Přejít na výpis diskuzí
Záběrům z Pro Evo fotbálku chybí fyzický aspekt FIFA her
24.7.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
PES serii mam rad, dost me ale zajima, jak to bude s licencema.
Mam sice PC,ale PES hraju na Xboxu, protoze to hrajem s kamosem (hrajeme za ten stejny klub ligu) a nejak nam to prijde pohodlnejsi na TV s gamepadem (sice oboje se da zprovoznit i na PC,ale nebudu si kupovat dalsi gamepady,kdyz uz mam ty xboxacke).
PES se nam teda libi hodne,ale oproti FIFE dost ztraci na licencich.
Kez by sli do sebe a licencovali aspon taky Nemeckou ligu a samozrejme 100% licence i na Anglickou. Taky by tesne pred vydanim hry mohli aktualizovat sestavy, nebo me asi fakt donuti prejit na PC verzi,kde komunita udela X ligovych soutezi, s realnyma sestavama a dresama + aktualizovane soupisky. -
-
Problémem je, že asi EA vynaloží jakékoliv náklady na exklusivnost jejich titulu a na to Konami nemá nebo nechce dávat peníze. Doporučuji si pořídit drátový ovladače (vim, že jsou hodně drahý, ale vyplatí se) :)
-
-
Demo PES2013 je super, oproti loňskému ročníku si hráči, které ovládá počítač mnohem lépe brání své protihráče a dát přihrávku za obranu je těžší než v loském ročníku. A co se nemění a v čem je pro mě PES od jakživa lepší než Fifa je to, že lze dát gól na milion způsobů a jen se směju tvrzením, že PES je arkáda a Fifa reálná, když je to odjakživa naopak a jestli někdo něco zkopíroval, tak je to Fifa od PES.Vždyť ještě snad před dvouma rokama nebylo ve Fifě ani možné navolit si na jedno konkrétní tlačítko funkci pro obranu a pro útok. Prostě bylo jasný, že centr= v obraně skluz atd. Než skopírovali ovládání podle Pes. A fyzika ve Fifě je to první co mě vždy odradí asi po 5ti minutách hraní, když ze zvědavosti zkouším nový ročník (PC verze). Především střely z dálky jsou v v minulých fifách příšerné. Argument výhody v licencích pro Fifu? Nesmysl. Celá Pes komunita si stahuje patche, které na Fifu nikdo v životě v takové škále nevytvoří. Mód Ligy mistrů v Pes je bezkonkurenšní (reálné adboardy, balo, motivy ligy mistrů, trofej atd) - Ať si má Fifa grafiku a engine jakej chce, pro mě je důležitá reálnost a fyzika, to Fifa nemá. Pro mě je Fifa arkáda s výbornou grafikou
-
Pesko vždycky, bylo, je a bude arkádovka, která nemá s fotbalem nic společného. Japonští tvůrci k tomu přistupujou, jako k nějaký mláticí džojstijovce a pochybuju, že někdy fotbal hráli. Znalec fotalu hraje Fifu, ať už pro model hry, tak pro pestrý taktický nastavení.
-
-
Nerikalo se presne tohle o FIFE pred asi 3-4 rokama. S tim, ze kdo chce hrat hru at hraje arkadovou FIFU pro decka a kdo chce realnej fotbal tak hraje fakt profi vymakanej PES :-) Jako kazdorocni kupujici FIFA serie si fora v tomhle duchu pamatuju velice zive :-)
-
-
Bohužel, to se nikdy neříkalo...
-
-
Ale řikalo *3*
-
-
Bohužel... :(
-
-
-
-
-
nemozem si pomoct ale nove pes na mna posobi velmi dobre. fifa 12 ma bavila tak mesiac, potom som zistil ze je to vlastne furt to iste, s fotbalom to ma malo spolocne (v online to nema s futbalom nic spolocne), doteraz hram PES 6 s novym patchom na licencie kazdy rok, ale mysim ze tento rok dam sancu 13ke.