Přejít na výpis diskuzí
Záchrana pilotů v traileru z Operation Flashpoint: Red River
11.4.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Jen něco k tomu zpětnýmu rázu a chování zbraní. Ve hře jsou jakýsi jednoduchý RPG prvky, kdy si můžete v průběhu hry vylepšovat určitý vlastnosti postavy, například právě věci jako zpětnej ráz, rychlost změny zbraně atd. Tohle video je dost možná právě s namaxovanými charaktery. Zpětnej ráz jinak ve hře samozřejmě je, na videu třeba zde:
http://www.youtube.com/watch?v=BjMTk9rfXW0 -
-
no uvidime, snad jsme skepticti zbytecne, ale stejne je nesmysl vytrenovat se tak aby clovek nemel spetny raz .. dejme tomu znizit kyvani zbrane (ktere btw neni ani na tim videu cos postunul)
-
-
Jo, to kývání zbraně a celkově arkádovej pohyb postavy imho posrali. Já celkově nejsem spokojenej se spoustou mizernejch designovejch rozhodnutích, který CM udělali zde nebo v Dragon Rising. Můj post byl spíš jen pro upřesnění informací, protože lidi leckdy plašej nad věcma, nad kterejma by nemuseli.
-
-
-
Nechápu, jak je možné, že třeba taková Crysis 2 má MNOHEM realističtější chování zbraní než tohle. Vážně to nechápu.
-
-
Myslim, že když si to člověk dá na nejtěžší obtížnost tak mu to snad skákat už bude,když ne tak to vážně zvorali.
-
-
Obtížnost nemá na tyhle věci vliv. Jedinej dopad změn obtížnosti je množství prvků HUDu a systém checkpointů (na hardcore obtížnost musíš dát celou misi bez savů).
-
-
-
eh... to není dost casual. hráč málo vydrží (ještě tak 30 nábojů by bodlo), nepřátelé moc běhají, jsou moc přesní a nejsou zvýraznění, dále bych prosil zmírnit zpětný ráz, zvláště při střelbě dávkou... oh, wait!
-
-
co ti jebe? toto radsej nehraj , chod si zahrat unreal tournament
-
-
opravdu je nutné psát:"POZOR! Následuje sarkasmus!
...blablablabla....
a kdo to náhodou zapomněl, jde o sarkasmus."? -
Ty si to asi nepochopil že? :D
-
-
! :D
-
-
lepší než posledně
-
no ze zrovna u hry, ktera, byt se nesnazi byt simulatorem, ale prezentuje se jako mene arkadova FPS nema implementovany recoil, sniper ma misto ruky gyroskopickou protezu a AI zrejme trpi postizenim jelene osvetleneho reflektory auta a zasadne ceka 5 sekund nez zacne nejakym zpusobem reagovat .. a ne .. neni jeste brzo na to aby udelali AI a poladili zasadni veci ..
-
-
Výstižné hodnocení, čteš mi myšlenky.
-
-
Docela nuda mno, i když jsem Operaci nezkoušel i přesto mi to připadá divně, je to jen samé střílení *9*
-
-
Tohle je video z kooperativního FTE režimu. To jsou relativně krátký mise, který maj nabídnout cca 15-20 minut trochu intenzivnějšího bojování oproti výrazně delším a klidnějším kampaňovejm misím.
-
-
Proboha, i CoD je snad realističtější. Nuda k posrání.
-
porad dokola
-
skoro som to ani nedopozeral
-
Nevim nevim, to strafování se zacílenou sniperkou a přímým headshotem mi nějak nesedí. To přeci není realita ala ofp =/