Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se mi líbí jak Kiddo wars co je větší sra*ka jestli PUBG nebo Fortnite se přenesly i sem :)
  • Tady není o čem spekulovat. 30 Euro vs 0 euro, Vítěz je jasnej a PUBG to prostě podělalo Když Fotnite vyšlo měli to dát taky free to play nebo upravit obchodní model např.: 30 dní na vyzkoušení a podobně. Je jasný že každej velkej streamer přejde tam kde je větší sledovanost a nezáleží vůbec na kvalitě hry (Větší sledonavanost = víc peněz). Fortnite hraje každý lempl protože je to zadarmo a hlavně online tak může brečet/vyřvávat do mikráku za stovku z lídlu.
    Obecně:
    Hrál jsem Fortnite a je to jedna velká baravená srajda kde každej něco blekotá a mlátí krumpáčem co mu zdraví dovolí. Ale aspoň je to free to play, takže: Vyzkouším > Nelíbí > Mažu > Zvolím jinou hru
    PUBG je vysoce přeceněná a předražená hra kterou proslavila hlavně hromada bugů ze kterých si lidi dělají na youtube srandu. Po shlédnutí několika "Lets play" jsem se rozhodl že to nestojí za ty peníze. Bejt to za 10Eur tak bych to vyzkoušel. Za necelých 30 eur si jsem si radši koupil horizon:zero dawn (pouze pro PS4 vlastníky)
    Tož tak
    Stejně mě zajímá kdo zažaluje EA protože battle royale je vesměs potvrzeno pro battlefield V
  • jj
  • Každý ví,že PUBG okopíroval Minecarft hunger games
  • Jack1947
    No mohl by když už je po zvoru Fortnite i na mobilu ...
  • SalemCZ
    Nenapodobuj mě děkuji.
  • Cely herni prumysl je zalozeny na kopirovani, vsichni kopiruji vsechny a co jako?
    PUBG dela jednu zasadni chybu, ignoruje PS platformu a tam by se mu ted hodne darilo.
  • Hrál jsem. Hra pro malé normie autistické kokoty.
  • "největší cancer" - ty jsi asi hustej englishman, co?
  • KrPa
    ja mysli, ze jsi prave hezky popsal problem celeho herniho prumyslu, tu vetsi sledovanost maji vetsinou rychle srajdy pro cvicene opice
  • Jack1947
    Bylo by to vyrovnané ( ted už spíše vede Fortnite) Pubg už dochází trochu dech po měsících.Navíc Fortnite může prorazit dříve díky twitcherům do esport scény ten esport si nedovedu ani u jedné hry představit aby hra trvala třeba hodinu a více? to fakt ne to by asi neprošlo ale když se udělají speciální pravidla taky by to chtělo nějak seštelovat aby týmy různě se střídali atp... ještě dost práce. Pokud by šlo o squad a umístění to už by šlo ale takové 50v50 to asi sotva.
  • KrPa
    jojo, pak tu hrajes CoD a battlefieldy s nefungujici fyzikou, PUBG to s tou fyzikou taky moc neprehani ze :D
  • KrejciPetr
    A co zažalovat Activision, že COD je podobné Battlefieldu? :D Nebo, že v R6: Siege se hraje podobně jako CSko. Hajzlové jedni...
  • Hrál si Unreal, quaka, tohle to je přesně jako tyhle dvě hry, ale na větší mapě.
  • tak on ten fornite je možná víc unreal než pubg
  • True Story.
  • to je fakt uzasna hra, kdyz vyskocim z litaciho autobusu, pohybuju se krkolomnejma animacema a muzu si vystavit do nebe drevenej most bez realnych ohledu na fyziku...fornite je naprosta slatanina a rakovina videoher
  • Vzdyt ta stacka jmenem fornite nestoji ani za odplivnuti
  • Přešli, protože měli větší sledovanost od dětí hrající fortnite. Těm je jedno co hrají, budou hrát to u čeho mají sledovanost.
  • KrPa
    od PUBG odesli i nekolik VIP streameru na FORTNITE, protoze usoudili, ze ta hra fakt neni jen o grafice a je proste dynamictejsi a akcnejsi, fortnite ted hoodne vyletel nahoru a pubgo se pomalu potapi, tahle zprave vse tak nejak potvrzuje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit