-
Tak to sem nečekal že k tomu daj Dubstep = mazec :D
-
-
suhlasim si myslim, ze to tam sedel na 100%, a nie ze nie, dalej, neviem niekto co to je ? za skladbu, toto som nepocul este, mozno je to nieco nove, neviem
-
-
Aha scrolnu níže a už to vidím:-)
-
-
Přesně absulutní luxus:-)
-
-
Ta hudba, brrrrr, musel jsem u toho dát zvuk na minimum aby se to dalo zkouknout, ta elektronika mě zabijí :D
-
-
Fakt? *4* Zrovna ta hudba mi přijde jako dokonalá trefa. Ale já tudle muziku dost můžu. No, tisíc lidí tisíc chutí *3* Super klip, dokonale nastříhaný!
-
-
Video perfektní, ale s tou hudbou to vyjímečně podělali. Vždy tam dají nějakou pecku, až mám husinu a teď jsem měla pocit, že repráky maj poruchu. Mezi elektronickou hudbou se najdou i dobré kousky, ale umělecká hodnota tohodle je nulová...
-
Docela nuda. Jako jo, jestli to někoho osloví, proč ne... Ale mě to absolutně neoslovilo. Žadný podobný video raději NE!
-
Strih k rytmu dobrej, ale lepsi by byla nejaka dobova hudba...
-
-
Sice je to barokní hudba, ale do AC by se možná i hodila. Marche pour la cérémonie des Turcs od Jeana B. Lullyho. vis. http://www.youtube.com/watch?v=grbq6AoquhI
-
To by šlo ale docela blbě s tou dynamikou soubojů ,ne? :) Ale jako jo, umím si to představit v jiném kontextu situací v té hře, bylo by to pěkné :)
-
-
To bych si umel predstavit i ve hre samotne, ne jen v traileru :) Ostatne podle me by hudbu vyvojari meli ve hrach pouzivat mnohem casteji (i zpivanou) a pracovat s ni (minimalne tim strihem), ne jen ji hodit na pozadi, kdyz clovek se dostava z bodu A do bodu B, nebo v soubojich...
-
-
-
Ackoliv tento styl hudby posloucham docela rad, do Assassins Creed traileru to vubec, ale vubec nesedi. Kdyz sem na to klikal sem se docela tesil ze si poslechnu podobnou hudbu jako Woodkid - Iron, ktera byla v tom Cinematic traileru na Revelations a ktera se tam skvele hodila.... ale dubstep u tohoto sem fakt necekal :D
-
no ta hudba je naprosta prisernost a celkove to video mne nejak neoslovilo...
-
-
Ne každej poslouchá ten tvuj hip hopík nebo co to je ;)
-
-
Hopík, dapstep... Všecko srágory :D
-
-
Ještěže jsi nám to vyjasnila...
-
-
Sice neposloucham "hip hopik" *1* ,ale me osobne tam ta hudba taky nesedla.Predchozi trailery na AC mely imho mnohem lepsi vyber hudby.
-
-
to si myslim taky a to mam rad hopik i dubstep:)
-
-
-
-
6ádný nadšení to ve mě nevyvolalo.Ta ''hudba'' se tam opravdu vůbec nehodí.Víc takovejch trailerů a přestanu se na tu hru těšit :D
-
proč na konci není ukázaná i PC verze.. já se bojím :(:( odklad nesnesu
-
-
Ja mam PC i konzoli, a i kdybych mel jen PC, odklad me netrapi. Dyt ty Assassini vychazeji strasne rychle za sebou! Jeste jsem se nedostal ani k Brotherhood. Aspon si tu hru na PC s odstupem vic uzijete :)
-
-
A koho to zajímá ?
My si ho udělat dokážem...
-
-
Lepší odklad a hra bez problému než nedodělaná hra nevím co vám na tomhle vadí .. s Il 2 to dopadlo špatně kvůli tomudle ..
-
asi budeš muset je to přece jenom ubisoft
-
-
Ubisoftu se zřejmě líbil tenhle známí klip http://www.youtube.com/watch?v=II_g4_LSSRA *1*
a tak se rozhodli udělat něco na ten způsob.
Jak by taky ne, je to pecka. -
-
Tak to bylo to první co mě napadlo už při prvních záběrech *1* Ale Beautiful Lies je lepší a propracovanější *14*
-