Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    neuvěřitelné, pro mě trailer desetiletí. Z každého záběru je cítit obrovská úcta k originálu. Vím že mě to nebude bavit jako kdysi když jsem měl nějakých 12-13 ale podívat se na ta místa už jen z čistě nostalgických důvodů mi za to stojí.
  • No proto. Bohužel pro Vás v těch dvou věcech je zásadní rozdíl, takže se tu nelze bavit o puntíkách.
  • ta Tifa nějak přibrala
  • MrSanta
    Doufám, že tam bude možnost použít původní tahový soubojový systém. Toho lehce akčního stylu se lehce obávám. Uvidíme. Vypadá to velmi dobře.
  • MrSanta
    V traileru je psáno first on ps4, takže na něco dalšího to vyjde určitě. Otázkou zůstává, jak dlouho to bude k mání pouze na PS4.
  • Tak FFVII bylo ohlaseno exkluzivne na PS4.Jetli vyjde i na ostatní platformy,tak mnohem pozdeji
  • Hele původní hru jsem moc nehrál, ale když na to koukneš je to realtime - ostatní postavy budou fungovat podle nějakýho mustru, dřív to bylo na tahy a tím jsi mohl hru daleko lépe ovladát. Teď půlku boje obstará AI :D.
  • remaku* (oprava aby puntickari nedrzkovali:)
  • Však ona puvodni FF7 taky nebyla kdovijak tezka..az na Ruby a Emerald weapon (pokud je clovek porazil tak finalni pribehovej boss byl v prvním kole mrtvej :)..a pocitam ze i v tomhle remastru budou tyhle dve potvory radne tezky..jsou nepovinny.
  • Pocitejte s tim, ze souboje poradne zjednodusej, aby to zvladly i dnesni deti!
  • To je jiste dobra zprava, obavam se vsak, ze to bude 1. hodne pozdeji 2. Pouze pro Windows
  • Jedna z nejlepsich her, co jsem kdy hral, a remake vypada velmi verne predloze. Mohla by to byt nejlepsi hra vsech sob, moc se tesim!
  • vyjde to i na pc...
  • FF VII je pro me nejlepsi hra vubec. Nejspis si kvuli Remake poridim bazarovou PS4 abych si tohle mohl zahrat.

Vypada to naprosto paradne *14*
  • Tak ze to bude takhle verne kopirovat předlohu jsem necekal, super. Akcni souboje plno ortodoxních fandu neprekousne, ale jinak to vypada uplne paradne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit