Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IL2 Battle of Stalingrad je za pulku!
    Letadla pro Rise of Flight taky!
    JUPI!
  • Já si na Steamu koupil za 15€ hru co hrál Pavel: SteamWorld Heist a můžu říct, že hned na poprvé mě to tak vzalo až jsem u toho seděl 2 hodiny, takže dopuručuju...
  • eStar
    Zatím to vidím na Metal Gear 5. Už dlouho jsem si to chtěl zahrát a za 20 euro to nevypadá špatně.
    • spoock
      Tak ono to stálo za to i za plnou cenu ;)
  • solidní vyber
  • Rozhodne keep talking and nobody explodes. Ohromna sranda a zabava navic s kamarady.
  • Prej slevy... Zadejte pár her do Heureky a vyjedou cenové nabídky ještě nižší..
    • jasně, ale šedivky...
  • TheGGG
    Mám asi jen 200 her na steamu a už nevím co dalšího si koupit... každou hru co jsem chtěl jsem si koupil... takže tento rok zatím nic. Docela smutný, možná bych mohl zkusit nějakýho toho assassina, ale prostě nemám chuť, vše zajímavý co je na steamu už mám a nic víc mě neláká... radši asi hrát ty hry co už mám... fakt nechápu lidi co maj 2000 her na steamu a pořád nakupujou další... já už nevím co bych měl koupit.
    • Mart9
      V současné době je to tak, že něco koupíš v krásné slevě, a než se k tomu dostaneš, stojí to ještě míň. Já mám na Steamu asi 40 her a už vyhlížím důchod.
    • Také jsem si nic nevybral, už po několik let pořád stejný průběh jejich výprodejů a převážná část titulů stále stejná.
  • Jack1947
    "Co by si (asi) koupila Redakce"

No tak především by potřebovala upgrade bazmeku tady, serveru a v neposlední řadě hodně funkčníc h a nefunkčí částí.
    • SalemCZ
      Jacku co si koupíš ty?
      • Jack1947
        Nic nic...
      • kubi-wan
        Měl by si koupit Pravidla českého pravopisu *1*
  • Neví někdo, v jakém stavu je teď Black Mesa? Láká mě to, ale nechci to koupit a pak čekat půl roku, než to dokončí.
    • Taronyu
      Akurát dokončili Surface tension, čo je paráda, ale stále tam chýba kus On a Rail a celý Xen.
      • Lukyz
        Mě to láká už od doby, co šlo o modifikaci, ale dokud nedodělají Xen, tak to prostě nemá smysl kupovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit