Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní Call of Duty: Advanced Warfare ukazují moderní zbraně a prostředí plné grafických efektů
9.6.2014 | Adam Homola
38 příspěvků
-
na koridoru jako takovem neni nic špatneho, existuji kvalitní strilecky postavene na koridoru napr. doom, wolfenstein. i v realne bojove situaci se muzes dostat do koridoru, treba ve slumech, v budove, v uzky ulicce a pod, nebo v troskach. a jsou vojaci specialne trenovani pro boj v stisnenych prostorech, napr. brazilska tropa d´elite
-
Nevím proč, ale docela se mi líbí, jakým směrem se CoD vydává. Druhou světovou chtějí stejně jen tupečci, kteří mají roztomiloučce nádherné nostalgické vzpomínky na "dobré" první dva díly. Jenže člověk, co není slepý a úplně vymaštěný dávno ví, že to bylo to samé, co vychází dnes, akorát zasazené do druhé světové. Nic víc.
Nemějte mi to za zlé, blbci, co já se druhého a prvního MW dílu napařil... to bylo hodin, ale je třeba si uvědomit, že to bylo úplně stejné jako to, co nám servírují i dnes, akorát předtím nikdo nepíčoval, protože to bylo jakžtakž nové. -
Pro mne je COD mrtvá hra. Pokud SP a z druhé světové války, tak jedině pořádný remake prvního dílu Brothers in arms a nejlépe za opačnou stranu.
-
Já bych na CoD nenadával za linearitu a koridor, neboť to neznamená špatnou hru...jde o to, jaký je to koridor a v tom CoD podle mě selhává...takové Half Life je koridor...projdeme věznicí, městem...pořád za nosem ale je to tak úžasná cesta *14*
-
Přesně už není ani síla ani chut hejtovat, kéž by si takhle řeklo i více lidí že tenhle rok radši už vynechá ale né oni to koupí a budou se brodit zas a znovu. 5hodinová kampaň ani ne a pak nekonečné COD orgie v multiplayerových klání to vše za více jak litr.
-
to je furt ten engine na kterym běžel Quake 3 Arena, ale drží se stařeček to zas jo *4*
-
Celý gameplay vystihuje jediné slůvko: KORIDOR! Koridor jak prase! Mizerná předražená hra s ještě víc předraženou exkluzivitou pro ještě mizernější konzoli. Zlatý BO2, tam to sice také nebylo dokonalé, ale takový tunel jako v této ukázce tam nikde nebyl. Na kritiku enginu už ani nemám sílu. S každou další uvolněnou sekundou hry roste mé přesvědčení, že letos opět vynechám. Jesti příští rok zklame i TreyArch, tak pro mě CoD definitivně končí. (Koneckonců v tu dobu vyjde nový Battlefront...)
-
Ví se vůbec něco o enginu? Mě to přijde pořád jen jak vylepšený starý engine *13*
-
Náhodou ten přesun do docela "hardcore" scifi vypadá zajímavě a když se to nepovede, tak to celkem v pohodě u týhle série přežiju
-
Myslím že už dosáhli maxima, nemám víc co bych napsal. *7*
-
vyzera to super :)
-
to vypadá dóst dobře, tuhlé sérii můžu *5*
-
mne se to teda líbilo, graficky to vypadá užasne a taky hratelnostne. puvodne jsem tu chtel hejtovat ale padla mi sánka
-
HAHAHAHA, počas xbox konferencie som sa nasmial teda riadne, ale keď začali hrať nový cod tak som spadol zo stoličky a šúlal som sa na parketách :D
-
Odpudivý páčkovací pohyb, naskryptované barevné blbiny.. mně to teda nezaujalo vůbec. To bude podobná kravina jako Ghost a další předtím.
-
Docela me prekvapilo ze jsem to vydrzel az do konce a bavilo me na to koukat. Ty granaty jsou skvela hracka.
-
Na začátku typicky pro CoD pád jednoho z našich milovaných kamarádů.
-
Stále bych téhle sérii moc přál restart... minimálně co se gameplaye a vizuálu týče... i když bude návrat do ww2 zatím jen nesplněným přáním...