Přejít na výpis diskuzí
"Zahrajte" si 18 minut z Crysis 3 přes YouTube video
26.7.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Vzhledově je to krása. Pokud to nepřecpou tunel lokacema a nebude z toho smrdět analog, může to bejt i slušná zábava.
-
Uz jen to, ze je to demo z konzole, znaci jakej shit-port to bude pro PC...
Uprimne nevidim rozdil oproti Crysis2 -
S odstupem pár minut jsem trochu pozměnil názor, vývojáři se asi přece jen snažili o možnost stealth postupu ale veškerá jejich snaha padá na hubu v tomto předváděcím videu na imbecilitě hráče nebo na impotenci a nárocích vydavatele. Kdyby to hrál člověk, který aspoň trochu ví v čem tkví podstata slova STEALH, tak by to asi vypadalo jinak, ale v tom případě by to nebylo akční, bylo by to delší a pro mnoho mladých hráčů by to tak mohlo být nudné. Přece jen dnešní dobové hry musí být akčnější...
-
Proč to zase nejede... zdejší klasika... jdu na YT
-
nuda, zase ta sama písnička bez špetky krytí.. koho to má bavit... *12*
-
No to byl teda stealth jako prase :-D To kdyby videl Sam Fisher nebo Solid Snake tak se u toho chlamou smichy :-D
-
Taky vás už takový zběsilý střílečky bez špetky atmosféry přestávaj bavit? ,Po tomhle videu mě to jen utvrdilo v tom ,že tohle fakt kupovat nebudu.
-
impotentni nudaaaaaaaaaa !!!!!!!!
-
To byla ukázka STEALTH jak poďme jebatť do křoví, se stealth to nemělo vůbec nic společného. Teda pokud si cassaul hráči a vývojáři myslí, že zneviditelnit se a odrovnávat nepřátele ve stylu predátora je stealth.
-
-
ale je to coolstealth a to sa pocita. pravy stealth by target audience nebavil. schovavat sa a cakat na prilezitost? pozerat co robi nepriatel(ktory ma inteligenciu mensiu ako 7rocne decko), nebodaj taktizovat a premyslat ako to obist, ako zabit strazcu aby si nikto nevsimol atd atd?... velmi narocne.
stealth: bum cloak engaged bum prask bum bum cloak engaged.. bum bum vybuch prask cloak engaged... stealth!!
"armor:" bum bum bum prask explozia max. armor bum bum max. armor prask explozia max. armor bum -
-
tak nejak, podľa mňa zneviditelnovanie vyslovene ničí gameplay, ked vidím ako hráči hrajú Crysis - cloack-bum-cloack tak sa mi z toho dvýha žalúdok. Osobne som to nikdy nepoužíval (pokial to bolo možné) a je to úplne iný zážitok.
-
-
Já jsem hrál pouze demo původního Crysis a celkem se mi tehdy líbilo ale asi mně to nechytlo za srdce, jinak bych si to pořídil. Už si vzpomínám, byl jsem beznadějně ztracen v Zóně a pak jsem pár měsíců THIEFoval, to je ten důvod proč jsem se k tomu nevrátil.
-
-
tak to je jasné, že pri takej konkurencii je Crysis v pozadí *3* ... ja som sa naposledy pár misií v Crysis snažil prejsť stealthom iba s pištolou s tlmičom a bez cloaku, no a nie je to vôbec jednoduché, najmä keď sa snažíš dostať okolo hliadok a vieš že ti tá zbraň je vlastne k ničom http://is.gd/Lw7zCO . AI je tam super, nijak nefejkuje, nevidí cez steny, stromy alebo kríky, v tme vidí horšie ako za svetla atď. Ale bavil ma hodne iba do príchodu alienov, potom to s ním išlo dolu vodou.
-
-
-
*1* *1* kdyby jsi svůj příspěvek zabalil do lepší grafiky asi by jsi mohl směre konkurovat tomuto titulu a jistě by tě v brzké době oslovil nějaký PR z EA nebo UBI.
-
-
-
cela hratelnost mi pripada asi tak ze: nech sa paci mozte mierit ale staci strielat danym smerom pretoze vsetko co trafite vybuchuje. takze kazdeho nepriatela si najde smrt na jediny sposob a ostatne moznosti su na okrasu cry enginu.