Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak když vyhraje PUBG, tak Epic zažaluje PUBG corp. za to že jim ukradli Last man
  • Khanemis
    Samozřejmě, že si nejde žánr patentovat, o to mi i šlo:)
  • https://youtu.be/Ns3bp2yWA1M Doporučuji shlédnout
  • A budou teď žalovat všechny battle royal hry nebo jen ty, které se stanou úspěšnější než "originální" PUBG? *1*
  • Ale prdlajz... Herní žánry není možné patentovat. Pamatuješ si spor DOTA 2 vs Heroes of the Storm (tehdy ještě DOTA All Stars) kvůli DOTA v názvu? Taky to nakonec utichlo...
  • vidis a ja zase presel z omalovankoveho fortnite na pubg a jsem spokojenej *14*
  • Hra co usnula na vavřínech soudí komerční bulšit. Ať si to vyřešej v tichosti a neotravujou veřejnost.
  • Ja sice nehraji ani jedno, ale je taky otázkou jestli Epic jako majitel Unreal enginu nehází Pubg klacky pod nohy a jestliže někdo okopíruje v podstatě 80 procent hry včetně mapy tak to poukazuje na vychcanost Epicu .
  • když si to nehrál tak to nehodnoť, děkuji
  • Ono tvrdit že něco zaujalo víc pokud původní hra je normálně prodávaným dílem kdežto druhá je free to play což z logiky věci jen tento fakt zaujme dost.
  • Umírající hra co si zaslouží zemřít žaluje největší cancer od dob Moby a minecraftu. Nevidím jediný verdikt soudu, který by mě zklamal.
  • cumpi3
    vzniknout dneska takovy capture the flag atp., tak se firmy soudi, ze si to ostatni hry prebiraji
  • Jack1947
    Aneb když jedna hra žaluje hru druhou, za to že je úspěšnější s tím co převedla hra první ale nedokázala zaujmout tolik lidí ámen *11* *12*
  • A co H1Z1 nebo Rust? ty tady byly ještě před tímhle BUGfestem (no i když u H1Z1 ty bugy...no..noo :D)
  • nehraju ani jedno. ale fortnite je horší protože je pro deti
  • Khanemis
    Otázkou je, zažaluje teď také EA (vlastníci práv bývalého Westwoodu) Activision Blizzard za první Warcraft nebo je to již právně promlčené?
  • No jako po tom co je PUBG za šmejdskou zabagovanou a zalagovanou hru se vůbec nedivím. Také jsem přešel na Fortnite. *1*
  • PUBG dojizdi na diletantstvi programatoru a manazeru. A vedeni to zacina citit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit