Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jak jsem tady minule hájil Cohy 2 před tím MoW fan útokem. Tak teď jsem po betě z Coh 2 taky trošku rozpačitý. Není to špatný, rozhodně to není ve stavu jako mají tendenci popisovat hateři typu Lexx. Zas tak přehypovaný mi to nepřijde, ale že by to byl nějaký extra posun to se taky říct nedá. Jednička byla na svou dobu větší odvaz. Nevím jak funguje financování Vydavatel -> vývojář, ale je docela možný že se na té hře podepsala krize THQ.
  • wargame airland battle je ted kral http://www.youtube.com/watch?v=2oerpeEHnPo
  • Naprosto zbytecny a prehypovany kup, radeji si zahrajte COH1+ blizz mod udelate lepe, jelikoz CoH2 je jeste vetsi arkada nez jste cekali, inu pani vyvojari chteji za malo muziky spoustu penez ... za me osobne nas*at
  • jo je to hra, jen dneska se slovo arkada pouziva spis pejorativne, taky nikdo neresi dostrel v dawn of war a to je podle me super strategie.
  • Hm, super. Sice to vypadá furt stejně, ale nacpeme to tam, ať je změna.
  • To je jen pár jedinců, kteří nechápou, že je to jen zábavná hra a nehraje si na žádný simulátor
  • XorxoxTalarius
    CoH ma byt DX10+ only ... takze mas smulu
  • Jede teď COH2 taky na XP SP3? Nějak mi close beta nešla.
  • ja pamatuju jak vyšel CoH 1, všude nadšení jaka je to paradni hra a ted každy nadava že pry je to smesna arkada. nevím, že by nová generace hráču? Jinak si to nedovedu vysvetlit. Pry mizerni dostrel lol. Ve starcraftu taky nadavate že marinak dostreli na battleship? Tahle hra si na realitu nehraje, jste smešní *11*
  • No hodi me to na uvodni stranku COH 2 ale nevim co tam na steamu sem byl a taky to nikde nevidim.
  • Odkaz v textu *4* ... Jinak na steamu :-)
  • Vsude pisou otevrena beta hry ale nikde neni napsane kde se to da stahnout nebo zahrat. Mohl by tu nekdo prosim dat link...
  • Für das Vaterland
  • Za "matičku" Německo!
  • P.S.
    když tak spíš posun smerem zpet
  • COH1 + blitzkrieg mod je imho daleko lepší zábava, navíc to vizuálně vypadá téměř stejně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit