Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní upevňují dojem, že Sunset Overdrive lze majitelům Xbox One jedině závidět
7.7.2014 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
Až na to, že HL nemá žádný hype... ta hra žádný nepotřebuje :)
-
Oprav si to ty hrdý uživateli. Jsou to jasný, TEBE nudící hovadiny.
-
No vidis a me HL nebavil, stejne tak, jako me nebavil TLoU. Ale oboji ma nepochybne skvely hype :-).
-
Z mych oblibenych her: Dragon's Dogma, Uncharted 2, Killzone 3 multiplayer, MGS 4, RDR, Batman: Arkham Asylum, Borderlands, AC2, Demon's a Dark Souls, Crysis 2 a 3, Dishonored, Heavy Rain, Sports Champions, Resistance 3, SoulCalibur, MK IX, Dead or Alive 5, Darksiders, GT5, inFamous 2, Dead Nation, Tokyo Jungle a dalsi a dalsi.
-
Tohle známe... tráva byla zelenější, nebe modřejší, vzduch obsahoval víc kyslíku a ženský víc vlhčily. Kdyby ses neutápěl v nostalgii, našel bys i v dnešní produkci spoustu výborných kousků. Jen je těch her celkově víc, tak je logicky i víc těch špatných.
-
Ja si ho mohu dovolit taky a presto hraju hlavne na konzoli, protoze me to vic bavi. Ono to lepsi vyuziti casu kazdy vnima jinak, ne vse co je lepsi pro tebe je lepsi i pro ostatni.
-
Ja hraju na konzolich a ani jednu z techto her jsem nehral. Na konzolich hraju uplne jine FPS. Treba Killzone 3 multiplayer (skrz ktery jsem prestal hrat multiplayerove fps na pc), borderlands, fc3, crysis, golden eye 007, gunslinger a dalsi. A osobne je mi jedno jestli FPS nebo TPS a do strilecek si osobne radim i RDR, MGS4 a spol. A ted srovnavej kvalitu her :-).
-
Tak mezi ty novejsi hry od roku 2006 na PC patri treba Oblivion, HL2, Bioshock, Crysis, Mass Efect, Dead Space, Fallout 3, Batman, Dragon Age, L4D2, AC2, Darksiders, Deus Ex 3, Shogun 2, Dishonored, FC3, Walking Dead, Diablo 3, Dark Souls.
A i pred rokem 1995 vzniky hry jako SystemShock (v podstate dodnes neprekonany, alespon v mych ocich), jagged aliance, ufo enemy unknown, doom 1 a 2, syndicate, MK2, simcity, ultima underworld, another world, final fantasy, wizardry 7 a dalsi.
Takze podle me dobre hry vznikaly pred i po obdobi, ktere jsi uvedl. -
No, jelikož je Half-Life nejlepší FPS všech dob, tak ty "ultra mega nejhorší nasriptované špatné tunely" zase tak špatné nebudou :)
-
Opravuji, golden eye je fps a mrzi me, ze jsem zapomnel na fear, ten me take bavil.
-
Proč závidět? stačí si ji pořídit taky. (později s Xone).
Tahle hra asi není dobrý příklad k závidění, jsou tam i jiné (budou) lepší hry než toto. -
No vzhledem k tomu, že nakolik mám rád sérii Mass Effect tak je to pro mě FPS tak vlastně proč ne. Mimochodem u téhle hry (Sunset overdrive) se mi matche líbí, ale radši bych je uvítal v saints row na PC
-
Ano, i takove muze byt FPS, ale bavil me treba i doom 1 a 2 na rozdil od tuneloidniho naskriptovaneho doomu 3 nebo quake 4. Takze ja ten upadek her datuji nekdy do te doby a jestli se nepletu, tak ty naskriptovane tunely zacal half life. Libil se mi treba i stalker, borderlands, rage nebo crysis 3. A jestli tam muzu zapocitat i TPS, tak bych rad zminil i treba red dead redemption, metal gear solid 4 nebo goldeneye 007.
Takze jo, mam rad, kdyz je hra otevrena a nabizi hraci prostor pro jeho vlastni jednani, ale neni to nezbytnou podminkou. -
A co by mělo být FPS? Open-World hra s RPG prvky, ve kterém nebude chybět i RTS prvek? :)
-
Tak to me FC3 naopak vylozene bavilo, ma pomerné bohaty obsah a clovek si tam muze delat na co ma zrovna chut.
-
Nemohu rict, ze by me to nejak zvlast oslovilo. Ale dnes je brzy soudit, az to vyjde, tak se uvidi.
-
Pro me bylo problem, ze to byl nudny naskriptovany tunel.
-
nemam problem si k ps4 kupit xbone, ale kvoli tomuto naozaj, naozaj, ale naozaj naozaj nie... :) takze suhlas.
-
Pro me bylo Metro proste nuda... neurazelo me to jako Far Cry 3 ale taky me to nijak zvlast nebavilo.
-
Metal Gear Solid 4, inFamous, Tearway, No More Heroes, Little Big Planet, Mariové, Zeldy, Fable 2, Okami, Journey. TLOU je sice použitelná hra, ale čekal jsem od toho víc.
A střílení naslepo? Co se tady nedozvím...