Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si Half-Life 2 s novou (a lepší) grafikou
26.3.2015 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
hraju, ne proto ze by byly zmeny nejak markantni ale protoze je to porad half-life ktery nebyl nikdy prekonan. Napady s fyzikou a atmosfera nekterych mist vyrazi dech i dnes.
Co se tyce modu tak asi nejvic potesi commentary mode. -
Změny aby tam člověk hledal lupou, tak nějak nechápu na co zrovna takovéhle mody jsou. Tolik to muselo dát práce a přitom dva lidi hrající tento mod a původní hru budou mít naprosto stejný zážitek. V obou případech skvělý, protože Half-life 2 je skvělá hra, ale těch pár pixlů tomu nijak nepřidá ani neubere.
-
Ho*no tomu stejně rozumíš, vole. Jak můžeš vědět, že HL2 není odpadek?
-
tak zrovna UD mod mi chýbať nebude, napr. pôvodné textúry majú síce nižšie rozlíšenie ale i tak sú lepšie, dávajú väčší zmysel, farebne je to lepšie zladené atď. Načo je textúra kde je síce vidieť štruktúra betónu ale keď sa na ňu pozrieš z dialky vyzerá ako sterilná šedá plocha o h*vne ? Ja som si nedávno zahral úvodnú časť HL1 v originále na starom P4 a nejaké ultramody tomu vôbec nechýbali. Keby niekto urobil retexturing naozaj poctivo tak to by bolo super ale inak nemám záujem.
-
Na tohle jsem fakt zvědav, ale mnohem raději bych byl, kdyby Valve neznemožňovalo provoz jiných modifikací u svých her. Half-Life Source měl mod Ultimate Definition, nejpokročilejší HD update prvního dílu, kterým jsem si vynahradil zklamání z Black Mesy. K HL2 jsem hrál v roce 2011, (na tehdy novém počítači) Cinematic Mod 10: Light Edition, ani ten ale dnes už nerozjedu :( tato verze CM byla akorát na můj komp, vyšší verze bych nedal. S obojím tedy série HL vypadala fakt úchvatně, lepší HD grafiku jsem nikdy předtím u zmíněných dvou her neměl. Nyní mám jen vzpomínky, nostalgii, napsanou recenzi, komentář, ale už si to prostě nezahraji!
-
A teď tu o Karkulce, prosím
-
"................."
qqq
HL je legenda a mě z toho praská žilka.
qqq
Musím potrolit.
qqq
Věřím, že můj názor má velkou váhu.
qqq -
Samozřejmě velká hubo, ty zásadně o všem jenom vážně, viď? *1*
-
Sám seš odpadek milý příteli.
-
Jakápak hovadina. Doom 3 je a byl hlavně zábavnější, má výbornou atmosféru a hratelnost, už jen to značí, že je oproti tomuhle první liga. To se o hl2 vskutku nedá říct. Je to nuda a kravina. První hl se ještě pravda dal, ale sympatie tu jsou převážně jen z nostalgie. Pokračování však už poněkud odpadek.
-
Jako chápu že každej ma jinej vkus, ale napsat takou hovadinu...
Half2 ma oproti D3 jen lepší příběh, atmošku, akci, stálce měnící lokace (jednou jsem v kanálech, pak zas jezdim na vznášedle, hororovej Ravenholm, jízda u moře s broukama v zádech, pak ty potvory ovládám, v závěru epičtí nepřátelé jako strider a mnoho mnoho dalšího)
V Doom 3 chodim po chodbách a střílim ve tmě... bravo -
To mi nepřišlo. GG tam vůbec nemusela být a pohled na hru by mi to nezměnilo. Snad nejatmosféričtější FPS co jsem kdy hrál.
-
Naopak, krátká tlamo, o tomto skvostu jen vážně.
-
1/10....za snahu. Přístě ať je to lepší.
-
Takovýho kecu a stačilo přitom napsat, že narozdíl od CoD je tahle strašně komplexní věc nezábavnou a přeceňovanou kok*tinou, kterou tehdá rozsekal už nepřekonatelnej Doom 3. Naštěstí v tomto směru se hry ve skutečnosti velmi pohly a tak podobnej odpad už herní scénu "ovlivňovat" nemusí.
-
Veř, že kdyby HL2 vyšel dnes se soudobou grafikou a nejmenoval se HL (aby sme vyoučili fanouškovskou slepotu :-D), tak by se podle mě pořád jednalo o slušnou hru, ale samozřejmě by se už nejednalo o takový trhák, jako ve své době. Ale určitě ne 3/10, když Cody a ordery dostávají takové známky, jaké dostávají.
Ta atmosfera a gameplay jsou podle mě naprosto obstoné i v dnešní době.
Nevím co máš proti gameplayi, ale mě to baví i dnes. Samozřejmě některé prvky jsou dnes již překonané a z dnešního pohledu trochu skřípou, ale pořád se dle mého může směle rovnat gameplayi dnešních her.
Problém z pocitu ze střelby jsem neměl. Není to sice FEAR, což je hra, co se pocitu ze střelby, dodnes nepřekonána imho, ale pořád mě to bavilo a problém s tím nemám. -
Presne jak rikam uz zas se tu vsichni rozplyvaji nad gg a to ze zbytek te hry je zdlouhava nuda ignoruji
*1* -
OK gameplay by dostal 3/10 =) pocit ze strelby je proste strasnej a prilis velkou cast hry tvori zdlouhave chozeni/jezdeni pripadne zbytecny platforming,
Ja jasne resil gameplay, ty tvoje veci prekonavajici dnesni fps nezminuju, cod jsou to srance teenagery ale taky si to na nic jineho nehraje a i dospelej clovek se u toho muze odreagovat kdyz k k tomu tak pristupuje.
HL1 byla bomba a pochopitelne sem zral i dvojku ale to bylo tenkrat .... nebyt nostalgie tak po te hre dnes ani nesteknes =) -
Vyzerá to tak, že znova si asi prejdem celú half life sériu, chytil som slinu :D
-
Náhodou Gravitygun byla naprosto parádní zbran a bůhví jestli by vznikl Portal který chtěnexchtě využil podobný styl daný touhle věcičkou...
Hlavně v HL2 Deathmatch to byla sranda... na někoho vystřelit bednu a sledovat co v ragdollu udělá. Nebo sudy s benzínem *15* *1* Jo ale ty s to nehrál no...
Za snahu - no ale nic moc...