Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože to bude přeplácané
  • Teď je na steamu na 13 dní zdarma, tak jsem to stáhnul že to vyzkoušim a když spustim hru tak se jako by spustí černá obrazovka pak to spadne a vyskočí tabulka s názvem "Error Report"
    Nemáte někdo stejný problém?
    *9*
    • XorxoxTalarius
      Mas vyssi system nez WinXP?
      • Win 7.

No druhej den jsem nainstaloval nejnovější grafické ovladače také to nešlo spustit, pak jsem tam vrátil o dvě třídy starší ovladače kvůli jiné hře která s nejnovějšími nejde a vyzkoušel jestli to pude tak nevím proč to jeden den šlo bez problémů a dneska to spustit jde ale jakmile se hra načte zobrazí se mapa (hra) napíše že hráči lagujou a ukáže se Porážka a jakmile vypnu hru pak zase vyhodí error.

tak já nevim...si to dělá co chce.
        • XXDarthVaderXX
          updatovat systém...DirectX 11 dělá problém(a věci kolem toho)
  • Naprosto zbytecny a prehypovany kup, radeji si zahrajte COH1+ blizz mod udelate lepe, jelikoz CoH2 je jeste vetsi arkada nez jste cekali, inu pani vyvojari chteji za malo muziky spoustu penez ... za me osobne nas*at
    • wargame airland battle je ted kral http://www.youtube.com/watch?v=2oerpeEHnPo
      • až na to že wargame neni strategie protože tam neni ekonomika
        • Ghost47
          Jsou tam omezené zdroje (jednotky mám dané na začátku bitvy, posily můžu dostávat na bojiště tím rychleji, čím víc sektorů na mapě ovládám). Těžba surovin a výroba jednotek jako ve Starcraftu tam nedává smysl, celá kampaň trvá kratší dobu, než by zabrala výroba jediného tanku (a MNOHEM kratší dobu, než by trvalo pro ten tank vycvičit osádku).
      • Super

Porovnáváš dvě hry, kdy jedna hra (cohy) jsou více zaměřené na vizuální pocit a druha W:AB na taktiku. Za celý záznam jsem viděl jen pohybující se štítky na mapě. Myslím, že je mimo to porovnávat. A ano, že si to můžeš zazoomovat tak o tom vím, ale asi je to k ničemu když to ten člověk nedělá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit