-
Parádní hudba, parádně sestříhané. Prostě parádní video a těším se na hru))
-
Boha já myslel že ubisoft chystá Just Dance with Assasin Creed nebo něco takovýho *1* . Tak to je pohoda, trailer pěknej.
-
Fakt? *4* Zrovna ta hudba mi přijde jako dokonalá trefa. Ale já tudle muziku dost můžu. No, tisíc lidí tisíc chutí *3* Super klip, dokonale nastříhaný!
-
Na hru se tesim,trailer ignoruji-i elektro hudba se musi umet udelat,toto je jen par zvuku pospojovanych dohromady.Jako celek to neni nic z ceho by si normalni hrac sedl na prdel,tudis nechapu z ceho jste tu tak odvareni *7*
-
-
nesuhlasim, skus to tak pospajat a uvidis, na to musis mat aby si tak urobil, ked my sem das tvoju tvorbu nieco na tento sposob, tak dole klobuk
-
-
Proč neukázali i krásy umělé inteligence?
Rozumím tedy, že eskapáda slaměných fackovacích panáků pokračuje...nebyl to Ubisoft, kdo nedávno propagoval dobrou A.I. jako možnou cestu dalšího rozvoje herního zážitku? -
Nádhera! víc toho ikdyž Ass2 měl hezčí videjko
-
ta hudba je fakt naprosto prišerná a vůbec se tam nehodí.
-
-
taky uz me zacina pekne tocit jak do vseho musej davat dubstep *16*
-
No ještě,že hudba ve hře je vždy perfektní :-) ... Jesper Kyd umí dělat herní hudbu.To mám všechny soundtracky ke všem hrám od něj,jak AC,Hitman,Freedom Fighter atd. prostě špičkové pozadí ve hrách
-
-
Nevíte název tej písničky ? :)
-
-
alebo skor bez remixu Hecq - Sura
-
Prodigy-Spitfire :)) Kecám. Když už elektro/dnb tak jedině http://www.youtube.com/watch?v=lgVKEg5khsw&feature=related
-
-
Hecq - Sura (Remix by Matta)
-
ja bych radsi chtela vedet nazev pisnicky z videa *1*
-
-
-
Ale dal bych k tomu spíš drum and bass *5*
-
trochu to graficky pripomina call of duty asi je to tim xboxem na kterym hrajou