Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra bude dobrej prů*er.
    • Co takhle nechat se překvapit? :-D Taky jsem svých 400 dolarů investoval. :-D
      • tak to ses srdcar):
    • Abych se priznal, tez se cimdal vic bojim pruseru. A to jsem z tech zprvu velmi nadsenych a svych 100 dolaru uz jsem do hry investoval.
    • wenceslaus
      Proč?
      • Moc peněz, moc očekávání, moc veliké ambice, moc nákladů. Tohle ve většině případů končí hodně špatně.
        • Taky si myslim že to bude největší zklamaní v herní historii. Ta hra je už tak brutálně přehypovaná že od toho každej bude čekat nemožné.
  • Tamagoci tam opravdu chybi
  • Jestli to bude uspech tak je EA koupi a do roka potopi *1*
  • 64 700 000 presne ;)) dalsi milion bude tak ve ctvrtek;))
    • Už je $65,000,000 *3*
    • $65m bude ještě dnes...nejpozději zítra ráno
  • Hnisavec
    je jasná prečo skoro nikto nepoužíva CryEngine...urobiť v ňom hru trvá minimálne 5 rokov - neznámo kedy...viď Kingdom Come a Star Citizen
    • Ty jsi v něm něco dělal? Pouč člověka který s ním pracuje *1*
      • Musis pockat prave si cuca palec ;) Jinak do nedele to mame doma uz 63 800 000.Ted v 9 to zase neco hodi.
        • No, prima. *1* Jsem zvědav, s čím se vytasí na Vánoce. Už jsem zapomněl na kdy slíbili ochutbávku FPS.
          • alien5
            Covece to elite to ovladani me sklamalo jde blbe tocit musis furt jen Y a X osy i na X-55.Asi me to fakt nebude bavit z hlediska hrani spise ten pruzkum, ten mi vyhovuje jako astronomovy. Jinak je super kdyz znas perfetkne hvezdnou oblohu videt ty hvezdy a souhvezdi ktere znam, ve hre, a doletet si k nim :) Se tesim na Europu a Titan a Betelguese :)
            • Elite se mi líbí především pro ten krásný warpový skok. Ještě jsem ho nekoupil a váhám zda vůbec. Ale stejně mám teď k dohrání takových her, že netřeba pospíchat. Takže ti asi své zkušenosti s ovládáním nesdělím. SC hraju zatím jen s myškou. Naprd. Už si brousím zuby na X-55 případně Warthog, ale je toho nějak moc. Mám v merku čtyři zásadní kusy HW. Oculus, Virtualizer, Delta 6 pušku a heptickou vestu. Taky uvažuju nad pohyblivým kokpitem, ale ten je kapku dražší a možná si ho radši postavím.
          • FPS někdy koncem jari nebo v létě ;)
            • Hmm, no nevadí, do té doby budu poletovat mezi šutrama v AC. S Voice Attackem to nemá chybu *14* *15*
  • ty jo, to bude pr..er... 63MM USD, slušnej tunel.
  • 64 mega za tamagoči, super!
  • Já bych uvítal stretchgoal na nahrávací časy Arena Commanderu a lagy, které se objevují v jednotlivých soubojích. Zatím nic takového jsem neviděl.|:(
    • jj, loadingy su fakt dlhé, ale lagy teda nemám. Na to že mi to občas nestíha PC sa vyhovárať nemožem, ale lagy naozaj nemám.
    • wenceslaus
      lol - nebo stretchgoal na hotovou hru, co?
  • Joj jak nekdo mohl vibrat tolik love? to jako jde takhle vibirat love po internetu a luda to jako posylaji a pak jim staci dat nejaku hru a nikdo vas nezaluje za podvod?
    • wenceslaus
      Jdekamo ame to bich ty asy nedosal visvetlytg;:d#s*kklkcsss
    • walltar
      Co?
  • To zase bude diskuze.Uz se tesim az bude 100 milionu v Srpnu to uz pojede planetarni a FPS modul na ty dalsi diskuze;)))))
    • jasně a budou lítat smažený kuřata do pusu a RUSACI vyhlasí světový mír
      naivko
    • to jim z toho praskne hlava *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit