Přejít na výpis diskuzí
"Zahrajte" si 18 minut z Crysis 3 přes YouTube video
26.7.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Vypada to krasne ne ze ne
-
Jasný v pohodě :) každej názor se počítá.Jsem fanda crysis a to všech dílu.Libí se mi jak dokázali udělat grafiku která jede i na konzole a přesto vypadá super :).Nwm jak to je u ostatních ale když jsem zapnul u dvojky directx 11 a extra textury tak hra vypadala opravdu hodně dobře.Libí se mi na ní hlavně detailní zobrazení textur a to hlavně u nanoobleku je to fakt hezky udělané :).Příběh od dvojky je sice Béčkovej ale řekněme si narovinu kvalitních stříleček s emzákama na zemi je na pc proklatě málo :).Proto se mi to libí, ani mi nevadí že to dělají koridorově ale pořád to baví a to je hlavní.Je spousta jinejch her kde si užiju ostatní věci které mi tu scházej.Neřikám že by to nemohlo být lepší ale jsem se serii zatim spokojen uvidíme co předvede trojka :) :).
-
Jasný v pohodě :) každej názor se počítá.Jsem fanda crysis a to všech dílu.Libí se mi jak dokázali udělat grafiku která jede i na konzole a přesto vypadá super :).Nwm jak to je u ostatních ale když jsem zapnul u dvojky directx 11 a extra textury tak hra vypadala opravdu hodně dobře.Libí se mi na ní hlavně detailní zobrazení textur a to hlavně u nanoobleku je to fakt hezky udělané :).Příběh od dvojky je sice Béčkovej ale řekněme si narovinu kvalitních stříleček s emzákama na zemi je na pc proklatě málo :).Proto se mi to libí, ani mi nevadí že to dělají koridorově ale pořád to baví a to je hlavní.Je spousta jinejch her kde si užiju ostatní věci které mi tu scházej.Neřikám že by to nemohlo být lepší ale jsem se serii zatim spokojen uvidíme co předvede trojka:).
-
Video se nenačte.... ale proč mě to nepřekvapuje, jsme přeci na tiscali...
-
Platit i za videa na youtube ??? To bych bral vidle a běžel do Washingtonu...
-
super videa a gameplaye na http://crysis3.cz/
-
No...zdálo se mi že ty jeho "há péčka" vůbec nepadala.Jako jasný má armor apod. ale stejně.Jinak prostředí krásný animace postav trošku horší ale nevadí stále špica
-
Požadované video není dostupné.\n\nPokud jste toto video nahráli teprve nedávno, budete zřejmě muset chvíli počkat, než bude video zpracováno.
Omlouváme se. -
Tak už aspoň viem, načo som si kupoval grafareň za 460€, nebudem pokritec, priznam sa, pači sa mi to, aj ked dalo by sa namietať- samy tunel a linearita, ale mame z čoho vyberať ??
-
Video pěkné ale jinak ta interaktivita tam není žádná. *2*
-
-
Ale je prece si muzes vybrat, jestli Stealth nebo Armour ;-) , jinak chapu interaktivita by byla lepsi kdybys to mohl i sam zakusit ale budiz...
-