Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní Shadow Warrior 2 jsou plné zajímavé hratelnosti
23.6.2015 | Honza Konfršt
33 příspěvků
-
"Holt podobné ulehčení si práce vývojářům dříve procházelo..."
Souhlas. Dnešní vývojáři jsou jiná liga. Dokážou tu hru udělat tak, že maximálně ulehčí práci samotnému hráči, takže stačí jen qtéčkovat skrz naskriptované tunely a koukat na cutscény. *15*
"...žádné zajímavé postavy, děj, zapamatovatelný záporák..."
Tady si někdo plete hru s filmem. *7* -
Snad to bude méně stereotypní než Shadow warrior předešlý... kvůli těm nekonečným zástupům otravných bossů jsem to ani nedohrál což je ohromná škoda... jenže když mně po 50 odstrčily od checkpointu už to nebylo zábavné ale frustrující.
-
Vypada to suprove, rubanice jak ma bejt. Ted jen neposrat optimalizaci pro PC a bude vse v cajku.
-
Vypadá to dobře. Čistý FPS už tak deset patnáct let nehraju. Ale musím říct, že tohle je asi první FPS, které mě teda nalomilo, že bych si zase trošku zadoomil. Líbí se mi ta rychlá akce, hlavně na těch střechách mi to přijde super. Nebaví mě pořád lézt nějakýma chodbama a stokama.
Taky se mi líbí, že tam nikde nevyskakujou nějaký přiblblý informace kam mám jít, kolik procent čeho se mi zvětšilo a další a další logovací zprávy, jak je teď zvykem. -
Nám jo. My jsme staří a omezení. My nepotřebujeme žádnou sofistikovanou zábavu.
-
Konečně pořádná akční hra a ještě hezká grafika, už se nemůžu dočkat. SW 2013 byl super a věřím, že toto budu podobné.
-
Snad to nebude taková nuda jako první díl. Tam to ze začátku taky byla sranda, ale v půlce už člověk pomalu usínal. Žádná motivace k hraní, žádné zajímavé postavy, děj, zapamatovatelný záporák, nic co by skutečně stálo za námahu. Holt podobné ulehčení si práce vývojářům dříve procházelo, jen jedna arénka za druhou a mraky stejných nepřátel, to už ale dneska k zábavě nestačí. Snad to tedy tentokrát dopadne lépe.
-
Ten úvodní obrázek *15*
Proto je dobré mít na obranu brokovnici. -
Tohle vypadá jako kdyby někdo natáčel můj poslední Shadowrun.. *1* *1* *1*
Těším se.. -
Starý dobrý Old school v novém grafickém kabátku. Po velice povedeném dílu (2013) mi nezbývá nic jiného než se opět těšit na solidní a hlavně zábavnou akční jízdu. Lo Wang nezklame *3*
-
To sotva :) Když jsem to hrál, tak to vypadalo jinak a bavil jsem tím jak to je brutální + tím, že hlavní hrdina žere mouchy. Také to bylo dlouhé co si pamatuji.
Vypadá to jako ten díl co byl předtím (2013). Te mě bavil. Prostě FPS bez keců okolo. -
ten z 97 ? :)
-
Pěkný. Jako první díl.