Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si demo chystané Company of Heroes 2
14.6.2013 | Adam Homola
47 příspěvků
-
Máš recht...
-
neozciluj se, akorat ho krmis, vidis ze prechazi na zalozni ucty, tak nejspis dostal chlapecek po papule banhammerem az mu vypadaly mlecne zoubky, to ho na chvili uklidni
-
... "ale já radši budu hrát luxusní pařbičky ala battlefield 3 než nějaké retro kraviny" - protože bys na ně neměl dostatečný IQ *15* dneska ti stačí WSAD + levý myšítko a pár kapesníčku, až se z toho uděláš...
-
The GGG ty ubožáčku trolovatej si myslíš že tu budeš machrovat s luxusníma pařbičkama? Asi každej ví, že to co bylo "super" před 10ti lety na SVOJÍ DOBU nebude dneska tak dobře vypadat, ale zas taky že dnešní, jak řikáš, "luxusní pařbičky" pro vymytý mozečky (jako ty) už často postrádaj kouzlo a "obsahové kvality", které dnešním hrám často chybí...
P.S. Vzhledem k tomu, jak si tu okolo hojně hejtovanej by ses mohl konečně probrat a jít si hrát někam na píseček, tady to akorát smrdíš... A nebo se uklidnit a začít psát normální věci, ale to nehrozí... takže ten spíš píseček... -
chápu že dveře od svého domu urážet nebudeš, ale já radši budu hrát luxusní pařbičky ala battlefield 3 než nějaké retro kraviny.
-
poblité víko je pořád víc sexy než tvůj účes
-
29.2 EUR najlacnejsia ponuka momentalne - Inexus. To nie je zla cena.
http://inexus.us/company-of-heroes/2-steam-cd-key-eu/ -
bla bla bla a že tenkrát hry vypadali jak pob*ité víko od popelnice to ti nevadí?
-
Ámen...
-
Nepotřebuju vám nic dokazova, to zapotřebí opravdu nemám. Nelovím tu + za komenty, jen reaguju. Pokud podle vás nevím o čem píšu tak vás v tom klidně nechám je mě to upřímně jedno. Stejně ta armáda lidí tady bude reagovat stejně nesmyslně jak ti nad tebou. Ale koukám, že diskuze tu vázne na tom, že když tu člověk napíše svůj názor odlišný od těch co tu opakujete pokaždé když se nahodí téma starých her tak je za debila. No což máte štěstí že ten dosbox máte a užijte si ho :) PS. Stejně hned nalogujete do wowka a pustíte si crysis, ale za to nesklidíte obdiv to chápu. Já si jdu pustit Torchlight 2 který nevyšel před 20 lety a dokážu se u něj bavit náramně (dokonce tam jde i umřít ty jo na dnešní hru docela pecka ...) :)
-
Dahakere, dahakere ... kdyz nejakemu tematu nerozumim, tak mlcim, maximalne se zeptam at mi to nekdo vysvetli. Zasande plati ze o tematu kterymu nerozumime, neargumentujeme.
Takze ano, vsichni kdo starsi hry pamatuji, maji pravdu. Opravdu drive vychazelo daleko vice skvelich her. Hry byly narocnejsi na hrace a byly daleko delsi aniz by hratelnost byla umele nastavovana.
A pro tebe plati ze by jsi si mel tyto hry zahrat. Takze bez na www.gog.com ... vyber zanr ktery te bavi. Pak si ty hry serad podle ratingu a nejakou si kup a hrej, pak pochopis o cem mluvime. -
začínal jsi na prvním Princovi a Wolfensteinovi... které sis stáhl včera, aby sis myslel, že jsi cool, caparte
-
*Lolek - A ty podle příspěvku dobrej idiot, no což každej jsme nějakej. Diskuze je o diskutování ne urážení. Pokud chceš můj názor vyvrátit máš na to prostor a já si to rád přečtu, ale s tímhle ty blbečku jdi upřímně někam.
*Koko°1 - Taky mě není 5 let. Začínal jsem na prvním Princovi nebo starém Wolfensteinovi. To že si není z čeho vybrat je jen 1000x opakovaná věc lidí na internetu v diskuzích. Pokud to tak opravdu máš no tak budeš asi jeden z mála co to tu píše. Ale pokrok jde dál a každý si v záplavě nových her něco najde. Třeba stačí jen nehledat mezi AAA hrama. Jinak kolik takovej profesionální písař komentu na Games.cz bere ? Klidně bych do toho šel. *7* -
měla to být reakce, nevím proč se to poslalo nahoru *16*
-
No hlavně autoři se dřív snažili udělat jedno echt geniální dílo, které si pak jeden hráč koupil i několikrát (jednou při vydání, pak třeba za 2 roky jako speciální edici a za 10 let jako nějakou vzpomínkovou edici, která běží i pod novějším systémem atd), kdežto dnes autoři před vydáním useknou půlku hry, aby ji za půl roku mohli vydat jako další díl a vydělat tím 2x tolik... Schválně, kolik dnešních her byste si chtěli z nostalgie koupit za 5-10 let?
-
lol dahakere ty jsi teda dobrý degent
-
Myslím, že ("rýchly") internet nebol do roku 2001(2-3) - celkom masovou záležitosťou (aspoň u nás) a tak herné magazíny plnili inú funkciu. Naplniť 600MB CD demami, bolo lepšie promo, než tam seknúť gameplay videá... Nedôveru spoločností vo vlastné produkty by som tu nehľadal, keďže neraz ukážu 1/3 hry vo videách (a vo väčšine prípadov sa stačí pozerať, keďže gameplay je rovnaký ako v 1000 iných hrách...)
-
The GGG co si zač ? Malej rozmazlenej fracek nebo jen extrémně ohranej troll ? Tady ten má nejspíš pravdu, dneska jen málo her má demo nebo betu nejspíš opravdu proto, že se vývojáři obávají, že si hráči všimnou úrovně jejich hry a nekoupí si jí. Vždyť před lety měla demo snad každá hra a člověk aspoň věděl, co kupuje. A za druhé nemůžeš říct, že jsou dnes hry po všech stránkách lepší, to je levnej kec. Dnes jsou hry lepší hlavně po grafický stránce (což je logický vzhledemk vývoji HW a SW), po zvukový stránce, stránce marketingu a filmovostí. Ale jinak, co se týče kvalit příběhu/nápadu a hratelnosti, tak už to není to, co to bývalo...to je pravda. Hodně her, byť s dobrým nápadem, se dnes mainstreamuje, což sice zvyšuje tržby ale ve výsledku to zhoršuje kvalitu... Takže se uklidni s tim věkem.
-
hry byly vždycky masová záležitost, rozdíl je spíš v tom, že dnes abys udělal hru, která si na sebe vydělá, tak do toho musíš vrazit pořádný balík peněz, aby jsi měl suprdupr engine s moderními grafickými fičurkami, které mají děti rády atd... Dřív ti na kvalitní hru stačil tým pěti géniů a občas jim koupit jídlo, aby neumřeli :)
-
To jo, tehdy se v demu objevily třeba i tři mise... To se dnes stát nemůže, protože by v demu pak byla polovina hry *1*