Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 10 Deset let stará hratelnost.
    20 Ostřejší textury a lepší shadery.
    30 go to 10
  • Halo combat evolved je srdeční záležitost. Atmosférou mě bavil a pohltil více, než half-life. Holt Gearbox byli mistři oboru.
    • Halo: Combat Evolved je od Bungie, Gearbox dělal jen port na PC ;)
      • kterej se navíc nějak extra nepovedl
  • Hezký, jednoznačné zlepšení, skoro tak dobrý jako u božského DX11 *1*
  • Muj nazor je teda uplně jiný než ten váš. Je to další dojná jalovice ( slovo kráv.. nelze použít), která absolutně ničím nepřekvapi. Když jsem kdysi hral halo 3 ,čekal jsem fakt nářez , ale došlo mně že je to pouze tupá střílečka bez nápadů a příběhu. V dnešní době taková předělávka neoslní ani grafikou, která je dost slabá a nerealistická.
    • MrSanta
      V sérii Halo se nikdy za realistickou grafikou nehnali.
      Mě se to líbí, přepínač na starou / novou verzi je milá vychytávka. Byl bych velmi rád, kdyby se to dostalo i na PC.
      Za podobný remake System Shocku 1 bych dal nevím co...
      • Hratelnost Halo CE byla záhadná. Level design byl místy jak přes kopírák, hratelností v podstatě nic nového a příběh klasická záchrana všeholidství. Zpětně to nebylo vlastně nic moc, ale klidně bych si to zahrál znovu a věřím, že by mě to zase dostalo!
        System Shock 1 jsem nikdy nedohrál, ale nikdy nezapomenu ten opičí jekot v chodbách. Hrozně jsem se toho tenkrát bál.
        • Mně to tak nepřišlo. Hru jsem hrál na předposlední obtížnost a to kouzlo hry tkvělo právě v soubojích. Nepřátelé ne nehroutili na zem po první dávce jako v CoDu a po vzoru starých her musel člověk na určité nepřátele nějak vyzrát (kvůli nábojům byla hloupost bezmyšlenkově střílet ty malý capartíky atd...). Na nejvyšší obtížnost jsem hru nikdy nedohrál.
          • Dohrál jsem F.E.A.R. Perseus Mandante, FarCry a PainKillera na nejtěžší obtížnost. Což jsou podle mě nejtěžší FPS. Halo na nejtěžší obtížnost jsem též nedohrál a dvojku už bůbec. Je to moc Hardcore.
            • kezby ta hardcore vec spocivala v necem jinem nez v tom ze nepritel vydrzi vice a hrac mene, pripadne mas mene naboju a lekaren ... to je nejspis ten nejhorsi zpusob jak zvysovat obtiznost :-/
    • Máš pravdu v tom, že je to dojná k*áva. Na druhou stranu, Halo byl ve své době milník a určitě si zaslouží remake. Za plnou cenu bych to asi nekoupil. Hodně jsem hrál PC verzi a nestačím se divit, jak ta hra vypadala tenkrát a jak jsme uchcávali z té grafiky. To snad ani není možný, že to vypadalo tak hnusně *1*
  • Já se přiznám, že taky stále netuším, co na HALO lidi tolik obdivují. Nehrál jsem, takže nemůžu okusit ten feeling hratelnosti, ale z hlediska náplně tam fakt nic spešl nevidím, neslyším, necítím. Zvláštní.
    • opravdu hodnotný příspěvek....alespon že jsi se tu realizoval
      • Co ti vadí na slušně podaném, subjektivním, nikomu nic nevnucujícím názoru? Očekávám hodnotnou odpověď. :-*
        • Pokuds to nehrál tak je zbytečné psát jakejkoliv názor(je to absolutně zbytečne a neprodiktivní).
          • a presto i kdyz to nehral tak to krasne objektivne vystihnul .. jiste pred 10 lety se to celkem dalo, alespon ze zacatku, pak hloupy stereotyp .. nicmene prvnimu dilu se zaslouzene misto v konzolovych dejinach uprit neda .. ale ostatni dily uz zkratka nemeli co nabidnout
            • A když už se někdo pokusí o inovaci a něco nového - alias bioshock, tak se taky najdou rejpalové, co si musí pořád na něco stěžovat a kritizovat...

já chci kvalitní fps, jednoduchou, jak ma být. Remake Halo je paráda.

Navíc si myslím, že každý level byl unikátní - prostředím, atmosférou, protivníky a souboji...nenudil jsem se ani na chvilku
            • 2Mr.Lolendo: presne, kvalitu .. od pokracovani ocekavam ze nabidne neco nove a lepsi ..
            • ...ale ostatní díly už zkrátka neměli co nabídnout?.... Ale no tak. Leda že bys patřil mezi ty lidi co se honí za slovem Inovace a pořádně bud neví co přesně znamená nebo ve skutečnosti neví co chcou. U tebe si myslím to druhé. Pokud by např.: dělali dílý FEARA pořad stejné jako jedníčka bez inovací a jen opravovali chyby byl bych naprosto spokojen. To stejné Half-life 2 a další. Nepotřebuji inovaci. Já chci kvalitu
  • Takze Kniznica bude rovnako "zabavna" ako pred desiatim rokmi :)
  • Kori
    Ten chlapík by měl jít učit jak zaobalit to, že vlastně nic neudělali, jen přidali HD textury, do 5ti minutového videa o tom, kolik práce odvedli a jak moc se nadřeli -)
    • jo jo ... jenom kolik titulů by si to zasloužilo, tolik bych slintal.....Thief 1, Heretik II, Half-life (snad klapne Black messa project)...takových her by bylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit