Přejít na výpis diskuzí
Začal letní výprodej na Steamu - co (by) si koupila redakce Games.cz
24.6.2016 | Redakce Games.cz
128 příspěvků
-
Jediná hra, nad kterou uvažuju, je This war of mine, která už je konečně za míň než 5€.
-
-
Za 4€ už byla někdy na jaře na Muve.cz
-
To byla i poslední dva týdny na GoGu.
-
Mi posli 3 eura a pujcim ti Origin s This war of mine :D
-
pro milovníky indie ještě doporučuji sunless sea, taky parádní atmospheric
-
-
Ovšem bacha na jazyk. Z posledních tří měsíců jsem strávil dva a půl prací v zahraničí (SRN, FRA) v IT oboru, Sunless Sea mě ovšem velmi rychle vyvedla z přesvědčení, jak jsem na tom s tím jazykem dobře..
-
-
Hmm, to je tím, že se tam používá angličtina používaná skoro před 100 lety, to je dobrá poznámka. Sranda je, že s tím i rodilí angličani měli problém.
-
-
Jj, navíc 100 let stará knižní a hovorová angličtina. Sunless Sea zůstane bohužel zapovězena nejen mně :(
-
-
-
-
-
hm nad Xrebirth jsem premyslel uz driv, ale porad jsem se nejak neodhodlal...ta puvodni povest me porad nejak odrazuje
-
-
Já jen přemýšlím, co všechno museli změnit, aby se ta hra stala hratelnou. To tak vydat něco úplně novýho.
-
-
Ale no tak Walte, vzdyt jsi to nikdy poradne nehral:) A je to tak, ta hra je ted vyborna...jen samozrejme na to clovek musi mit naturu...a kdyz uz nic tak vic megalomanskou a detailni hru ve vesmiru urco nenajdete
-
-
Tak já u Xrebirth strávil hodně času změny tu hru dost posunuli k lepšímu a pokud nacpeš do hry tunu modu tak je to ještě lepší. *1* Dokáže to na dost dlouho zabavit. Nováčkové v tom budou dost plavat. Dobrý začít hrát kampaň. Už jsem měl defakto vlastní impérium v Devrie, kde jsem dokázal produkovat vlastní lodě a byl jsem surovinově soběstačný.(Bez modu vlastní shipyard nelze postavit) S mody jde i zničit stanice. Docela mě to zabavilo na čas. *1* . Dobrý je i mít mod na board eneny ship, bez modu je to skoro nemožný plus srazit lodi hp skoro na nulu a zničit všechny děla, štíty atd.. V kampani je to ukázaný jen náznakem a je to udělaný strašně lehce. *1* Na steamu mám nahráno cca 320 hodin. *1*
-
-
-
-
40% na Thea: thea the awakening. Před pár dny navíc vyšel velký update, který přidává coop multiplayer pro 2 + nové budovy a spoustu questů. Nejsem si jistý jestli voice over u událostí je také součástí nebo už byl v minulém velkém updatu.
-
já si hodil do knihovny Stardew Valley...potřebuju nějakou oddychovku + stáhnuta cz...tak uvidíme ;)
-
-
Tam mám asi 120 hodin. Super oddechovka a přitom docela deep.
-
Taky o to mám zájem, ale stále je to moc drahé.
-
Dobrej výběr, v tom jsem strávil 72 hodin.
-
-
docela dobrý výběr, jen u Stellarisu bych počkal tak 2 roky, než to dodělají a doplní obsahem
-
-
A přidají dalších 200 DLC *1*
-
-
Ja bych doporucil Billa Bonus Club
-
Zatiaľ Age of Empires II HD a Black Mesa :)
-
Riven sequel to myst
Fish fillets
Epic Mickey 2
Něco ze sega kolekce /trilogie street of rage atd/
Original war
Bully -
Zaklínač 1 Za 1,50 E Half life 2 za 2 E to jsou super ceny
-
Jo A Zaklínač 2 za 3 E
-
-
Zaklínače 2 by měl mít každý zdarma z GOGu.
-
-
Z GOGu neni ve steamu ne? Takže ne díky :D mam ho ve steamu už dlouho a za pár šlupek.
-
taky já ho nekoupil ale mám ho z gogu ve stejný den co jsem koupil obě dlc k trojce
-
-