na steamu na 13 dní zdarma, tak jsem to stáhnul že to vyzkoušim a když spustim hru tak se jako by spustí černá obrazovka pak to spadne a vyskočí tabulka s názvem "Error Report"
    Nemáte někdo stejný problém?
    *9*
  • bože to bude přeplácané
  • calwin
    no hral som to a som dosť sklamaný... dôvody sú nevyváženosť frakcií-nemci sú jasne v predu... zase to je ako pri američanoch kedy musí hráč nemca podchytiť na začiatku inak stratil celú hru... to že rusovia sú dokonca až slabší od američanov v COH 1 je dosť smutné... už je to dosť na hlavu postavená hra...
    matchmaking je zasa jeden veľký humus kde keď laguje jeden hráč tak idú do kytek všetci... vždy to tak bolo aj v jednotke ja vážne nechápem čo je na tom taký problém poriadne vyriešiť kick voting ktorý je kompletne nefunkčný a ani sa neunúva zobrazovať informácie o tom kto hlasoval a kto nie... interakcia medzi hráčmi nulová...
    artiléria nemá žiadnu účinnosť (hlavne tá ruská kedže je tak slepá že nepritlačí ani 50% bojiska k zemi)
  • Jde vám tet steam ? nejak to laguje
  • A to jako proc?
  • za 50e:D
  • To je prave ono, kdyby to bylo vydano jako datadisk k CoH1 beru, ale vydavat to za plnohodnotny 2 dil je naprosto sproste a nehorazne zdimani hracu a na to jim z vysoka ...
  • Ghost47
    Jsou tam omezené zdroje (jednotky mám dané na začátku bitvy, posily můžu dostávat na bojiště tím rychleji, čím víc sektorů na mapě ovládám). Těžba surovin a výroba jednotek jako ve Starcraftu tam nedává smysl, celá kampaň trvá kratší dobu, než by zabrala výroba jediného tanku (a MNOHEM kratší dobu, než by trvalo pro ten tank vycvičit osádku).
  • Máš nějaký zvlášť velký důvod zůstávat u XPček? Upgrade na W7 stojí 2200, na W8 1800,-, pokud máš nějaký hodný kamarády co umí, máš upgrade za pivo. Chápu že si třeba nemůžeš zvyknout na interface nového operačního systému, ale pak se taky smiř s tím, že si holt nebudeš zvykat ani na nový efekty z DX10+ (no spíš renderer se posunul k pro nové grafiky odladěnějšímu DX10+). A výmluvy že ti něco neběží pod něčím jiným než WXP? VirtualBox běží velice dobře i s 3D, W7Pro mají WXP v sobě atd... Když se chce, tak to jde. Prostě WXP jsou starý a pokud na nich chceš hrát, přizpůsob se, nebo zhyň. Možná drsný, ale fakt.
  • oprava: "vlastnika"
  • uplnej souhlas se vším, ja mam pocit že nekdo hrál mow a chce se pochlubit. Navíc co jsem četl tak mow je až overkill co se týče te simulace, že se musíte starat ješte i o munici v startegii.
    Je možný že se na "kvalite" coh 2 podepsali i ty finanční problemy, tuším tam jejich materska firma krachovala a menili vlastniak nebo co
  • až na to že wargame neni strategie protože tam neni ekonomika
  • Nechapem preco tuna kazdy nato nadava ze je to arkada ved nikde neni napisane ze je to vojnovy simulator a porovnavat s mow sa to tiez neda toto je dow v 2sv ma svoje pravidla a mechanizmy. No a teraz k coh2 je premna stale sklamanie nie ze by to bola zla hra ale oproti coh 1 ponuka len rusov a este k tomu aj dost osekany herny system. Preco tam preboha neni usa, japonsko alebo este nieco 2 strany s 5 pouzitelnymi jednotkami sa mi uz teraz sunovali grafika sa nepozunula ale zas ani nemala asi kde kedze coh 1 vyzera aj teraz paradne skor mi to pripada ako expanzia nie plnohodnotny titul a kampan to u mp hry moc nezachrani.
  • Super

Porovnáváš dvě hry, kdy jedna hra (cohy) jsou více zaměřené na vizuální pocit a druha W:AB na taktiku. Za celý záznam jsem viděl jen pohybující se štítky na mapě. Myslím, že je mimo to porovnávat. A ano, že si to můžeš zazoomovat tak o tom vím, ale asi je to k ničemu když to ten člověk nedělá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit