Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to byl teda stealth jako prase :-D To kdyby videl Sam Fisher nebo Solid Snake tak se u toho chlamou smichy :-D
  • OMG co to je za článek s nefunkčním videem?
    • No, napiš to ještě dvakrát. Nikdo před tebou to nezmínil.
  • nefunguje!
    • http://www.youtube.com/watch?v=_2LX8bEmhDc
  • cela hratelnost mi pripada asi tak ze: nech sa paci mozte mierit ale staci strielat danym smerom pretoze vsetko co trafite vybuchuje. takze kazdeho nepriatela si najde smrt na jediny sposob a ostatne moznosti su na okrasu cry enginu.
  • Proč to zase nejede... zdejší klasika... jdu na YT
  • Grafika je ještě více ořezaná, než v roce 2006, před vydáním prvního nemultiplatformního Crysis 1, tenhle škvár je recyklací starých 3D modelů, textur a enginu ořezaného tak, aby vyhovoval i zastaralým herním konzolím s HW low endu roku 2007, tedy PS3, XBOX360. Crysis 3 nepřínáší vůbec nic nového, konzole brzdí vývoj PC, HW i SW, po vydání třetího dílu Crysis naštěstí končí licenční smlouva producentovi a Crytek se může pustit do vydání přelomového titulu. Tohle není nic jiného, než další zásek, recyklát a odpad, každý kdo sleduje scénu modderů sandboxu Crysis mi dá za pravdu, mapy, mise a tak dále, nabízejí dnes daleko víc, než bude nabízet nově vydaný Crysis 3, moddeři se totiž řídí kodexem svobodné tvorby, bez omezení konzoloidních krámů a vyhlídek na zisk. Konzole, tablety, SPÁLIT!
    • Ataker
      Jak je možné, že Crysis 1 mám na Xboxu a vypadá líp, jak Crysis 2 ? To je prostě jen lenost vývojářů.
      • Ano, je to tak
  • Lurok
    Ta hudba mi prijde jak z Dextera :D
  • Jsem rád že značka jako je crytec vznikla.Vypustila do světa dechberoucí grafiku a supr příběh.Na trojku se těšim stejně tak jak na 2 díl.Nevadí mi že grafika bude totožná. protože teď jsou grafické závody pozastaveny.Jedinej kdo dělá převratné grafické a pro dnešní generaci konzolí naprosto nevyužitelné technologie je Nvidia která to má teprve v plenkách ale řekl bych že až bude ten správnej čas, tak se hry uplně změnej a bude to něco neuveřitelného :D. To ale pár let estě bude trvat. Prozatím dávam šanci Epic Games a jejich unreal engine 4 a snad EA a Crytek dovedou své nové enginy taky k dokonalosti jsem zvědavej jaká bude herní budoucnoust ale věřim a doufam že jen a jen lepší :) ale v jedné věci jsem si jistej grafické možnosti jsou nepřeberné a můžou se jen zdokonalovat a nejlepší na tom je že nemají žádné omezení.:)
    • Promin nechci nejak znevazovat tvuj nazor ale dechberouci grafika? super pribeh? s grafikou muzu souhlasit tak u jednicky pricemz u dvojky byla jasne horsi a delana snad na konzole.Pribeh promin ale tak mozna u jednicky kdy byl tak prumernej ale u dvojky nebyl takrka zadnej coz snad uznaly i tvurci. Navic hra ktera skonci tak ze skocis do nejaky jamy a to je konec mi nepride ze ma super pribeh.Navic ze slibovany dzungle ve meste koridorovka kera se dala projit bez vystrelu se zapnutou kamuflazi (modri vedi ze to je nadsazka ale po vetsinu casu to tak slo). Trojka pro me bohuzel ze zaberu co sem videl naznacuje pokracovani stylu dvojky ale snad se pletu :P
  • Uz jen to, ze je to demo z konzole, znaci jakej shit-port to bude pro PC...
    Uprimne nevidim rozdil oproti Crysis2
  • prej kdyby 18 min ale je to jen 10 min video s opakováním celého videa a video funguje ale musíse znova načíst stránka
    • Lurok
      NO nevim...Požadované video není dostupné.\n\nPokud jste toto video nahráli teprve nedávno, budete zřejmě muset chvíli počkat, než bude video zpracováno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit