Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ambivalentni pocit jako pes s karamelou v hube ;) 20 babek mi neprijde moc, ale s petama me dost nasrali a kdyz jsem videl tu virivku a obraz od Picassa na stene...Puvodne jsem tomuhle veril daleko vic, nez Brabacovi s Elite, nyni zastavam nazor, ze Elite je pravej vesmirnej simulator a tohle bude sraczka pro masy, ani za tech 20$ do toho ASI nejdu ;)
    • walltar
      No já potom co jsem zkusit Elite, tak souhlasím ... Je opravdu nudná jako pravý vesmír. Totálně sterilní a když si viděl jeden systém, viděl si už všechny. Jako na to abych si večer na hodinku zalítal a zastřílel je to super, ale cokoliv jiného tam nemá cenu dělat. Osobně jsem od ní čekal trochu víc.

A ten clusterfuck, co tam nazývají vesmírnou mapou mě vážně rozčiluje. Je úžasné, že člověk má miliardy hvězd, ale nejde se v tom vůbec vyznat. Když někam cestuješ pořád jen zapínáš mapu aby ses podíval kam vlastně letíš, protože se to menuje KV-9548 nebo LP-4587.

A když nakonec objevíš nový systém a zjistíš že tenhle systém vypadá úplně stejně jako všechny olstatní, tak se na to vysereš a jdeš si radši někam zabojovat (pokud se ti podaří na mapě s miliardou systémů najít nějaké bojiště).
      • No ja od toho taky vic necekam, nez si hodinku zalitat takhle vecer...A zatim nemam problem s tim najit bojiste, protoze me interdictujou piratez, cemuz neuhejbam a pak si to s nima vyridim, cili bitek je dosti, mining me taky docela bavi. No a kdyz to hrajes s kamosema dostava to taky uplne jinej rozmer.
        • waltar ma jenom jednoho kamose, oculuse
  • Nevíte jestli ta verze za 20 USD bude ještě k dispozici? Momentálně je "vyprodáno"
    • No ak bol predaj o 21.00, tak určite bude ešte o 3.00 a 6.00. Spolu s Javelinom za 2500$ *4*
      • pardon, kecám. Nie 6.00, ale 9.00 zajtra. Proste každých 6 hodín, aby pokryli všetky časové pásma.
    • alien5
      Sakra to je rychlost pred 15 minutama to tam jeste bylo :)
    • Časem možná bude. Ale chce to hlídat.
  • Jinak dnes bude zhajen prodej zakladniho balicku za 20 dolaru (50% dolu) zakladni lod aurora a hra k tomu plus hangar Self Land atd...
    • Muzes k tomu prosim te napsat trochu vic? Od kdy do kdy ta akce potrva a budu mit pristup uz do ty predbezny bety nebo arena commandru ci jak tomu rikaji? Diky za odpoved
    • walltar
      Jo a taky pro hatery ... Dneska se začne prodávat 200 lodí 2500USD za kus ... můžete se jít podívat jak zmizí. A jak bude mít SC dalšího půl mega na kontě. *14* *14*
      • kde je videt, kolik jich zbejva? je tam tolik prachu a koure jak jdou nadracku,ze to nemuzu najit
        • walltar
          Ve 3 dneska půjde první padesátka do prodeje ... a potom myslím po 6 hodinách
  • Star Daikatana Citizen
    • Star Duke : Forever Citizen
  • PCkari sa dosmeju ked nam na PS4 vyjde genialny No Man Sky s moznostou pristat na kazdej planete a o 5 rokov skor ako trapny Star Citizen
    • teraz trosku mimo temu , podla komentarov predpokladam, že si fanúšik PS4 a konzol ako takých , predpokladám , že más aj PC . Nikdy som sa do triedneho boja PC vs PS nezapajal , dokonca vzdy som chcel playko a teraz som si ho aj kupil , tesil som sa velmi a musim povedat ze som velmi sklamany :( .Na to ze okolo PS4 sa robi hype ako svina tak je to strasna bieda, neurazte sa PSkari ale som velmi sklamaný a velmi som sa tešil na túto konzolu :(. Berem ze je to prvotny pocit a casom sa to zlepsi, dam tomu cas ale zatial to vidim biedne .
    • walltar
      No man's Sky bude i na PC ... Celkem se na něj těším. Imho vypadá hodně zajímavě.

Otázka je jestli zvládnou procedurální generování líp, než tvůrci Elite. To co zatím ukázali vypadá hodně zajímavě.

Akorát nechápu proč bych se měl přestávat smát. Já se ani smát nezačal. Osobně Jsem jen rád, když hra výjde na co nejvíc platforem. Konzoli nemám hlavně protože mám PC a jeden herní systém mě stačí, ale nemám nějak potřebu prokazovat svou nadřazenost. Já si osobně myslím, že jsme všichni hráči a je kravina se mezi sebou hádat o tom kdo má největšího pindíka. Každý má rád něco jiného a je jen pro dobro všech aby se hry objevili na co nejvíc platformách.
    • Co je na nem genialniho ja v tom vidim preskinovany Minecraft
  • Já chci "treecat" z Honorverse!
  • Hnisavec
    skôr vyjde i kompletné Kingdom Come ako nejaký trápny Star Citizen...btw. 100 mega stojí každá druhá primárne konzolová AAA hra, takže žiadne zázraky nečakajte. Vyjde obyčajný simulátor vesmíru akých sú mraky dnes s F2P modelom ad absurdum kupovať každú lodičku zvlášť
    • Veskoslav
      To je zase blábol. Dáme takový menší rozbor:

1. Znám jednu jedinou hru, kde vývoj stál 200 miliónů samotná hra. A to je SW ToR. Killzone měl na vývoj 35 miliónů, zbytek šel na marketing, Dark Souls 35 miliónů, Watch Dogs stál 63 miliónů dollarů a v tom je vývoj i pro pc. I to drahé GTA V vyšlo odhadem maximálně na 100 miliónů vývoj a to včetně převedení na nové konzole a na pc. Kde máš těch sto mega u každé druhé hry? Povídej, přeháněj.
      2. Konzole asi Star Citizen neutáhnou, nemají na to dostatečný výkon, takže ani nemá smysl řešit, kolik stojí nějaká průměrná konzolová hra.
      3. Vyjmenuj minimálně tři simulátory vesmíru kromě Elite, kterých je podle tebe mraky.
      4. Všechno, co se kupuje za reálné peníze, lze získat hraním i ve hře. Kdo chce, kupuje lodě, kdo nechce, koupí si je za herní měnu. Evidentně to nechápeš, protože jsi Hnisavec a hnis nemá moc IQ.

Víc ani nemá s tebou cenu řešit. Další blábol z tvé dílny.
    • *7* Raděj. *7*
    • Tak pro pana znalého taková poznámka... podívej se prosím na rozpočty AAA KONZOLOVÝCH her, a poté mi řekni kolik peněz z rozpočtu šlo na propagaci a další marketing, či jak nazvat masáž hlupáků, viz Destiny. Poté si odpovíš, jak asi bude vypadá SC, když se do něj pumpnou dvě miliardy přímo do hry *3*
      • Hnisavec
        najväčším problémom KS je že tam chýba akákoľvek korporátna kontrola zhora...keď sa vyvíja hra, ktorá ide na dlh, tak sa setsakramentsky dajú pozor, aby sa nevyhadzovali peniaze za blbosti a išlo sa efektívne a podľa plánu.

Viď, akonáhle sa zaplatil Kingdom Vávra si bežal po nový mercedes a hneď párty, kde len jedna fľaša rumu stála 100 eur....tým nevravím, že tie peniaze rozfrcal, ale napríklad načo sú im kancelárie v centre Prahy, keď rovnako by hru mohli vyvíjať niekde na predmestí za polovičné nájomné. V prípade SC bude takéto plytvanie ešte oveľa oveľa obludnejšie.

Ako nič proti, ale v prípade KS ide v podstate o socka projekt, kde chudobní vývojarí gniavení pfij hnusným komerčným liberálnym trhom musia ísť dopredu pýtať peniaze od obyčajných ľudí, čo často neboli v živote pri mori a z úspor si kúpia 1 hru za 3 mesiace...
        • Veskoslav
          Blablabla, jsem Hnisavec a blablabla. Všude jsem byl, všemu rozumím a vím, jak se co děje.
          • Blablabla, jsem Veskoslav a blablabla. Všude jsem byl, všemu rozumím a všude melu hovínka.
    • alien5
      A kolik jde na hru a kolik na reklamu atd ??? muzes nam to zdelit ? Kolik myslis ze slo na DESTINY ? z tech udajnych 500 mega ? a je to jen FPS. Rekni nam to... myslis ze celych 500 ? nebo jen nej 150 mega coz ? A kdo koho nuti kupovat kazdou lodicku ?? smarja to je jak s 6 letyma detma tady..
      • Tak Destiny byl jenom dalsi fail! Ted uz po te hre nestekne ani pes. Klasicka vymyvacka mozku a tupec jako Hnisavec tomu proste veri, hlupak!
        • proč fail? jejich manažeři se už z bora bora nemusí ani vracet. Já myslím, že to byl naopak královský úspěch
      • A tak když to nenapadlo jen mne, tak na tom asi bude něco pravdy *1*
    • už teď si tam musíš koupit každý prd.. Prostě past na hlupáky..
      • Musíš? U tohoto produktu nemusíš nič.
        Komentuješ niečo čomu nerozumieš..ako v každom príspevku k SC.
        • Když to dělá furt dokolečka jak ocásek, tak ho máš ignorovat a nechat ho chcípnout hlady, trolla . Tady tě tak maximálně jako bonus ještě napadnou za tvou národnost
  • hra vyjde nekdy kolem roku 2025 a pak ješte 5 let budou vychazet patche protože tam bude milion bugu, tak snad jednou vaše deti si to zahraji v pohode
    • Milion bugov? Som myslel že podla peciek ako je Watch dogs, GTA 5 či Assasins creed je to bežná vec *1*

Ale na druhú stranu Arena Commander je zabugovaný a opravujú to pred vydaním a možem ho aj hrať.
      Nie ako dnešné plné hry, ktoré si kúpim po oficiálnom vydaní a ešte musím čakať na patch, aby som to vobec spustil či mohol slušne hrať *16*
    • No konecne dalsi odbornik ;))
      • No takhle to ale zatím vypadá , hra se hrát nedá , ale už slibuje virtuálního mazlíčka ... jako promiň ale moje důvěra ve zdárný vývoj Star Citizena byla nahlodána už před tím a co pak si mám myslet , když při dalším žebrání zveření takovou marginálnost ( na kterou ovšem zhusta slyší pubescenti ...)

Holt některým hráčům by slušela kápě a kříž v ruce víc , než ostatním ...
        • Paul_cz
          Hrát se to nedá? Arena Commander neexistuje nebo co? A je snad jasný že když je hra ve vývoji tak se samozřejmě celá hrát ještě nedá. Příští rok vyjde první část singleplayer kampaně, pak se taky nebude moci hrát, viď ?
          • :) Vrchní Inkvizitor řádu stoupenců velitele perutě si to ujít nenechal .... Ne ,já opravdu arénu neberu jako vzorek který může mluvit za celou hru . Na to jak dlouho je hra ve vývoji jsou to jen průměrné drobky z toho co slibují .. Čekám že herní kampaň se odloží až po další podpůrné Kickstarterové kampani ;)
            • 2alien5: nj, kdyz je nekdo blbej jako ty, a netusi co je to prumer ...

---
              zk.rveny games opet neumi reakci zaradit
              • alien5

Reakce na příspěvek:

Jasne mazej do skolky pubertaku..
            • To ses teda mimo poradne, protoze na KS mela byt hra hotova 2k15. => touhle dobou by melo byt hotovo vse, a melo by se ladit a odbugovavat. Budou to !!! 2 !!! roky a co je hotovo? NIC. A mimochodem, 2 roky pri +- 200 lidech to hodi nejakych 3/4M clovekohodin.
              • Reakce na příspěvek:

Ano mela s rozpoctem 2 az 20 mega.Jenze vybralo se vice a komunita (my) s tim souhlasime lepsi pozdeji nez rychle a uz hrajem od cervna mimichodem.2 roky na tom nedela 200.Jsi vedle!!! Zacinalo asi 5 lidi na konci roku 2013 jich bylo asi 100 +- a letos v unoru 220, ted 280 +-. Takze vse co uvadis az prvni vetu jsou spekulace domenky a tvoje nazory. Takze opet Lidi nez neco zacnete placat tak zjistovat zjistovat zjistovat porad jak mali deti.. omg
            • walltar
              No možná jsem mimo ... Ale které herní studio toho po cca roce a půl (ano zorganizování studia, když začínáš v 5 lidech něco zabere) toho ukáže víc? Mě ten vývoj připadá dost rychlý ... máme hratelnou část, další dvě hratelné části nám ukázali a u SQ42 (to je ta kampaň) whiteboxují desátou misi z deseti, které mají vyjít jako první.

Ale asi budu jediný, který neočekává kompletně hratelnou hru s hodně předělaným enginem za rok a půl vývoje.

Se podívej na Elite ... Ti pracovali na hře přibližně od doby kdy začal Chris zařizovat studio (Engine zpracovávali už před KS) a co vytvořili? Totálně procedurálně generované všechno. Mají cca 10lodí, které se v žádném případě neblíží tomu co můžeš vidět v SC. Vlastně všechny assety co udělali ručně se neblíží ani tomu co máme v Hangar modulu.

A lítání ve vesmíru je prakticky skákání z jedný mapy do druhý... Prostě pořádnou hru za rok neuděláš. To není možný. A původní itinerář SC byl o tom, že se vypustí něco co vydělá další peníze. A pokud by hra vybrala minimum, tak ani neměla multiplayer. Tak je jasné, že když už ty peníze má, tak totálně překopal celej rozvrh vydávání.

Ale já vím ... jsem jen další fanboy.
            • Paul_cz
              No povíme si to příští rok, osobně mi skepticismus přijde trochu mimo mísu v tomto případě. Kdyby to dělal nějakej velkej publisher tak neřeknu, ale když si to dělá Roberts sám spolu s 260ti lidmi a nikdo postaven výše mu do toho nekecá, a ty lidi co mají v týmu jsou extrémně talentovaní a engine co mají je taky vynikající, a když vydávají neustále články, videa, hratelné updates..no spousta velkých firem by se od nich měla učit (Ahoj Ubi/EA/Actard).
        • Ano to je tvuj nazor.Ale komunita ma jiny.bez hrat tetris ok .
  • takova hra uz tady byla, vesmirni simulator co simuluje všechno, ten fail se jmenoval battlecruiser 3000AD tohle bude stejnej fail jen v modernim kabate *6*
  • Tak co? Uz jste se dohodli na tom jestli bude Star Citizen dobra nebo spatna hra?
    • Moje hodnotenie vyplíva z testovania aktuálnej verzie a ja som spokojný.
      Letový model odpovedá predstavám, zameriavací systém je zábavný a letový model každej lode je jedinečný, takže sa treba učiť každú loď zvlášť.

To je vlastne základ celej hry, ktorý už funguje, uvidíme ako dopadne FPS na vlastnú kožu.

Pre info ešte pridám mesiac starý odkaz 50 lodí a ich statusu podľa vývoja:
      https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14244-How-Ideas-Take-Flight-The-Star-Citizen-Ship-Pipeline
    • O tom se bude rokovat i po vydání hry *1*
      • vydani? *14* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit