Přejít na výpis diskuzí
Záchrana pilotů v traileru z Operation Flashpoint: Red River
11.4.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Konecne zase poradna ceska hra. Hral jsem jednicku a bylo to supr a tohle vypada jeste lepe. Bohemia Interactive umi.
-
co ti jebe? toto radsej nehraj , chod si zahrat unreal tournament
-
Tak Tak.. na multiplayerové bitvy v Armě 2 jen tak něco nemá :)
-
! :D
-
to video hrozna nuda, ani som to nedopozeral.
-
Mas pravdu, dobry coop se vzdycky hodi a co na tom,ze s puvodnim Flashpointem uz to nema nic spolecneho.
Musime to proste brat jako uplne jinou hru, Flashpointaci maji prece Armu. -
s prominutím, ale tahle hra je totální shit jako předchozí flashpoint od codemasters *12* prostě Bohemia interactive ruleeezzz!! *5*
-
No ja neviem...mne sa tieto nove Flashpointy nejak nepacia. Najlepsi bol asi ten prvy s datadiskami, ktory som presiel snad uz 100x. Aj sa tam dalo poriadne vyblbnut na niektorych bugoch hry a podobne.
Proste klasika. Stacilo by mi, keby spravili nejaky remake do lepsej grafiky a vsetko ostalo povodne, mozno tak zapracovat na AI este. -
Jo, to kývání zbraně a celkově arkádovej pohyb postavy imho posrali. Já celkově nejsem spokojenej se spoustou mizernejch designovejch rozhodnutích, který CM udělali zde nebo v Dragon Rising. Můj post byl spíš jen pro upřesnění informací, protože lidi leckdy plašej nad věcma, nad kterejma by nemuseli.
-
no uvidime, snad jsme skepticti zbytecne, ale stejne je nesmysl vytrenovat se tak aby clovek nemel spetny raz .. dejme tomu znizit kyvani zbrane (ktere btw neni ani na tim videu cos postunul)
-
O tom asi nikdo nepochybuje. Bohužel ani Army ani OFP linie od CM se na první Flashpoint nehrabou.:(
-
to jak hodil ten granát tak to ma úplne dostalo.
mne osobne sa zdá že samotné operation flashpoint bolo naj. -
Obtížnost nemá na tyhle věci vliv. Jedinej dopad změn obtížnosti je množství prvků HUDu a systém checkpointů (na hardcore obtížnost musíš dát celou misi bez savů).
-
Myslim, že když si to člověk dá na nejtěžší obtížnost tak mu to snad skákat už bude,když ne tak to vážně zvorali.
-
Tohle je video z kooperativního FTE režimu. To jsou relativně krátký mise, který maj nabídnout cca 15-20 minut trochu intenzivnějšího bojování oproti výrazně delším a klidnějším kampaňovejm misím.
-
Jo. Zatim spokojenej, vylepsenej predchozi dil. Hlavne at to slape a neni to jako arma, ktera po poslednim patchi funguje jeste hur :D Zatim z toho co ukazuji se tesim. Spustim na nejtezsi obtiznost a nekolik dni mne nikdo neuvidi :)
Docela se mi libil v predchozim dilu system lokalnich zraneni.
Stejne tak se mi libi i recol na snajperce - kdyz clovek lezi jako na videu, je hodne maly. Kdyz stoji, neda se s tim ani strilet. Faktem ale zustava, ze v predchozim dile jsem nevidel kam to letelo, coz mne stvalo, protoze v takove vzdalenosti se particle nevykresloval. Spis mi trochu vadi recoil od granatometu. Ale tezko soudit. Je to sestrihany az moc. -
Jen něco k tomu zpětnýmu rázu a chování zbraní. Ve hře jsou jakýsi jednoduchý RPG prvky, kdy si můžete v průběhu hry vylepšovat určitý vlastnosti postavy, například právě věci jako zpětnej ráz, rychlost změny zbraně atd. Tohle video je dost možná právě s namaxovanými charaktery. Zpětnej ráz jinak ve hře samozřejmě je, na videu třeba zde:
http://www.youtube.com/watch?v=BjMTk9rfXW0 -
Nechápu, jak je možné, že třeba taková Crysis 2 má MNOHEM realističtější chování zbraní než tohle. Vážně to nechápu.
-
eh... to není dost casual. hráč málo vydrží (ještě tak 30 nábojů by bodlo), nepřátelé moc běhají, jsou moc přesní a nejsou zvýraznění, dále bych prosil zmírnit zpětný ráz, zvláště při střelbě dávkou... oh, wait!
-
Výstižné hodnocení, čteš mi myšlenky.