Přejít na výpis diskuzí
Žádná hra neprověřila PS3 na 100%, ani Killzone 3
24.2.2011 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Podle mě je ta použitá fráze je zavádějící. Zní to, jako kdyby PS3 mělo v zásobě nějaký schovaný výkon, když ve skutečnosti je ta rezerva v SW technologiích. To že KZ3 vypadá líp a běží stejně jako dvojka je jen díky lepšímu řešení počítání, komprimace a bůhví čeho ještě. Nic nového.
-
Ono je to v uvozovkach naplno. Kazdopadne polyphony se hlavne vyjadrilo ze dalsi dil nebude na tuhle generaci konzoli, coz je jasny signal pro to, aby prisla nova.
-
Polyphony nam tvrdi o PS3 ale něco jineho,a to že jejich GT5 využívá konzoli na max a že by bylo potřeba i většího výkonu :) ,proč tedy gt5 trhá s obrazem nejede plynule? a při procházení v menu si stačím vždycky uvařit aspon 5 kafí a při loadingu tratě se stačim i naobědvat :)
-
-
No ale stale jede vic nez 30 FPS vetsinou 60 a pri zatezi s kourema vice autama pres 40 coz je na FullHD dobry, koukni na nějaký testy FPS...
-
a nepomůže ani nainstalování na disk? (nevím jak to má PS3) na ryboxu takhle chroupal tenkrát mass effect 1 ale bylo to načítáním z DVDčka, pokud se to nainstalovalo na hadr, bylo vše ok..
-
-
A TECHNOLOGICKÝ vývoj brzdí hlavně pirátský PCčkáři, protože jednoduchou logikou, kdyby si všichni, co hru paří taky zaplatili, měly by společnosti mnohem víc prachů na vývoj nových možností a her..
-
HRATELNOST HOŠI, HRATELNOST, Autoaim v hrách na ryboxu používají jen lamy a po lajně se stejně nedá použít. Pokud Mám napaříno na Battlu (bc2) 160 hodin po lajně nepotřebuju autoaimovat, je to stejný jako kdyby jste zarputilýho PS-káře posadili za myš a desku taky trefí kulový.. Když si vzpomenu jak jsme 4 ve squadu dávali amíkům, hezky headsety, pokecáte, pohoda... Myslím si, a to je podstatný, že xbox je o dost víc user friendly než komp.. Přijdeš domu, pustíš konzoli, spustíš hru, za 10 vteřin jsi na servru a ve hře a zveš kámoše do squadu..
-
Hádáte se tu jako malý děti, ale když připojíte xbox 360 pořádným HDMI kabelem k HDMI televizi LCD LED s dynamickým kontrastem 3.000.000 a úhlopříčkou 107 cm tak se to s kompem vůbec srovnat nedá. A u leckterých her můžete (jako zarputilý PCčkáři) tiše závidět. Hrbíte se monitůrků at už jsou jak jsou velký. Nechápu jak někdo z PCčkářů může furt otravovat a vykřikovat srač*y typu "ovladání je zastaralé a na nic a podobně" KECY! Mám kompa i rybox a na ryboxu se hraje mnohem mnohem líp, nehledě na to, že když vyjde nějaká hra, prostě jí tam kopnu a pařim a vy čumíte půl hodiny než to nainstalujete a pak se modlíte, aby to to vaše železo utáhlo a zda máte dobrý ovladače a directy. Neházejte špínu na konzole a hledte si svýho kompa. Nikdo Vám nebere jak je to úžasný.. Karlos
-
-
to všechno s gaučem a TV co jsi mi tu vyjmenoval, PC už několik let dokáže také, nechápu v tomto případě výhodu konzole, která neni... Nechci řikat že konzole je nanic apod, to jsem nikdy neřekl, sám jsem jí taky měl, ale nevím o žádné výhodě konzole kterou bych na PC postrádal nebo by mi vadila že jí nemám...
-
ačkoliv jsem docela dost PCčkář, v tomhle s tebou musím souhlasit...konzole jsou prostě pohodlnější...
-
Tak tohle je hodně trapné !!! Pokud bys měl pc tak víš že instalace her zabere tak 5 minut. Velké LCD má dneska už každej. Pokud se ti hraje na Xboxu lepe to neznamená že ostatní to tak mají stejně. Je vidět že na pc vůbec nehraješ jinak bys nemohl napsat tu kravinu o ovladačích a directu :D :D :D. Jinak ten kdo má PC tak to třeba nemá jenom na hraní protože tam jde dělat více věcí :D
-
-
Posledni hra, co jsem na PC instaloval z DVD byl Starcraft 2 a to trvalo snad i vic jak pul hodiny :)
(Jinak hraju hry ze Steamu a treba o vikendu jsem si koupil Civ5 a po stazeni se mi jeste pred prvnim spustenim doinstalovavaly nejake knihovny ... to mohlo trvat tak 5 minut) -
-
Já nijak nehaním kompy, jen si pamatuju, že s tím bylo mnohem víc starostí než s konzolí. Navíc, já kupoval konzoli kdysi dávno hlavně kvůli mlátičkám. Tekken a mortal se na kompu dal pařit jen přes emulátory a takhle když večer přijde kámoš na kafe a cigáro a paříme tekkena 6 třeba 2 hodiny, je to fakt supr..
-
-
Na druhou stranu tady mame EVE online, WoW, age of conan, guld wars apod. ktere se na konzole jen tak nepresunou. Co se grafiky tyka, neni pravda ze ps3/xbox nejak zvlast vynika proti PC. Mam doma PS3 a opravdu silnej pocitac a nerekl bych ze je v tom tak velky rozdil, naopak bych stale rekl ze zpracovani na pocitaci je lepsi i diky velke moznosti nastaveni, ktere konzole nemaji. Vse ma sve pro a proti, u me stale vede PC, ikdyz je podstatne drazsi (nemluvim tu o pocitacich za 15 tisic to fakt ne :D )
-
-
já osobně netušim jak někdo přišel na to, že konzole má lepší grafiku jak PC, co jsem viděl většinu multiplat. her a jejich testů, PC grafika dopadla vždy nejlépe.
-
-
-
-
Ty jsi taky chytrák, jestli jsou pro tebe názory ostatních trapné a snažíš se kopat kolem sebe a napadat ostatní?
-
-
-
Mno ze se to nevyzdimalo je jedna vec, ale rekl bych ze mluvi o vypoctech pres procesor, ro je delo, ale grafika je tam proste omezena co se tyce efektu ktere holt ty pet let stary cipy proste nezvladaj, tady je pc dal, problem je ze tyto featury nejsou tolik videt. takze je to vlastne jedno, co vsak neni jedno je ze konzole brzdi rozvoj her a kazi mnoho her ktere sou predelane pozdeji na pc z toho duvodu ze ovladani konzole je proste zastarale a debilni...nikdy si tam nezahrajete hru tak jako s mysi a klavesnici, stupidni vypomahani pri zamerovani ve strileckach ci nemoznost hrat poradne online hry a strategie atd. to je proste des...vsechno se musi zjednodusovat, mys nelze nahradit ani pohybem kinectu
-
-
Víš co tohle je blbost. Kdyby PC hráči víc kupovali hry a míň kradli tak bude hlavní vývojářská platforma PC a bude taky míň konzolových portů. Konzole nemůžou za nic...
-
Nepovedal by som ze konzole brzdia rozvoj hier vo vseobecnosti, pravdou vsak je, ze ak sa robi port konzolovej hry na PC, nie vzdy to dopadne "idealne." Ale kvalita portovania nijak nesuvisi so schopnostami PS3 poskytnut vizualne rovnocenny zazitok ako PC.
-
Brzdí jen technický vývoj, ne hratelnostní
Ovládání: přesnější ≠ zábavnější
Stručnost nade vše.
-
-
Současné konzole nemají DX10 a DX11...to je do rozdílů všechno, tečka.
-
-
No a? O to přece nejde, jde o hry, o leveldesign, o to co dokáží vývojáři s tím co mají a mrkni se na KZ3. Grafika je jedním sloven úžasná....
-
-
LOL jaký no a? *1* hmm Smileface...vypadá to, že máš smajlík na mozku...nechápeš kontext psaného slova, ale to nevadí, protože máš jednoznačně pravdu a pokročilé grafické efekty jsou k ničemu, pokud jsou na úkor zábavnosti hry...
-
-
A nezapomeň mnoho, mnoho exkluzivit.
-
a asi třetinový výkon, ale co už....
-
-
LOL třetinový? Tak to mi prosím specifikuj...už tu padlo moje dloubnutí do grafického výkonu, který je slabší (to ví i můj pes), dále dloubnutí do paměti...ale ať mám procesor sebeúžasnější, taková obyčejná PS3 to trumfne i s vypnutým chlazením...k dispozici pro hry má 7 výpočetních jader o taktu 3,2GHz...beat that, bitch!
PS: Jsem PCčkář jak cihla...nikdo mě nepřesvědčí abych si konzoli koupil, ale snažím se mít co nejobjektivnější názor...nijak tu konzole nechválím, takže se vy konzolisti zamyslete nad tim, jestli mi dáte like *3*
-
-
Pred tecku jeste prihod nedostatek pameti a casto nizke rozliseni, nehodne vyrazu next-gen. ;)
-
-
Exkluzivne hry na PS3 ako Uncharted 2 a Killzone 3 maju grafiku porovnatelnu s high-end PC. PS3 zabera menej miesta ako PC, ma nizsiu spotrebu, tichy chod, Bluray, nikto ta neobtazuje s pitominkami ako Windows LIVE, akceptovatelne ceny hier (FFXIII sa da momentalne kupit za 24 €).
-
-
tak to pozor....s hi-end PC nemá Uncharted 2 moc co do činění...protože ikdyž se v té hře neustále něco hýbe (to je schválně), tak má hnusné textury, zapříčiněné právě nedostatkem operační paměti...a ten argument okolo cen her je k smíchu daleko víc než k pláči *1* 24€...vážně? WOW, já si zrovna na Steamu koupil GTA 4 + oba datadisky za 8,75€ dohromady...beat that, bitch! *5*
-
-
Priznam sa, som laik, ale vyraz o "hnusnych" texturach sa mi v suvislosti s Uncharted 2 nezda "vhodny." Co sa tyka ceny, ja som netvrdil, ze hry na konzole su najlacnejsie, len to ze ich cena je akceptovatelna, nie ako pred 10 rokmi. Inak GTA 4 na PC sa mi nezda ako bohvieaka vyhra, ale to su len moje subjektivne pocity.
-
-
-
X360 a PS3 jsou this-gen. Jsou tu uz spoustu let, tak neni moc duvod je stale nazyvat next-gen.
-
-
LOL to máš recht *1*
-
-
-
-
proboha k cemu chcete furt lepsi grafiku? treba takovy bad company 2 vypada stale velmi dobre a to nemluvim ani o battlefield 3.vemte si ze cim bude grafika hezci tim bude ta hra vic stat a tim bude kratsi a celkove osekana jinde
je to tak do jiste miry uz i dnes, jeste pred 5 lety jste nedohrali zadnou hru pod 20 hodin a dnes muzete byt radi za to ze ma aspon 8 hodin a to jen kvuli lepsi grafice a s ni spojenymi vetsimi naklady. -
Zase hádky typu "která konzole je vlastně lepší" že vás to pořád baví... nemá to absolutně cenu.