Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Předobjednávku? Ne díky, počkám si na to jak to dopadne po vydání.

Navíc dostat herní měnu mě příjde takové kontraproduktivní... Není ta hra trochu o tom, že si tu herní měnu člověk vydělá?
    • Tohle je dneska celkem běžná praxe.....osobně nejsem proti nákýmu unikátnímu předmětu ve hře u předobjednávky či uber edicí ale ve většině případů to člověk dostane ve hře bez jakýkoliv námahy.
    • Keyz
      Jak říká Francis:
      https://www.youtube.com/watch?v=C7zxKMSSM4U

"Please Stop Pre-Ordering your games."

Také tam přesně říká to co ty. Dnes dávají bonusy a díky tomu se nemusíš ve hře tolik snažit a vlastně to devalvuje tu obtížnost a narušuje průběh hry, tak jako to původně zamýšleli....
      • ringmancz
        to není Francis
    • Zrovna v onlinu vydelat 800k je na peknych par hodin
      • walltar
        Jo, ale co jinýho v tom online dělat, než vydělávat peníze.... Já když jsem to sledoval, tak všechny ty mise a tak mě přišli o vydělávání peněz.

A závody co tam jsou, tak nevypadají, jako by peníze potřebovali.
  • palver
    No jasně. Kupte si od nás dražší verzi a k tomu dostanete zadarmo jednu hru (kterou už stejně máte, pokud jste ji chtěli)... jó a návdavkem vám to nebude chodit bez permanentního připojení k internetu a nainstalujeme vám k tomu bloat-spyware. A to všechno s několika odklady jen rok po uvedení na trh. A možná s mizernou optimalizací (tradičně).

No nekupte to *3*

... a jestli se vám to nelíbí a nekoupíte, tak tím jen potvrdíte, jak je trh PC her mrtvý... *7*
    • Ristoro
      Máš pravdu. Já jsem se rozhodl, že si to nekoupím a koupím raději nového Batmana. Těším se na něj daleko víc, GTAčko už mě vůbec nezajímá. Není pro mě problém se vrátit ke 3ce, Vice City, nebo 4ce, která má výbornou fyziku aut, oproti tomu, jak se chovají auta v 5ce. Dále tu máme výborné Sleeping Dogs, kteří v tomhle žánru přinesli změnu v podobě parádního prostředí a propracovaných soubojů na blízko. Rockstaři dělají výborné hry, ale takhle si mě nezískají.
    • 1+ presne! *11* *12* *16*
  • pobavilo...nejdřive straší ochranou co mě má sledovat a pak mne lákají.....nasr.t *16*
  • Veskoslav
    No jelikož jsem rušil objednávku za 899 Kč krabicovku, tak určitě poběžím si koupit za 60 euro na jejich stránky a dostanu k tomu hru, kdy všechny už byly pod 5 euro.....Rockstar se trochu podělal...
  • A jak mám vědět, že hra bude šlapad a ne padat ? Jak mám vědět jestli nebude zabugovaná a já budu marně čekat půl roku na patch ? V dnešní době nebudu dávat za hru peníze někomu dopředu, když neznám výsledek s optimalizací.WATCH DOGS pc verze je toho jedním z příkladů...
    • RodneY55
      pc master race
  • Nechápu kdo může chtít dostat do začátku herní měnu a totálně si tak pokazit gameplay. U Sleeping Dogs jsem po nákupu DLC bundlu (ano měl jsem si přčíst popis) musel 90% DLC smazat, abych si hru nezkazil.

ehm: slovo zmr*dom je povolené a podela* ne?
    • Co bylo špatný na DLC pro sleeping dogs? (nehrál sem)
    • To vis, delaji primarne pro konzolisty, je to videt...
  • Lidi jim po ohlášení "must NONSTOP online madafaka shit" začali rušit přeobjednávky, tak vymysleli takovou chujovinu ? No tak pánové stačí odstranit tu pos*anou DRM a je to...
  • 65 giga místa na disku.. to abych zas mazal p*rno
    • Keyz
      Máš stahovat klasické p*rno kolem roku 1980.

