Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    úplně bude stačit Achievement Whore :)
  • GlaDOS
    Nový příběh, nové masky, nové levely, nové zbraně, více hratelných postav, nový způsob ovládání (ve hře je dvojice postav, kterou budeš ovládat jedním ovladačem). Prostě od všeho víc, ale jinak žádné drastické změny.
  • Tak ja jdu skocit... na svoji obranu bych ale chtel prohlasit ze jsem jednicku ted rozehral znova a tentokrat ji snad uz pokorim i kdyz si teda nejsem jistej jestli az tak moc stojim o titul "true gamer".
  • XorxoxTalarius
    Ja si rikal *1*
  • Ále p**u, špatná diskuze, sry :D
  • Já jedničku ani nehrál. Zato dvojku jsem si zamiloval a už ji se všemi DLC jedu poněkolikáté. Mám taky skočit, kapitáne lumíku?
  • Mart9
    Trochu se ovládej. Jen kolem sebe prskáš.
  • To se zase ukaze, kdo ma jen plnou hubu kecu a kdo je fakt true gamer. Pissalci co nedohrali jednicku by meli skocit do stoky a vubec se uz neukazovat. Nemuzu se dockat.
  • davidBray
    jenže ty nemáš názor, máš jen hloupý kecy a myslíš si jakej nejsi frajer
  • Mart9
    To mi nevadí, na rozdíl od vás jsem schopen přijmout názor druhých.
  • Mart9
    Děkuji, nápodobně. Promiň, ale je to diskuse a tak jsem napsal protinázor všem těm fanboyům. Když se mnou někdo diskutuje o mekáči, také mu na něj řeknu svůj názor.
  • Ať už je to tady! Jednička byla boží.
  • Fajn. Ještě bych bral, kdyby to vyšlo na dotykové věci. Nemůžu si pomoct, ale... Hlavně, že tu je nový design s hnusným fontem, ale že by se spravilo ovládání hlasitosti přehrávače ve fullscreenu, to nikoho ani nenapadne.:-(
  • Pete.palis
    každý paf, musím vyzkoušet *5*
  • Fajn, doufam ze vyjde i verze na Vitu, prvni dil jsem si na ni ohromne uzil.
  • Black_Hand
    puvodne to melo byt DLC, ale obsahu nakonec bylo tolik, ze to chteji vydat samostatne. rozdil oproti HM1 bude asi takovy jako rozdil mezi Doomem 1 a Doomem 2.
  • Lepší pozdě, než nikdy :-)
  • Beze srandy - moc prosím, obeznam mě s Tvým myšlenkovým postupem, který se mi jeví jako ,,Jééé, článek o hře, která se mi nelíbí, MUSÍM ho rozkliknout a MUSÍM napsat, jaká je to trapárna, protože se mi to jeví jako dobrý nápad o tom informovat lidi, kterým se ta hra líbí."-
    Nezlob se na mě, ale Ty jsi ukázkový příklad toho nejhoršího, co internet za svou krátkou existenci stvořil, totiž degeneraci některých jedinců, kteří prostě MUSÍ vyjádřit svůj názor.
    By mě fakticky zajímalo, jestli chodíš po městě a lezeš do McDonaldů / čehokoliv jiného, co nemáš rád, a všem tam oznamuješ, jací jsou tamní zákazníci trapáci, když nesdílejí Tvůj názor.
  • V čem bude rozdíl oproti 1čce? Nebo to mám chápat jako takový "indie assasin creed"?
  • Neboj, až přijdou novinky o nový Laře, tak taky budeme psát, že ta poslední stála za vyliž a ty to jen tak nerozdejcháš. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit