Přejít na výpis diskuzí
Za předobjednání Mass Effect 3 dostanete pušky a brnění
5.1.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
proč nedají třeba...skiny do multiplayeru ? když už tam je. Ale berličky do začátku fakt nepotřebuji...
-
Uz se alespon vyzvejkli, jestli tam nacpou Origin nebo ne? Jestli jo, tak mne ani cena 0 CZK nepresvedci o koupi.
-
-
Origin pravděpodobně budeš potřebovat jen pro MP, pro SP možná ne.
-
-
kecy Origin bude potreba pro oboje.
-
-
-
Ne vůbec mě nezajímá množství in-game bonusů v ME3, protože je ve hře použit systém díky němuž je až směšně snadné všechny tyto in-game bonusy upirátit. Všechny mít jinak nemůžu, musel bych si koupit hru v každého většího prodejce na světě (u ME2 by to bylo cca 4-5 kopií). Tzn, všechny stáhnu, nainstaluju do originálky a budu spokojený. A ne, tyto exkluzivní DLC na 99% (stejně jaku u ME2) nebude možné samostatně zakoupit a nebudou obsaženy v žádném velkém DLC.
-
Ach, jaká štědrost!
-
Dostanu k tomu i zbrojní průkaz nebo si ho musím nechat udělat sám?
-
-
Doufej že ho má comandér .... ty ho nepotřebuješ .... *1*
-
-
Ach jo, a já si tyhle exclusive předměty v každé hře před začátkem hraní schválně vypínám a mažu.
-
-
Souhlas. Důvod proč si hru nepředobjednávat *1* V takové Dragon age 2 mi trvalo asi 20 minut než jsem posbíral všechen bonusový equip, zbavil se všech úžasných questů typu "bonus vem si bons", poprodával to a mohl začít hrát *5*
Ne vážně to si nemohou vymyslet něco lepšího? Hraju-li rpg chci dostat equip za odměnu ve hře, ne se super výbavou hned na startu, která hru zjednodušší.
-
-
Nevidím žiaden dôvod, prečo by som si mal preobjednávať hru len kvôli tomuto.
-
Jak t bylo ve dvojce, už si nemůžu vzpomenout, kdo všechno mohl používat pušku? Já myslim že v jedničce akorát voják, ostatní měli OP pistole. Brokovnici měl myslim technik, pokud si to nepletu s Alpha Protokolem a sniperku battlemage...
Co chci říct, nebude teda výbava stejně 90% hráčů k ničemu, pokud nebudou hrát za vojáka? -
-
Davnejsie bol prieskum, ktory ukazal ze drtiva vacsina hrala prave za vojaka, takze zmysel to dava.
-
Od určité fáze hry mohl pušku používat každý...
o battlemagovi jsem v ME neslyšel, ale pokud myslíš Vanguarda, tak brokovnici měl právě on. Sniperku měl Infiltrator.
-
-
nějaký podělaný ingame bonusy jsou mi uplně ukradený. Koupim si to i bez těch "bonusu"
-
Jestli to nebude na steam, tak na to kašlu. Tyhle debilní marketingové machinace mě už začínají vážně štvát stejně jako PLATFORM ONLY ..... FACEPALM