Tam mají filmy díky malému rozlišení sotva 1GB a hlavně to byl údajně zlatý věk p*rna. Také tam hraje mistr Ron Jeremy a další experti.
      • abych citoval Frye z Futuramy "dal bych přednost něčemu z éry vyholených podpaží" (a nejen podpaží) *1*
        • Keyz
          To pak asi něco z roku 90+
          Tam najdeš možná i tuhle znalkyni německých poměrů
          https://www.youtube.com/watch?v=1A9-XyS0yyI#t=232 (dokonce tam po rozhovoru zpívá)
          - Všimni si rafinovaného oblečení
          *15*
          • To je ale děsná megera...
  • owny
    Ta herní měna zdarma mě spíš láká, abych to nekoupil než naopak.
  • palver
    Je opravdu úsměvné, jak konzoloví "borci" nemají nic lepšího na práci, než horem-dolem trolit k článku pro uživatele PC. Asi hry na ty jejich mašiny nejsou až tak chytlavé. Nebo si musí trochu vylejt vztek, že je papínek přes weekend nepustí k domáci televizi *15*
    • Ja mam vicero zobrazovacu doma!Co me se tyce!A ikdyby,tak pc hry me neberou,tak bych lezel na posteli,a cetl knizku!Do pc se heitovat musim,protoze pc ckari voproti konzolistum nepochopili jednu vec!Furt chteji vse nej a vsem tim akorad zneprijemnuji zivot!Furt po vyvojarich a lidech chtej,ne primo nuti, jak blba reklama at si vsichni Koupi Mercedes na hry,pritom vetsine staci herni octavka.Az stimhle pc ckari skonci,tak skonci hadky!zdarec!
      • Proc rikam herni octavku?Protoze jsou to jen blbi hry!A lidi radsi daj prednost skutecnemu mercedesu,pred hernim mercedesem,a jak vidis tak i na pc octavce bude Gta5 vypadat hezky,furt to je kresleny tak co resite grafiku,az fakt grafika bude vypadat jak v tech demu infiltrator,tak to budu resit,pro me uz to nema cenu resit!+,To je vse pc pratele co jsem vam chtel zdelit,a uz me tu asi neuvidite,mazu na konzolista.cz!zdary na games.cz
      • Kdyby celé lidstvo myslelo tímto způsobem, stále hrajeme Pong.

Pokud bychom se vůbec dostali dále, než luk, šípy, oštěpy, a lov na mamuty.
        • Ale tys to spatne pochopil,v dobe pongu,nexistovalo crysis,tak bylo co posouvat,v dnesni dobe uz je vse vymisleno a je to cim dal drazzsi,Driv dali hru v 7lidech v garazi,dnes na hre delaji stovky vyvojaru,a jde oto jestli je na to rozpocet penez a lidi, aby byl vevsem znatelny rozdil!
          • Pokud se nepletu, bylo to v 18. století, kdy jistý Anglický gentleman prohlásil, že "Vše, co bylo možno vynalézt, bylo již vynalezeno"

Takže... Ne, není vše vymyšleno. Stejně tak jako v 18. století nebyla vymyšlena velká část věcí, které dnes pokládáme za samozřejmost.
            • Bohužel, jedná se o mou slabost. Nemohu si stále uvědomit, že lidstvo obsahuje jedince, kteří nikdy nepochopí, o čem mluvím.
            • Tak bavime se o hrach!Hry budou vzdycky jenom hry!Kdyby to melo postupova takovou rychlosti,co pc ckari chtej,tak vsichni vydelavaj jen na hry,a ne na neco uzitecneho co lidem usnadni zivot!Treba auto!Se podivej,vsecky hry jsou jeste na starych enginech!Tak co chces posouvat!Mi ukaz nakou novinku na unreal engine4!Vse porad bezi na unreal 3!Tak kdo za to muze! Vyvojari?Anebo konzole!Kde je naky lauch titul na unreal 4?Treba gears of war 4?Jak tomu bylo na xbox 360!Neni nic hotoveho,ani zadna hra,tak next gen konzole mohli klidne jeste rok ci dva ingenyri doladovat!Ne posr.Pc ckari zadupali nozickama a zacli brecet a kvuli nim next gen dopadl jak dopadl!Zastarali enginy,ktery zbytecne zatezuji novou archytekturu,zejmena ps4!Aspon in famus ukazal jak to ma vypadat!Tak co jakou novou hru na unreal engine4 hrajes pc ckari smradlavej!Novej time shift!Nebo gears of war 4?Nebo new biosock?Jdi ratsi posouvat vagony a ne grafiku ty truhliku poligonovej!
            • Že na toho omezence vůbec reaguješ. *3*
      • walltar
        Když nikdo nebude chtít nic lepšího, tak nastane stagnace. PC bylo vždycky v popředí vývoje a přinášelo nové technologie... Pokud ale budou všichni sedět a nebudou chtít novinky, tak zachvíli bude taková recyklace a šeď, že už vůbec nebude co hrát.

Jak s tímhle Pc Hráči skončí, tak nás čeká smutné období hraní... Jak na PC, tak na konzolích.

Já se prostě nespokojím se stagnací... Chci aby se technologie vyvíjeli. A to můžu udělat jen tak, že to budu vyžadovat.
        • Tak udelej svoji hru,lepsi jak cokoliv,co vsichni zname!Vyzadovat to muzes,ale jestli to vyzaduji ti druzi!Evidentne krom sony nikdo!
        • To bude set,a ani sebelepsi vykon pc to nezachrani,proc?Protoze vsecky herni zanry uz jsou vymysleny!Sporty,mmo,strategie,zavody atd,a u pc se tezko uz posouva v hratelnosti do predu,pouziva od ostatnich systemu jednu a tu stalou vec!LKlavesnici a mys!Zadna inovace krom Wsad neprisla!Treba dotikova plocha,kamerka,neco jako kinect!Mit k pc druhou dotikovou obrazovku k boji v btf4.nic takoveho!Mozna oculus to zachrani,ale to vyviji i sony.Me treba nadchla je takova inovace u ps4,ze u hry the last of us slysim z repracku baterku,nebo in famus second son,slisim nasavat kour z repracku a tv a udela to supr efect.Blbusta a jak me to potesilo,a nepotrebuji hedset,kdyz me nikdo nerusi.
          • Ja mám PC tiež zapojené do TV + domáce kino a mám to isté čo ty, stačí na to jeden HDMI kabel.

Pri použití TrackIR je to zase o niečo zábavnejšie, volant na auta, joystick na simulátory, gamepad na arkády či tiež použitelné na auta. Takže stále je na PC dosť možností, ktoré na konzole nemáš.

Na PC možeš mať aj 3 monitory na jeden obraz, možeš mať na jednom monitoru plochu a na net, na druhom hráš hru, prípadne máš k pc mobil či tablet a ovládaš časť hry viz štíty v SC https://www.youtube.com/watch?v=8V88JOR7heQ

Tomuto ja hovorím inovácia, nehovoriac o zvyšovaní výkonu pre grafické programy, výpočet rovníc, nie len pre pár hier, bavíme sa o celkovom pokroku technológií, konzola je primárne na hry, tak ten pokrok nepociťuje. Pochybujem, že NASA robí svoje výpočty a návrhy na PS4 či XBOXu *3*
        • Kozy
          Když to vezmu tak že drtivá většina dnešních her co za něco stojí vychází od menších týmů s minimálním rozpočtem tak nemůžu souhlasit. Nechci říct že na technologii úplně nezáleží, spíš tady vidim určitou lenost vývojářů. Technologie je dostatečná, teď by to chtělo vylepšit jiný aspekty her.
      • hezky jsi to řekl s tou herní oktávkou, ale já dám přecijen přednost hernímu Bmw ve formě PC, ona pak člověku zůstane taková lehká pachuť, když paří konzolovou verzi multiplatformovky, ale pořád si tak nějak podprahově uvědomuje, že nehraje tu nejlepší verzi co by mohl
        • Protoze plno lidi ma octavku,a zanedbatelne mnozstvi mercedes,nebo BMV!A podle toho se vse vyviji!Ja zustavam chladnym!Mercedes nepotrebuju,Hru na unreal engine4 taky jeste zadnou nemam,tak nebudu soudit vykon konzoli,pokud vim tak podporuji aspon co se ps 4 tyce skoro vse co vyvojari v nastrojich potrebuji!Direct x11,11.2,muttle.nebo jak se vsecky ty serepeticky jmenujou,tak nevim,Az uvidim velky rozdili v grafice,v jiz zminenem unreal engine4 pc vs ps4 tak budu uvazovat o pc!Zatim co jsem videl na ps 4,Bloodborne,uncharted4,order 1886,tak me to graficky pripada hodne dostacujci!Co se herniho stroje tyce!Ze mortal combat x,bezi na unreal engine 3,mluvi samo osobe,neni kam spechat!
          • Jo jeste jsem zapomel direct x12!To ma xbox one take podporovat ,nebo ne?A graficky karty s podporou direct x12 uz jsou?Nebo ne?
      • octavka? konzole je pri nejlepsim trabant a proc se spokojit s trabantem, kdyz mam na audi? ja chci za svoje penize to nejlepsi a to konzole rozhodne neni
        • A co crytek,ten ti za tvoje penize nabidl vse co jsi chtel,to ze ostatni firmi nemaji takovi nazor,nebo nemaji potrebu,je vec druha!Tak at pc komunita vybere penize na kickstaru a udelaj si svoji exluzivni hru z brutalnima narokama,co z konzoli udela trabanta!Treba neco jako sindikate,z pohledu 3osoby,nic tomu nebrani!Rad si to zahraji!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit