Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • World of Warplanes???? Ne, děkuji!! Jdu si dát HB bitku ve War Thunderu *5*
  • Tak tahle hra nesahá WT ani po kotníky. Bohužel, tanky se jim povedli ale WT je v letadlech totálně rozválcoval *4*
  • noo tak betu WoP sem skousel jednou, a uz sem to znova nezapnul...tak asi takhle:)
    ted hraju Starconflict a ten nema jedinou chybu,muzu jen doporucit..
  • wop je nanic letovej model blbej a nejsou tam zadne 4motorove bombardery
  • kdyby to byla alespon arkáda která neurazí, ale co jsem videl ten letový model, no hruza. Ted nevim jestli jsem koukal na world of warplanes nebo war thunder ale myslím že to bylo videjko z wt
  • war thunder jsem prestal hrat ve chvili, kdy zvedli ceny letadel tak vysoko, ze i s placenym goldem je to neskutecny grind
    • Ja nechapu co tady plasite ja litam prevazne arcady kvuli xp na vyssi lvl a vydelava to jak blazen i bez premiaku staci nebejt uplna lama a sejmout kazdou bitvu aspon 3 letadla...
    • Proč lžeš?
      • Nelze, byl to patch 1.29 a odeslo 10 tisic aktivnich hracu. Takze si neco zjisti nez zacnes zase blit.

sk: 1.31 vysel cca tyden zpet a ceny snizil asi o 30%. Ale zase zvedl ceny oprav.
        • tak ceny oprav me zase az tak netrapi/netrapily, nehral jsem to tak fanaticky a mel jsem rozlitane vic narodu, takze jsem opravoval v hangaru, pripadne jsem si odlital s tema zakladnima co jsou zadara.

Platit jsem to nechtel, protoze ta hra byla/je porad beta a nevim proc platit nekomu za to,z e delam betatestera, zvlast kdyz uz jsem jim jednou za hru zaplatil, takze jsem si koupil premium jen za ty orly, ktere clovek ziska odlitanim treningovych misi...

pak zacali zmatkovat s patchema s damage modelem letadel, jejich ovladanim + neskutecne zvedli ceny letadel (ok ted to zase dejme tomu trochu upravili)

nicmene co se tyka hry samotne, tak pro me je arcade mod moc ,,easy,, a HB nebo realistic uz zase opruz........joo kdyby do arcade modu zavedli letovy model z HB tak by me to asi bavilo a grind bych neresil
          • Dej ještě šanci těm HB:) sice je to fakt trochu těžší, ale odměnou jsou mnohem lepší souboje, ale i odměny;)
        • staci nehrat arkadu... v historicalech clovek vydelava jak prase)))
          • Ja se neptal co hrat a nehrat. Ja rikam ze sk nelhal a ze 1.29 opravdu ceny zvedla a ne malo a ze 1.31 je zase o asi 30% snizila, tot vse.
          • No jo, ale to mnozí nevidí jako řešení, protože je to moc těžké. Osobně mi notnou chvíli trvalo než jsem letadlo vůbec odlepil od země a nenapálil to o dalších 200 metrů dál do nejbližšího stromu.
        • Poprosím o článek nebo vyjádření tvůrců, že jim odešlo 10 000 aktivnách hráčů:) A cena orpavy je fakt směšná, vždy si vydělám asi 10-15krát více než mě stojí oprava.
          • No hlavně u WT opravovat letadla nemusíš, po určité době se opraví sama. :o)
          • Poprosim o clanek kde pisou ze sk lze. Oh wait! *12*
            • Nevim jak u vas ale u nas veta "prestal jsem hrat protoze zdrazili letadla" znamena ze prestal hrat kdyz zdrazili letadla. To ze nekdo mohl nebo nemohl letadla zase zlevnit v ni nikde neni.
              Takze bud sezen clanek kterej rika ze tuhle informaci veta obsahuje (jak sam chces po me) nebo ze sebe dal delej hlupaka. *5*
            • On nic o verzích patchů nepsal. Nebo ty to tam vidíš? Já tedy ne:) Jenom psal, že je to drahé, což už neplatí, tudíž lže. Dalo by se to napsat i tak, že je špatně informován současnou situací:)
            • Nelze nikde. Tvrdi dve veci. Ze zvedli cenu letadel (1.29) a ze je to grind jako prase i s prem acc. To znamena ze to trva dlouho, kdybys to nevedel. Takze porad nevidim kde lze.
            • Ale on lže;) Jelikož vím, že s placeným některé vyšší modely máš "zadarmo" v ceně jinak docela vysoké pro obyčejné hráče. Takže ano lže.
        • Já hraji příležitostně a jen za anglány a nemám sebemenší problém, jak se mi odemkne letadlo, kupuji za herní měnu, možná při více rozjetých národech to bude dražší?
          • Jakej level letadel? Ja mohl tak do 7 kupovat snad vsechno, ale ted na 8-9 uz novy letadla stoji hodne.
            • Já hraju teda prakticky jenom za Reich a jsem na 8. levelu a, že bych si nemohl dovolit koupit nový stroj se mi nestalo. Spíš mě štve, že některé letadla jsou celkem OP. *13*
              Ale zábava velká! *3*
            • Jsem na šestém levelu
  • Jsem nadšený z toho titulku a posléze z toho, že dnes můžou hrát rusáci a američani, opravdu nadšený...
  • Upřímně nechápu tu nenávist na WoT. Že si někdo stěžuje na málo map oproti WT je celkem hloupé. Ono je sakra rozdíl udělat mapu pro tankovou hru nebo leteckou. V "letecké válce" jasně vyhrál War Thunder nad WoP celkem jednoznačně, to asi nemá cenu diskutovat (sám rád WT hraji). Ale zdá se mi, že na hry od wargamingu se plive už jen z principu, když je to ta "zlá-ostatní studia požírající - po penězích lačnící - activisionsky se chovající firma" *7* *7*
  • a co je wt když ne taky arkáda? *1* tu hru diskvalifikuje uz jen to ze tam ma tu moznost hrat arcade, a historical nikdo nehraje je to moc tezky
    • ted je to imo dost naopak...... historicaly praskaji ve svech
      • souhlas a je to jen dobře, historicaly jsou imo i mnohem větší zábava, už jen díky tomu že yak 9T to svoje op dělo nenabíjí za letu :D
    • Joe, pro Tebe a podobné lamy je to WoP, nebuď smutný. "Heal my airplane!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit