Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní upevňují dojem, že Sunset Overdrive lze majitelům Xbox One jedině závidět
7.7.2014 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
Ne že bych konzolím nikdy nic nezáviděl, ale tohle opravdu, opravdu, opravdu ne :-)
-
Ono úspěch všeljakých simulátorů a Gone Homo taky něco o vkusu PCčkářů vypovídá. *1*
-
gtafika neni vse tohle je nextgen muzes sdilet videa ze hry stisknutim jednoho tlacitka *15*
-
Tady nemůžu úplně souhlasit. Nemám nic proti sériím, ať už jde o Assassin´s Creed či Call of Duty, ani ten Xbox 360 mi v prvním letech existence nevadil. Byla spousta pokusů produkovat na něm ,,dospělejší " zábavu, ať už to pro každého znamená cokoliv. Pro mě představuje zábavu produkt, který mě nutí přemýšlet a tady tyhle rychle přístupné hovadinky s rozpočtem Mass Effectu a hodnotou zaschlého ho*na na slunci, mi akorát dokazují, že už bych měl jít od válu, jelikož tenhle byznys není pro lidi jako já...
-
tak tohle jim teda nezavidim *1* *3*
-
ptakovina,ktera ma na metacritic jedno z nejvysich hodnoceni her za poslednich 5 let,je videt,ze konzolisti maj suprovej herni vkus *1* *1* *1*
-
herni svet umrel spolecne s uvedenim na trh x360 a ps3...do ty doby byly hry suprovy,jak na pc,tak ps 1/2 a i ten prvni xbox byl v pohode....od ty doby jedeme na serii asasin creed,call of duty,battlefield a need for speed a obcas to prolozi lejno jako sunset overdrive,to je proste konec...
-
vypada to jako strasna kravina,ktera se jim seka i v trailer videu,to bude zase kvalitka bezici na 25fps a 720p...
-
Takový mraky rádoby funky her... Mě tahle záležitost naprosto splynula s valnou většinou titulů, které se objevily na E3. Kde je ta doba, kdy se herní scenáristika o něco pokoušela, kdy se vývojáři snažili produkovat herní dramata. Původně jsem zamýšlel pořídit si Xbox ONE, kvůli čemu ale? Kvůli Quantum Break? Když jsem byl ve věku své největší herní euforie, vypadalo to, že se budou vývojáři do budoucna zabývat i trochu sofistikovanější tvorbou, že zkusí tvořit i složitější žánry. Rok se s rokem sešel, pak ještě s dalším, a dalším... No a já si tak nějak nemůžu vybrat, co si na těch konzolích zahrát. Na PC je situace trochu optimističtější, ale ani retro adventury to všechno neutáhnou. Se slzou v oku musím přiznat, že se mi herní svět tak trochu začíná vytrácet před očima.:(
-
Nemůžu se pořád zbavit dojmu, že prvních pár hodin to může být náramná zábava, ale pak to začne těžce nudit, prostě tam děláte furt to samý, utíkáte a bezhlavě střílíte na vše co se pohne *6*
-
jinak vsechno v poradku? A co slunicko?
-
okamžitě běžim pro 3 xboxy a LCD televize, abychom mohli s kamarády hrát multiplayer *1*
-
s pc jdi víš kam myš a klávesnice jdu blejt
-
No zrovna takový magič a tahový ptákoviny by mi do počítače tuplem nesměly.
-
ty jsi dno ty kakánku ale ta hra je totální hnůj
-
čiže, zmiešajme Deadpoola, či Crasha Bandicoota, alebo Super Maria a nejakú tú zombie apocalypsu, ktorých je plná zadnica a potom sa tvárme ako originálne to je... A´Murica
-
Jestli kvůli tomuhle všichni okamžitě nepoběží do obchodu pro xbox tak už kvůli ničemu... *1*
-
záviděl bych jim to, kdyby mě ten gameplay něčím zaujal, ale osobně by mě to asi nebavilo. a vizuální stránka zrovna na tom videu mi ničím zajímavá nepřijde.
-
Vážně? Tohle? *1* *1* *1*
-
Teda, tyhle ptakoviny pro ozraly pubertaky fakt jdou mimo me... Me prije ze tyhle hry jsou zabavny vzdy v trailerech a pak prvni 2 hodiny hrani... Potom proad stejny ptakovinky dokola