Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lurok
    Ta hudba mi prijde jak z Dextera :D
  • Video pěkné ale jinak ta interaktivita tam není žádná. *2*
    • Jack1947
      Ale je prece si muzes vybrat, jestli Stealth nebo Armour ;-) , jinak chapu interaktivita by byla lepsi kdybys to mohl i sam zakusit ale budiz...
  • Na můj vkus až moc podobný s předchozím dílem, navíc mi to připadá ještě více koridorový a akčnější. Graficky povedené, ale z celkového hlediska to na mě moc velký dojem neudělalo. Výbuch přehrady se taky u mě minul účinkem. Chci to jako v Crysis 1, kdy vás (aspoň na začátku) nikdo nekomanduje, hrajete si svým tempem, kocháte se krajinou či si ze srandy rozstřelí palmu. Ach ty časy...
  • DangerousDave
    mne tie volby nefungujú, keď som klikol na "Stealth" tak žiaden stealth tam nebol.
    • trolo
      To je len omacka pre casualov aby ich oklamali ze v hre su moznosti kde "your choice matters". Stealth tam nieje ved to vidno z videa. enemaci hned vedia ze ste nekoho zabili, ked sa dnes za stealth pocita to ze cloak engaged tak to potes....crysis 2 kde nalepili textury rastlin na budovy.
      AI protivnikov bola pekne vidiet ked z poza dveri vysiel enemac a len stal a kukal :-D. alebo ked hodil granat a on povie: take cover ale stoji tam pri granate jak ret4rd :-D.
      • Jsem téhož názoru co se týče AI,voják stál za autem a začal střílet skrz auto, to jaksi vybuchlo a bylo po vojáčkovi, tak nevím, jestli to byl voják nebo hloupý kovboj, co střílí od pasu.
      • DangerousDave
        mne je to jasné *1*
  • Mně video jede ale vypl jsem po minutě, nebaví mě to.
  • martin.mirejovsky
    Komu video nejde načíst, zkuste tenhle přímý link: http://www.youtube.com/watch?v=_2LX8bEmhDc
    • To je zase pro asocialy co se vsude registrujou :)
  • Amylee.Anderson
    Požadované video není dostupné.\n\nPokud jste toto video nahráli teprve nedávno, budete zřejmě muset chvíli počkat, než bude video zpracováno.
    Omlouváme se.
  • Zerathus
    No...zdálo se mi že ty jeho "há péčka" vůbec nepadala.Jako jasný má armor apod. ale stejně.Jinak prostředí krásný animace postav trošku horší ale nevadí stále špica
  • Vypada to krasne ne ze ne
  • prej kdyby 18 min ale je to jen 10 min video s opakováním celého videa a video funguje ale musíse znova načíst stránka
    • Lurok
      NO nevim...Požadované video není dostupné.\n\nPokud jste toto video nahráli teprve nedávno, budete zřejmě muset chvíli počkat, než bude video zpracováno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit