Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lepší odklad a hra bez problému než nedodělaná hra nevím co vám na tomhle vadí .. s Il 2 to dopadlo špatně kvůli tomudle ..
  • Sice neposloucham "hip hopik" *1* ,ale me osobne tam ta hudba taky nesedla.Predchozi trailery na AC mely imho mnohem lepsi vyber hudby.
  • To bych si umel predstavit i ve hre samotne, ne jen v traileru :) Ostatne podle me by hudbu vyvojari meli ve hrach pouzivat mnohem casteji (i zpivanou) a pracovat s ni (minimalne tim strihem), ne jen ji hodit na pozadi, kdyz clovek se dostava z bodu A do bodu B, nebo v soubojich...
  • prudislav
    asi budeš muset je to přece jenom ubisoft
  • proč na konci není ukázaná i PC verze.. já se bojím :(:( odklad nesnesu
  • ales.smutny
    To by šlo ale docela blbě s tou dynamikou soubojů ,ne? :) Ale jako jo, umím si to představit v jiném kontextu situací v té hře, bylo by to pěkné :)
  • 6ádný nadšení to ve mě nevyvolalo.Ta ''hudba'' se tam opravdu vůbec nehodí.Víc takovejch trailerů a přestanu se na tu hru těšit :D
  • Nádhera! víc toho ikdyž Ass2 měl hezčí videjko
  • Ta hudba, brrrrr, musel jsem u toho dát zvuk na minimum aby se to dalo zkouknout, ta elektronika mě zabijí :D
  • Strih k rytmu dobrej, ale lepsi by byla nejaka dobova hudba...
  • Generalmagor
    Docela nuda. Jako jo, jestli to někoho osloví, proč ne... Ale mě to absolutně neoslovilo. Žadný podobný video raději NE!
  • Jazz
    Ne každej poslouchá ten tvuj hip hopík nebo co to je ;)
  • CRYPT
    no ta hudba je naprosta prisernost a celkove to video mne nejak neoslovilo...
  • me se to video nelibi, hudba se vubec nehodi a takove sestrihani, co to ma vlastne ukazat ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit