Přejít na výpis diskuzí
Záběry z remaku Final Fantasy VII nabízí první pohled na souboje
5.12.2015 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
protože tomu kulovy rozumíš a plácáš nesmysly, tak se nediv ze reaguju jak reaguju. Když někdo tvrdi ze FF7 mela turn based systém tak to bud nehral nebo je pitomec co si musi za kazdou cenu plivnout jak vidi sebemensi zmenu.To ze cela ukázka je uplne bozi a ukazuje puvodni hru vlastne 1:1 prevedenou do super grafiky te nezajima..hlavne ze sis tam nesel aspoň něco na co se da plivat-. Ses proste zabrzdenej nekde v roce 1995 a nelze te odsad vyprostit..fakt. clovek starne když te cte.
-
Jestli pribeh nebude 1:1 tak to bude v prdelli, doufam ze je nenapadne ho nejak menit. Dle videa to vypada ze rozhodne ne.
-
"Ne ty vole, udelaj z toho pixel art skrolovaci hopsacku za 4.99e...
kazdej si muze puvodni FF7 zahrat v te podobe jak vysla, a nikdo je nenuti tohle hrat.
Ty ses tal zapruzelej ze vždycky když si prectu tvůj příspěvek tak zestarnu o pul roku."
Hmm. Ty (a platí to i pro pár zdejších individuí) mě vždy reakcemi tohodle typu přesvědčuješ, že nejsi schopný přijímat jakýkoliv odlišný názor nebo kritiku, zvlášť pokud se jedná o předmět tvého fanboysimu. Napsal sem, že si mi nelíbí, že to má mlátičkoidní combat a hned sem zapruzelej, nemusim to hrát, kecy o pixel artu a ve finále je to vlastně to samý (lol). No prostě typický fanboy dron, co se slétne na odlišný koment, jak moucha na ho*no. Být tebou, nebral bych to tak vážně. -
K ocnimu si zajdi sam, na videu je jasne videt ATB teplomer, takze nemuzes utocit dokud se nanaplni, uplne stejne jako u originalu. Naopak pohyb postav tomu muze dodat daleko vic strategie. A ještě jednou opakuju FF 7 NEMELA TAHOVY SYSTEM.. *7*
-
tak třeba ten příběh nebude přesně 1:1, navíc temkrát to byl pro spoustu hráčů šok, dneska je to asi takový překvapení, jako že Vader je Lukův otec
-
"defacto to samy, jen se u toho muzes pohybovat"
Ok. A Crysis je defacto to samý, co Starcraft (kosíš emzáky), jen to vidíš z pohledu vlastních očí. Měl by sis zajít k očnímu, vysadit prášky pustit si to video znovu.
"Bylo to fajn ale doba pokrocila a tahovy souboje nejsou proste uz v kursu."
Jistě. Doba pokročila. Bouhžel hry nepokročily. Hry se zjednodušily. To jsem tě jen opravil. Z tvých slov by si někdo mohl myslet, že tvrzení doba pokročila = teď je to lepší / vylepšené, což je samozřejmě hloupost. Tahový systém bude vždy nabízet více komplexnosti a taktických možností. Ta tvoje pokročilá doba v praxi znamená akorát tak to, že je to víc mainstrem friendly. -
To tezko, je to zasadni pribehovej moment, tim ze by ji pak nejak clovek mohl oživit by pribeh dost poskodilo.
-
Me SE zajima jako výrobce, to ze je i vydavatel mi je uplne jedno. A holt me jejich hry bavej, jak ty stary tak ty novy..takze muzes psat co chces, stejne to pro me bude dobra firma. Jo, az zacnou delat hry co me nebudou bavit to bude horsi.
-
snad nás pro tentokrát nechaj zachránit Aeris *4*
-
Já vlastně pravdu nemám že? Současný square je neskutečně vynikající firma, která ke svým zákazníkům chová neskonalý respekt. Připomeňme si některé z nedávných úspěchů square:
1) final fantasy all the braves
2) final fantasy 13
3) První oznámení "Remake FF7" na PS4, jednalo se pouze o PC verzi.
4) Exkluzivita Tomb Raidera
5) "Augment you preorder" u Deus Ex.
6) Naprosto podivné demo Final Fantasy X-3, které v japonsku sklidilo takový úspěch, že jsme o té hře od té doby neslyšeli
7)Demo FFFV, které běželo v naprosto šíleném frame rate
8) Naprosto retardovaný redesign Batmana grafikem Kingdom Hearts.
Jo, současný Square-Enix je prostě super publisher, obzvláště se mi líbí jak ví co zvládnou, nikdy by se třeba nestalo že by na E3 ukázali tři obrázky, a pak řekli že z toho za rok bude RPG. -
A co by tam delal? V tehle casti hry co ukazuje video se vůbec neobjevil.
-
Turn based odzvonilo u JRPG uz před par lety, zase jsi zaspal. Poslední AAA jrpg s turn based co vyslo byl snad Dragon Quest 8 na PS2. Bylo to fajn ale doba pokrocila a tahovy souboje nejsou proste uz v kursu. Navíc FF7 nebyla turn based ale mela systém ATB, Active time battle. běželo to v realnem case, jen neslo pohybovat postavama. Cas se zastavil jen když si vybiral v menu a i to slo vypnout v menu, takze potvory rozhodne necekaly az budou na rade. Tohle co ma tenhle remake je defacto to samy, jen se u toho muzes pohybovat.
-
dal sem ti minus. jen pro poradek, aby sis nemyslel ze mas pravdu:)
PS: hlavne to zas nerozebírej, uz sme to nedavno resily:) -
Ne ty vole, udelaj z toho pixel art skrolovaci hopsacku za 4.99e...
kazdej si muze puvodni FF7 zahrat v te podobe jak vysla, a nikdo je nenuti tohle hrat.
Ty ses tal zapruzelej ze vždycky když si prectu tvůj příspěvek tak zestarnu o pul roku.. -
Takže vzali kultovní díl série, u které je trademarkem (jako u většiny JRPG) turn-based combat a udělali z toho přeefektovanou mlátičku? Co všechno dneska dokážou poku*vit, nemám slov...
-
Square dělá na remaku FFVII?!!! Huráááá!
Počkat.... Square z roku 2015 dělá remake FFVII? Bůh nás ochraňuj. -
Pecka intro, ale mam jednu otázku:
Kde je sakra Sephiroth? -
A hele muj osobní stalker dorazil:)
-
To by mě zajímalo jak bude vypadat Sephirotova Super nova.
-
Vypadá to podobně jako soubojový systém z FF XV, což by všichni měli mít v momentě vydání remaku v ruce. Ale mít možnost přepnutí na klasiku to bych taky bral.