Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní Call of Duty: Advanced Warfare ukazují moderní zbraně a prostředí plné grafických efektů
9.6.2014 | Adam Homola
38 příspěvků
-
Stále bych téhle sérii moc přál restart... minimálně co se gameplaye a vizuálu týče... i když bude návrat do ww2 zatím jen nesplněným přáním...
-
Odpudivý páčkovací pohyb, naskryptované barevné blbiny.. mně to teda nezaujalo vůbec. To bude podobná kravina jako Ghost a další předtím.
-
Ví se vůbec něco o enginu? Mě to přijde pořád jen jak vylepšený starý engine *13*
-
-
Už ani nechápem prečo všetci očakávajú nový engine (vrátane mňa). Autori sú s ním zrejme spokojní, vedia v ňom robiť a Activision chce čo najväčší zisk, takže môj názor je taký, že keby chceli nový engine tak ho už dávno majú alebo minimálne minulý rok v Ghosts keď debutovali na "next gen"...
-
to je furt ten engine na kterym běžel Quake 3 Arena, ale drží se stařeček to zas jo *4*
-
-
Já bych na CoD nenadával za linearitu a koridor, neboť to neznamená špatnou hru...jde o to, jaký je to koridor a v tom CoD podle mě selhává...takové Half Life je koridor...projdeme věznicí, městem...pořád za nosem ale je to tak úžasná cesta *14*
-
Docela me prekvapilo ze jsem to vydrzel az do konce a bavilo me na to koukat. Ty granaty jsou skvela hracka.
-
Od MW2 se z toho stala čistě konzolová hra, škoda.
-
no to je ale kok*tina ! Zobereš matrix world pridáš lietajúce granáty a máš nový COD ! A tá AI *14*
-
Na začátku typicky pro CoD pád jednoho z našich milovaných kamarádů.
-
Pokrok ve vizuálu je viditelný, ovšem když si vzpomenu že Ghost v lauchi požadovalo 6GB RAM, tak si ani netroufám odhadnout kolik bude chtít tohle, když na stařičký engine naplácali další tuny "líčidel" aby zamaskovali jeho věk.
-
Takovejch krasnejch mrakodrapů a žádnej nesborili. Tak tuhle hru nechci. :-)