Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní Call of Duty: Advanced Warfare ukazují moderní zbraně a prostředí plné grafických efektů
9.6.2014 | Adam Homola
38 příspěvků
-
možná tak na stáhnutí
-
Zajimavy svet, ve vsem byl dosazen obrovsky pokrko, jenom kapacita zasobniku zustava porad stejna :D
-
HAHAHAHA, počas xbox konferencie som sa nasmial teda riadne, ale keď začali hrať nový cod tak som spadol zo stoličky a šúlal som sa na parketách :D
-
Ja chci zase restart CoD4 MW1 zadna obdoba ktera prisla po tom neni uz prave CoD...
-
Pro mne je COD mrtvá hra. Pokud SP a z druhé světové války, tak jedině pořádný remake prvního dílu Brothers in arms a nejlépe za opačnou stranu.
-
Nevím proč, ale docela se mi líbí, jakým směrem se CoD vydává. Druhou světovou chtějí stejně jen tupečci, kteří mají roztomiloučce nádherné nostalgické vzpomínky na "dobré" první dva díly. Jenže člověk, co není slepý a úplně vymaštěný dávno ví, že to bylo to samé, co vychází dnes, akorát zasazené do druhé světové. Nic víc.
Nemějte mi to za zlé, blbci, co já se druhého a prvního MW dílu napařil... to bylo hodin, ale je třeba si uvědomit, že to bylo úplně stejné jako to, co nám servírují i dnes, akorát předtím nikdo nepíčoval, protože to bylo jakžtakž nové. -
-
Tehdy by si to nenapsal... po boji je každej generál. *7*
-
-
Urážka je spíš to, že za to chtějí pořád stejně tolik peněz. Oni jim to "hráči" budou sice stále kupovat, ale bylo by dobrý, kdyby namísto 60€ to stálo tak 15€ a všechna DLC k tomu byla zadarmo. Pak by bylo vše v pořádku.
-
-
Kdyby tam nebyl SP, bylo by to moýní i levnější no. Vždycky platí když se ti to nelibí tak nemusíš to sledovat/hrát. Ozvat se můžeš, to jo. Tak oni hráči dali najevo že rok co rok už jim to nevadí tak proč by to neprodávali. Vždyt blaho hráče je vřdy až na prvním mistě ne. *2*
-
-
Nejde o to, že by se mi to nelíbilo. Jen mě štvou určitý aspekty kolem téhle série. Já si to každoročně beztak vždy zahraju. Zadarmo, ano, pobavím se, ale kdybych za to měl dávat každý rok 60€ při vydání, nebo čekat na slevu (mezitím vyjde další díl), tak bych byl buďto úplně blbej, nebo bych se pokaždé jen načekával jaxviň. A ani jedno mě neláká.
-
-
Já vím no, kor ještě navíc dávat za takové peníze a být ještě oblažován přítomností WH a cheaterů kteřý se ti budou smát do obličeje? o ¨failled matchmaking ani nemluvě mmm...
-
-
-
-
-
-
Nechápu lidi, který si stěžují na engine. Jestli nic jiného tak hra vypadá opravdu next-gen. Všimněte si pokročilého depth of field , kouřových efektů a modelů obecně. Spíš se bojím jisté koridovosti, i když lze v traileru zahlédout střípek více cest ( vezmu to horem, nebo to vyčistim dole ).
btw: Vizuálně se mi nejvíce líbí 1.) Sunset Overdrive 2.) AC unity, Rainbow Six , Fable Legends , COD a 3.) Far Cry 4 ,The Division -
mne se to teda líbilo, graficky to vypadá užasne a taky hratelnostne. puvodne jsem tu chtel hejtovat ale padla mi sánka
-
to vypadá dóst dobře, tuhlé sérii můžu *5*
-
vyzera to super :)