Přejít na výpis diskuzí
Záchrana pilotů v traileru z Operation Flashpoint: Red River
11.4.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
to jak hodil ten granát tak to ma úplne dostalo.
mne osobne sa zdá že samotné operation flashpoint bolo naj. -
-
O tom asi nikdo nepochybuje. Bohužel ani Army ani OFP linie od CM se na první Flashpoint nehrabou.:(
-
-
a videli jste jak mel po zasahu ten červenej křížek fakt simulátor
-
-
Zaprvý nikdo netvrdí, že to bude simulátor, zadruhý kdybys o Red River nebo jeho předchůdci něco věděl, neuniklo by ti, že indikace zásahu je zapnutá jen na nejnižší obtížnosti.
-
-
-
-
No ja neviem...mne sa tieto nove Flashpointy nejak nepacia. Najlepsi bol asi ten prvy s datadiskami, ktory som presiel snad uz 100x. Aj sa tam dalo poriadne vyblbnut na niektorych bugoch hry a podobne.
Proste klasika. Stacilo by mi, keby spravili nejaky remake do lepsej grafiky a vsetko ostalo povodne, mozno tak zapracovat na AI este. -
s prominutím, ale tahle hra je totální shit jako předchozí flashpoint od codemasters *12* prostě Bohemia interactive ruleeezzz!! *5*
-
-
Sranda je, ze tohle rikaji jen cesi. *1* Na rovinu? Armu uz bych si v zivote nekoupil... Az budu chtit nefunkcni bugfest za litr, budu na tom hodne spatne :P
-
Tak Tak.. na multiplayerové bitvy v Armě 2 jen tak něco nemá :)
-
-
John: ty jsi to asi nepochopil že? :D
-
Nemůžu si pomoct, ale mě se to nelíbí.....
-
WOW! Tak tohle vypada na poradnej mazec. Uvidime jak bude poslocuhat umela inteligence, ale takovyhle coop hledam uz vazne dlouho. A taktickou akci jakbysmet (druhy dil OF byl docela chudy na prostredi, ARMA je kurevsky narocna na HW a Ghost Recon AW ma tak debilni umelou inteligenci az to hezke neni). Tak snad se to konecne povede.:-)
-
-
Mas pravdu, dobry coop se vzdycky hodi a co na tom,ze s puvodnim Flashpointem uz to nema nic spolecneho.
Musime to proste brat jako uplne jinou hru, Flashpointaci maji prece Armu.
-
-
to video hrozna nuda, ani som to nedopozeral.
-
porad dokola
-
Lazerguns pew pew....
-
Proboha, i CoD je snad realističtější. Nuda k posrání.