Přejít na výpis diskuzí
Záběry z Hotline Miami 2 nabízí hypnotickou akci s motorovkou
8.4.2014 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Těším se na božský soundtrack, ale obávám se, že ten z jedničky jen tak něco nepřekoná. Vždy když slyším písničku "Hydrogen" od M.O.O.N, tak bych si nejradši nasadil masku zajíčka a někomu s radostí otřískal hlavu o záchodovou mísu.
https://www.youtube.com/watch?v=O0ILqWcd214 -
-
Jo, tahle je nejdrsnejsi. Takhle ve sluchatkach v tramvaji, to pak clovek napadaji veci, jak by to vybil v jednom dlouhem kombu :) UAAA :D
-
jednou jsem si dal soundtrack do sluchátek :)) zakázal jsem si to .)) na hru se těším VELMI
-
Ve mne to pravy zlo rozpouta jedine - https://www.youtube.com/watch?v=CJESxP2s2zE
Tahle pisnicka proste hraje na ty nejtemnejsi struny v moji dusi. Mam ji moc rad :D -
-
Jo, ta basa je totálně brutální!
-
Nebo Turf Intro a Turf Main. Akorát včera jsem hrál poslední misi v HM, tohle začalo hrát a zimomriavky se dostavily ihned. *5*
-
-
Tak to mám úplně stejně. Holt z nás hry dělají násilné povahy a přesně tenhle song by byl spouštěč všeho zlého ve mne. *5*
-
-
Ať už je to tady! Jednička byla boží.
-
Už se těšim, doufám že to bude mít podobně pošahanej příběh jako předchozí díl.
-
-
A copak, dneska grafika nevadí, už jsi přepočítal pixely ?
-
-
Psal jsem tu že u některých her mi to zase až tak nevadí, pakliže tam je výborná hratelnost. Ale když už se ptáš, tak je to na hranici snesitelnosti, alespoň je tam pěkná barevná paleta.
-
-
-
No uz se na to tesim. 1. dil byl jeden z mych nejlepsich zazitku za lonsky rok, akorat byl kratky, tak se nemuzu dockat.
-
Parádní masakr. Teď zrovna hraju jedničku na Vitě. Ideální hra na handheldy
-
Zdravím, tak trochu mimo mísu ale poradil by nebo mi objasnil můj problém? V Hotline Miami mi hra normálně funguje ale snad do 3 mise kde mi začne černě problikávat. Prostě mi běhaj černý pruhy po obrazovce *3* Řekl by mi někdo jak na to? A nebo tedy čím to je?. Děkuji. *4*
-
-
Kup si original. Ted je za 6 babek spolu s dalsima zajimavyma hrama na https://www.humblebundle.com/weekly
-
-
To je jednoduchy, kup si original, tohle dela jedine warez.
-
Hlavně ať už to není dělané v Game Makeru proboha! Z technického hlediska byla ta hra naprostá prasárna. Jasně, dneska může dělat hry každý diletant, ale když se něco, co by klidně mohlo běhat na 386, seká i na Core 2 Duo, asi je něco hodně blbě...
-
-
na enginu se nic nezmeni. a pokud se ti HM seka na core 2 duo, tak je pravdepodobne neco spatne ty. nevim o jinych lidech, kteri by meli same problemy se stejnym procesorem. osobne mam wolfdale jadro, takze na pomery core 2 duo starecek a se hrou to ani nehne a bezi naplno.
-
-
V čem bude rozdíl oproti 1čce? Nebo to mám chápat jako takový "indie assasin creed"?
-
-
Sakra, to abych sem chodil přihlášený, víc Stanleyů na jednom místě nedělá dobrotu.
-
Nový příběh, nové masky, nové levely, nové zbraně, více hratelných postav, nový způsob ovládání (ve hře je dvojice postav, kterou budeš ovládat jedním ovladačem). Prostě od všeho víc, ale jinak žádné drastické změny.
-
puvodne to melo byt DLC, ale obsahu nakonec bylo tolik, ze to chteji vydat samostatne. rozdil oproti HM1 bude asi takovy jako rozdil mezi Doomem 1 a Doomem 2.
-
-
Fajn, doufam ze vyjde i verze na Vitu, prvni dil jsem si na ni ohromne uzil.