Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si demo chystané Company of Heroes 2
14.6.2013 | Adam Homola
47 příspěvků
-
kvalitní příspěvek dehakere, měl by jsi se tím živit
a ano, já si skutečně mezi dnešními hrami nevyberu, osloví mě zhruba 1 hra za rok. Možná, že kdyby jsi si zkusil nějakou starší hru pustit, tak by tě ten rozdíl praštil do očí -
Optimalizace se zlepsila ale porad to neni zadna slava. Zatimco predtim jsem hral malou mapu na nejnizsim rozliseni a bylo to pomale, tak ted muzu hrat velkou zimni mapu na nejnizsim rozliseni :D
-
A nejnovější Deus Ex je hrozná sr*čka no ...aha jen by to chtělo zase přestat psát sr*čky jako tady všichni, vybrat si dobrou hru (novou) a hrát. Jenže tady si připadá každej komu je 15+ jako hroznej herní veterán a píše jen aby tu dostal + od ostatních co píší stejný blbosti. Dnešní hry na tom nejsou vůbec špatně, jen si stačí vybrat. Pochybuju, že před 10-15 lety byla každá hra legendární skvost. Jen jich je dneska víc, tak se objevuje i víc těch špatných. Myslím, že to by jste mohli už pochopit a těma blbostma, co tu píšete nikoho nenadchnete opravdu ....
-
Sak takovejm detem staci delat babovky na piskovisti,vubec se nedivim ze Jim dnesni hry staci.
-
"...tradiční demo, ve kterém můžete na pár dní okusit jednu misi." Jako malej co mě otec kupoval časopis score a hrával jsem dema víc jak ty plné hry si pamatuju, že klasické dema nebyly na pár dní...
-
když si člověk srovná promakaný arény Doom2 s tim, co na nás prskaj dnešní vývojáři...
na notasu mi dominuje DOSBox a hraju hlavně starý adventury. Na nový hry vůbec nemám chut.
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale podle mě může dnešní "business dnešní doby a konzole za to, že zmizely hry jako SWAT, Rainbow Six Raven shield... ale i klasiky typu System Shock 2 a Deus Ex ... -
a recenze Wargame airland battle pořád nikde. A to jsem i někde četl, že prý Star trek online dostal novou mízu
-
Dřív sem nechápal proč by hry měly být zábava jen pro maldé ... dneska už to chápu, prostě ti starší nevydrží tu blbost nových her a jdou dělat něco jiného.
-
No jo Hry sou dnes masová záležitost ... a jak je známo tak masa má vkus. *9*
-
Mě je teď 25 a mám stejný problém ... prostě hru, kde člověk musí zapojit mozek tak jako dřív, abych hledal. Naštěstí poslední dobou už hraju celkem málo a přišlo několik dobrých indie titulů, že sem si vystačil. Ale po hrách z AAA produkce už dneska šáhnu jenom velice vyjímečně.
-
Nemám rád lidi jako ty. Co máš za problém? Hry jsou dnes mnohem lepší po všech stránkách a jen pár zapškloňů si to neuvědomuje. Hry nejsou horší jen VY jste moc staří, hry patří mladým, vy můžete jít zdržovat fronty na pokladnách, nebo nadávat v diskuzích na vládu.
-
fajn hra jen ta cena je brutalni
-
Podobné posměšky jsem čekal, tak za 20-30 let.... Ještě se mě někdo může zeptat v autobuse,jestli nechci pustit sednout a jsem jasnej...
-
Takové hry by dnes neměly šanci na úspěch, dnešní hráči by nebyli schopni dokončit ani první misi... Holt žádný autoheal, lékarničky, savy, obrovské kurzory, které ukazují, kam máte jít atd. tam nebyly...
-
Právě že vůbec nejde o nostalgii, fakt je, že hry jsou čím dál jednodušší a hloupější, odpadají nároky na hráče, všechno se točí jen kolem nabušené grafiky atd. Krásně to vystihuje rozčílení jednoho novináře nad Ryse: Son of Rome, který nechápal, jaktože hra téměř hraje za něj a i když se snaží dělat všechno špatně, tak pořád vyhrává a jede to dál, dokonce i když nechce zmáčknout tlačítko "kill" na zabití v cutscéne, tak hra protivníka zabije sama... Když se pak ptal autorů z Cryteku, proč tomu tak je, tak mu prostě řekli, že nechtěli, aby byli hráči frustrovaní *1*
-
A ty jdi trávit odpoledne ke hře, kde nemusíš mířit, vidíš skrz zdi a kde nejde zemřít
-
Všiml si někdo, jestli se zlepšila HW optimalizace od první bety? Přišlo mi to dost náročné, na to, že to vypadá jen o chlup lépe než první díl s přídavky
-
omg starousci jdete do zahradky okopavat
-
asi jo, nase generace dnesnich tricatniku je jedna z prvnich co tohle zaziva, podle me ani herni firmy tak uplne nevedi co si s tim pocit, protoze uz nejde delat hry jen pro pubertaky, ale musi se vyporadat i se starnouci generaci lidi co vyrustali v devadesatkach a radi by obcas hrali dal *4*
-
No, hoši z Games.cz zapměli napsat že demo není samostatně, ale že je třeba stáhnout beta verzi, ve které je ode dneška nově odemčená položka Kampaň s tou zmiňovanou jednou misí, na stažení a vyzkoušení je čas do úterý, pak beta končí.