Přejít na výpis diskuzí
Za ženu si kooperaci v Assassin's Creed Unity nezahrajete kvůli náročnosti produkce
11.6.2014 | Ladislav Loukota
41 příspěvků
-
Nevadí. Autoři si mohou dát do hry co chtějí. Pokud se to někomu nelíbí, ať to nehraje.
-
big deal... tohle je umelej problem :D za chvili bude EU narizovat ze v kazdy hre musi byt povinne zenska, a kdyz tam bude tak si lidi budou stezovat ze ma moc velky prsa nebo ze je malo oblecena, kdyz ji budes ochranovat tak je nesvepravna a kdyz na ni budou zly tak je to nasili proti zenam,ke vsemu ne kazdy studio je schopny udelat alyx nebo elizabeth, samozrejme nic proti zenam ve hrach nemam ale to rovnou muzeme jit zpaky k doomovi a ptat se proc ty tisice demonu nekosi nejaka tvrda holcina :D
-
Místo toho aby udělali 3 mužský parťáky tak měli rovnou udělat jen 2 a 3 měli dát ženskou. Todle sou jen výmluvy. Když by začali už od začátku s ženskou tak by tam byla. Určitě to je složitý, ale myslím si že Ubisoft na to má čas, prostředky, peníze a lidi taky.
-
A co na to MedievalPOC? U Kinkdom Come to rozebral/a na několik stránek přesvědčivých, leč naprosto mylných argumentů...
-
Hele zase tak moc se do toho 18. století vžívat nemusíš :-)
-
Tak zase by se to hodilo k ději. Marata taky zapíchla jedna ženština ve vaně. Sice ji vzápětí popravili, ale vývojářské invenci se meze nekladou (když z Machiavelliho udělali asásina). *15*
-
Ať si říká kdo chce co chce já se na nový AC po dlouhé době sakra těším.
-
Doufam, ze to zase nevyvola nejake protesty a masovou letakovu kampan pravdolaskaru. Protoze jestli chlap chce hrat za zenskou, tak ma dost moznosti svoje deviantni choutky vybit v realu, treba nosit sukni a vyvojari kvuli nemu nemusi plytvat prostredky na nepodstatne ficury. A zeny, ktere by chteli hrat hru o vrazich nejsou normalni a nemel by se proto brat ohled na jejich nazor.
-
Tak to Grygar nemůže rozdejchat co ? Takovej Hypstofeminista :D
-
No třeba mě, jako fanouška, by to znepokojilo. Nebyl by to ani tak tahák, jako spíš, že by to některé odradilo.
-
Chcete znát tahák příštího dílu assassina? Ženský assassin jako hlavní hrdina . *3*
Mimochodem, děkuji autorovi článku za tu zmínku o potenciálním obohacení herního jídelníčku s takovou to postavou. Jen na to pomyslím, hned se mi zbíhají sliny. -
já
-
Potrefená ovce...
-
Hrál jsem jen dva díly, ale vsadímm se že šlo o "Přitom by holčičí vražedkyně mohly být nejenom přepnutým mužským asasínem, ale mít i vlastní paletu zbraní" z článku.
-
"nechame si to az do dlc" :D hm tie animacie, šak uz 5 rokov pouzivaju rovnake animacie tak kde je problem:D
-
Jasně, protože muži a ženy mají přece stejnou fyziologii těla...
-
blbej SW design, když musejí vytvářet znovu animacemísto toho, aby tam dosadily je jinou postavičku.
-
nj, kdo by chtěl tvarovat ty ceciny *1*
-
V tom případě by tam byly zrecyklované i ženské postavy...
-
Aspoň se nebojí přiznat že většina obsahu AC jsou zrecyklované assety z předchozích her..